DigitalMan_PL 1527 Napisano 13 Wrzesień 2013 Również chętnie się podłącze do wspólnej gry. PSN id scuba_dsk podeślijcie zapro jeżeli macie ochotę. SCUBA - ale tu nie chodzi o PSN ID tylko o "naszą ekipę" tzw. CREW na stonce Rockstara... Musisz sam się tam zgłosić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scuba_dsk 0 Napisano 14 Wrzesień 2013 Mój błąd sorry. Zaraz to ogarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Wrzesień 2013 Jak ktoś ma zagraniczne konto PSN i SocialClub, to niech mi napisze PW na SocialClubie jak się zgłosi. Chodzi o to, że jak nie kojarzę nicku i widzę, że flaga nie jest PL to odrzucam z automatu. Także jak kogoś w ten sposób odrzuciłem, to niech zgłosi się ponownie i da znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 15 Wrzesień 2013 Prośba o dodanie wysłana na socialclub :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 15 Wrzesień 2013 (edytowane) Poszedł request. :) Oczywiście headset jest. Z tego co widzę, maksymalna liczba członków klanu wynosi 300. Także spieszyć się Panowie (i Panie!), bo niedługo miejsca zabraknie. :P Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Wrzesień 2013 A tego to nie wiem, ale rzeczywiście sporo CREW się zatrzymało na 300. Ale przecież są jakieś oficjalne co mają ponad 10k ludzi. Pytanie, co trzeba zrobić, żeby uzyskać taki status :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 15 Wrzesień 2013 Będziemy kosić inne klany to dadzą nam status VIP-ów i 10000 członków, a potem cała Polska się u nas zapisze i będziemy postrachem Internetu. :DKurde, za cholerę nie mogę sparować konta Rockstar z kontem PSN. Wiecznie jakiś error... Inni nie mają takiego problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scuba_dsk 0 Napisano 15 Wrzesień 2013 U mnie nie było żadnego problemu, może coś nie tak wprowadziłeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 15 Wrzesień 2013 Będziemy kosić inne klany to dadzą nam status VIP-ów i 10000 członków, a potem cała Polska się u nas zapisze i będziemy postrachem Internetu. Kurde, za cholerę nie mogę sparować konta Rockstar z kontem PSN. Wiecznie jakiś error... Inni nie mają takiego problemu? Cos R* robi na serwerach SC I dlatego sa problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 16 Wrzesień 2013 16 osób na tak dużą mapę. Gdzie tu sens całego online ? Kupisz wersje na ps4, to pewnie będzie więcej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 16 Wrzesień 2013 16 osób na tak dużą mapę. Gdzie tu sens całego online ? W 32 osoby na Caspian Border w wersji PS3 też nie ma co robić :P Jak dla mnie to plus bo nie będzie bezsensownej fragowni na rzecz wykonywania zadań. Jakby co to też jestem chętny do pogrania, ale nie przed skończeniem kampanii ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 16 Wrzesień 2013 zgloszenie wyslane na social club, teraz tylko czekam na wspolne granie z Wami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 16 Wrzesień 2013 Chyba inaczej postrzegamy definicję tych crew, bo jak dla mnie te liczące członków w setkach mijają się z celem. No chyba, że komuś zależy tylko na jakichś literkach przy nicku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Wrzesień 2013 zawsze bedzie mozna opuscic i zrobic swoj team. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 16 Wrzesień 2013 Wiesz, że z gangu nie da się odejść. :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Wrzesień 2013 poucinacie palce? :< Wiadomo ze jak w crew jest 100 osob a grac moze na serwie 16 to trzeba to jakos rozdzielic. Wybrac liderow na kazda grupe i jakos poogarniac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 16 Wrzesień 2013 Zastanawiam się jak to będzie wyglądało z dołączaniem do gry. Będę musiał mieć wszystkich z ekipy na liście znajomych czy 'in game' będzie to jakoś rozwiązane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 16 Wrzesień 2013 Będzie tak jak w Maxie zapewne - czyli w grze oprócz friend listy jest też crew lista ze wszystkimi członkami, którzy są online - jeden przycisk i gracie razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 16 Wrzesień 2013 dobra, ogarnalem juz ta stronke. konto zalozone, moje zgloszenie do gangu poooszlo ;) moj nick taki jak psnid czyli mariopif :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) No i niestety przez pewne okoliczności nie będę mógł nabyć GTA w dzień premiery, a i pewnie nawet jeszcze nie w tym miesiącu, a może i nie w kolejnym. Jakby co nie wyrzucajcie mnie zbyt szybko z gangu. ;) Jak już kupię to na pewno się przydam na multi. ;) Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WoJteK_6080 0 Napisano 16 Wrzesień 2013 Prośba o przyjęcie do Crew wysłana. Mam nadzieję na dobrą zabawę z Wami nawet jak (z racji mojego bardzo małego doświadczenia) będę tylko pachołkiem/mięsem armatnim. Myślę, że do 1.10 trochę w V pogram i zawsze się jakoś przydam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 17 Wrzesień 2013 Wysłałem prośbę o przyjęcie do Crew. Login to AfroLunatic, inny niż ID. Liczę na dobrą zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 17 Wrzesień 2013 Także wysłałem prośbę o dodanie do Crew. Nick ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 17 Wrzesień 2013 - w każdym momencie można zostać zabitym i ograbionym przez innego gracza. Warto jak najczęściej korzystać z terminali ATM Źródło PPE.PL Brzmi ciekawie, wiecie coś o tym termianalu? Czy to będzie oznaczało, że będziemy wpłacać kasę do jakiegoś banku czy bankomatu ? Swoją drogą, jakoś nadal nie mogę sobie wyobrazić trybu online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Wrzesień 2013 atm to po prostu bankomat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach