Okulista 69 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Dziś już trochę pograłem dominację nawet fajnie, ALE. Czy ktoś miał problem z kodem preordera? Wpisuję zgodnie z instrukcją na stronce 2K i wyskakuje INVALID CODE -_- Pierwsze co to musisz na tej stronce wpisać kod,który otrzymałeś wraz z płyta..Po wpisaniu otrzymasz kolejny kod,ktory musisz wpisać w locker codes w opcjach ;) Mam nadzieje ze w miarę jasno to napisałem.Niestety ale 2k nie postaralo sie z wytłumaczeniem co i jak.Daj znać czy ogarnąłeś temat.Link do strony poniżej: https://www.2k.com/nba2k15preorder/ Edytowane 30 Październik 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 30 Październik 2014 Pierwsze co to musisz na tej stronce wpisać kod,który otrzymałeś wraz z płyta..Po wpisaniu otrzymasz kolejny kod,ktory musisz wpisać w locker codes w opcjach ;) Mam nadzieje ze w miarę jasno to napisałem.Niestety ale 2k nie postaralo sie z wytłumaczeniem co i jak.Daj znać czy ogarnąłeś temat.Link do strony poniżej: https://www.2k.com/nba2k15preorder/ Robię wszystko zgodnie z instrukcją i ciągle mam Invalid code. WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Robię wszystko zgodnie z instrukcją i ciągle mam Invalid code. WTF? W takim razie udaj się do pomocy 2K.Jestem pewien ze ci pomogą.Jak miałem problem z logowaniem to pisałem do nich na twitter co znacznie przyspieszyło moja sprawę.Niestety musisz być natarczywy.Napisz kilka wiadomości pod rząd a na pewno w krótkim czasie się odezwa.Mi kod działał bez problemowo. Edytowane 30 Październik 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 30 Październik 2014 Mam pytanie do osób grajacych w My Player. Czy u Was też po zagraniu kilkunastu meczy podczas tych niegwarantowanych 10-cio dniowych kontraktów,startujemy już z normalna umową dopiero od lutego? Czyli ponad połowa pierwszego sezonu nam przepada?Czy też coś źle zrobiłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 30 Październik 2014 Tak chyba powinno być że przychodzimy do klubu już w trakcie sezonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Teraz w ogóle online nie da się grać, po premierze gry było idealnie a teraz kaplica i lagi... po h... zmieniali coś :/ Panowie, jakieś jaja ? grałem w DOMINATION z utah, pokonałem ich i żadnych gwiazdek mi nie zaliczyło, nawet nie zapisało że wygrałem... Edytowane 30 Październik 2014 przez PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesut 0 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Witam, mam mały problem mógłby mi ktoś doradzić jak skutecznie grać w obronie? Jestem początkujący, ostatnie NBA jakie grałem to 2004 Przyjmę również ogólne porady dotyczące rozgrywki, gra jest świetna dlatego chciałbym ją w wyższym stopniu ogarnąć ;) Dodam że grając na rookie wygrywam mecze z przewagą 20 pkt a przechodząc na wyższy poziom przegrywam około 20 pkt,. Bardzo proszę o porady z góry dziękuję ;) P.S da się jakoś wyłączyć podania i rzuty prawym analogiem, tak żeby tylko służył do dryblingu ? Edytowane 30 Październik 2014 przez mesut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 30 Październik 2014 Teraz w ogóle online nie da się grać, po premierze gry było idealnie a teraz kaplica i lagi... po h... zmieniali coś :/ Panowie, jakieś jaja ? grałem w DOMINATION z utah, pokonałem ich i żadnych gwiazdek mi nie zaliczyło, nawet nie zapisało że wygrałem... Aby otrzymac 3 gwiazdki musisz wygrac mecz i uzyskac odpowiednia ilosc MT.Wszystko jest napisane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 30 Październik 2014 Witam, możecie mi powiedzieć jak zrobić izolacje dla zawodnika z piłką , bo gdzieś mi to uciekło i nie mogę znaleźć, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicek65 4 Napisano 30 Październik 2014 Lewy krzyżak i quick isolation :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 31 Październik 2014 Dzięki wicek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 3 Listopad 2014 Jak wezwać drugiego zawodnika aby zrobił nam zasłonę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 3 Listopad 2014 Po cholere oni coś zmieniali, teraz grać się nie da a po premierze się dało... nie było lagów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Jak wezwać drugiego zawodnika aby zrobił nam zasłonę? :circle:, a w karierze zawodnika gdy grasz bez piłki :triangle: Edytowane 3 Listopad 2014 przez QbxGamerHD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 5 Listopad 2014 Jak zmienić kamerę w my player? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Purtek 1 Napisano 7 Listopad 2014 Chciałbym zapytać czy istnieję możliwość gry samych playoffs ? Trzeba rozegrać cały sezon żeby w nich zagrać ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 7 Listopad 2014 Panowie jak najszybciej zbierac vc? Bo punkty mt chyba w domination? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 7 Listopad 2014 Jak zmienić kamerę w my player? Jak wejdziesz w MENU w My Player to przewiń w prawą stronę i na samym końcu jest opcja ustawienia kamery(jako jeden z głownych punktów menu-od razu jest widoczny). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 8 Listopad 2014 Jak się ma 15tka wzgledem 14tki? Sa jakies znaczace roznice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Listopad 2014 Nowe składy :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 8 Listopad 2014 ja sie serio pytalem. W 14tce sens gry byl tylko offline na odpowiednio ustawionych sliderach. Online to arkadowka z wyscigami kto wiecej 3jek rzuci. Zmienilo sie cos w tej kwestii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 8 Listopad 2014 (edytowane) this my player account has expired o co chodzi? Edytowane 8 Listopad 2014 przez maciek1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 8 Listopad 2014 Torpedoem zalezy na kogo trafisz, lepiej sie gra ze znajomymi niz z trojkowcami. czasami padem chce sie rzucic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 8 Listopad 2014 Nowe składy :P To nie Fifa. ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 10 Listopad 2014 Panowie pytania dwa : 1. Jak w czasie meczu w DOMINATION zobaczyć ile mam już zdobytych tych punktów MT 2. Jak w czasie meczu zrobić Double Team ? 3. Pod krzyżakiem w dół są taktyki ale jakieś w uj wymyślne... a gdzie ISOLATION, POST UP itp ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach