Dudzio 19 Napisano 31 Styczeń 2015 Odbywa się to "pasywnie", więc kurz nie jest zasysany jak w PC. Nie ma żadnego wiatraka jak np. w komputerach, które wtłaczają zimne powietrze z zewnątrz do obudowy.Poza tym radiatory są szczelnie "obudowane". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 1 Luty 2015 Czy za pomoca ps4 da sie nagrac swoja gre skleic ja jakos ladnie i wrzucic na youtube? jak tak to moglibyscie dac linka do jakiegos poradnika jak szybko nagrywac filmiki na youtuba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Luty 2015 Umm...klikasz Share i nagrywasz i zapisujesz? Potem w Share Factory możesz się pobawić i porobić jakieś filmiki. Jak coś to Share Factory możesz pobrać z PSStore za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 1 Luty 2015 a te filmiki za share nie maja jakiegos ograniczenia w minutach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 1 Luty 2015 Szybkie nacisniecie dwa razy share nagrywa filmik, przytrzymanie robi zdjecie:) Maksymalna dlugosc filmu 15min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 1 Luty 2015 a te filmiki za share nie maja jakiegos ograniczenia w minutach? Mają. Filmiki do montażu to max. 20 minut, a te które możesz zapisać to 15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 1 Luty 2015 mozna polaczyc 2 filmiki i zrobic z nich jeden 30minutowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 1 Luty 2015 masz pandrive? jak tak to mozesz filmiki z ps4 wgrac na pc i tam mozesz polaczyc, dodac, i inne pierdoly programem camptasia studio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwwa 0 Napisano 1 Luty 2015 Witam. Mam bardzo irytujący problem. Kupiłem dzisiaj konsole i mam problem z ps store. Gdy włączę konsole moge normalnie wejść do ps store i przeglądać zawartość. Później odpalam gre i po skończonej grze jak chce wejść do ps store to mam pusty ekran. Nic się nie wyświetla i moge tylko cofnąć. Ktoś też tak ma? Czym to może być spowodowane? Dodam tylko że przegladarka działa normalnie. Problem jest tylko z ps store i zakladka co nowego. Po restarcie wszystko dziala normalnie. Proszę o pomoc bo już mnie to strasznie denerwuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 1 Luty 2015 Standart, ja mam tak częściej jak działający sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwwa 0 Napisano 1 Luty 2015 Czyli rozumiem że nie jestem sam z tym problemem. Już myślałem że to wina netu bo miałem po wifi a teraz zmieniłem na kabel i jest tak samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Luty 2015 Restart połączenia internetowego w konsoli lub samej konsoli pomaga. Dużo osób to ma (aczkolwiek nie wszyscy jak @Kakaroto). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 1 Luty 2015 Pierwsze słyszę o takim problemie :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwwa 0 Napisano 1 Luty 2015 Restart połączenia internetowego w konsoli lub samej konsoli pomaga. Dużo osób to ma (aczkolwiek nie wszyscy jak @Kakaroto). Strasznie mnie to denerwuje. Reklamować konsolę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Luty 2015 Tak, 2 razy. To nie wina konsoli samej w sobie a utrzymywania połączenia. Jeżeli dobrze kojarzę to głównie ludzie z kablówkami mają z tym "problem", zwłaszcza UPC. Nic z tym raczej nie zrobisz a jak wymienisz konsolę to będziesz miał to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwwa 0 Napisano 2 Luty 2015 Ok. Dzięki za info. Mam UPC właśnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 2 Luty 2015 Jak udostepnic filmik zrobiony w share factory na youtube bo nie widze takiej mozliwosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Luty 2015 Poszukaj lepiej i pomyśl - znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Luty 2015 Jak udostepnic filmik zrobiony w share factory na youtube bo nie widze takiej mozliwoscido YouTube na ps4 jestes zalogowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 2 Luty 2015 do YouTube na ps4 jestes zalogowany? tak jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 2 Luty 2015 (edytowane) tak jestem To wybierz film, wciśnij share i "udostępnij klip video". Konsolka grzecznie zapyta gdzie go chcesz udostępnić i wybierasz You tube. Edytowane 2 Luty 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 2 Luty 2015 To wybierz film, wciśnij share i "udostępnij klip video". Konsolka grzecznie zapyta gdzie go chcesz udostępnić i wybierasz You tube. jak wciskam share i udostepnij klip video pojawiaja sie tylko te nagrane a nie przerobione w sharefactory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 2 Luty 2015 A zapisałeś ten z share factory? Nie ma mnie w domu teraz żeby sprawdzić na konsoli, ale da się to zrobić i nie jest to skomplikowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 2 Luty 2015 trzeba zapisac filmy w galeri a poznie share i tak do kitu ten sharefactory bo filmiki moga miec 15 minut,jakby to sie dalo polaczyc 2 filmiki przynajmniej;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 3 Luty 2015 Gdy pobieram przykładowo grę z PSS i konsola jest w trybie uśpienia, to po pobraniu gra automatycznie będzie pobierała dodatkowe dane, czy muszę włączyć konsolę żeby dociągnęła resztę? Pobieram Hardline i chcę zostawić PS4 na noc w trybie uśpienia. Łącza nie mam jakiegoś super szybkiego, a jutro chciałbym pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach