mariusz2111 0 Napisano 25 Kwiecień 2015 Witam. Czy ktoś powie mi jak znaleźć ukrytą walkę? Wcześniejsze wskazówki odnośnie pucharka - machina wojenna poskutkowały. Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 25 Kwiecień 2015 @Mariusz musisz wybrac PROFESJONALNA ZYJACA WIEZE (Mortal Kombat 1) i w 6ej walce wygrac ktoras runde bez uszczerbku zdrowia. Wtedy pojawi sie ukryta walka. Masz jeszcze 3dni zanim sie wieza zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinezMW 2 Napisano 25 Kwiecień 2015 (edytowane) Daj no to jeszcze raz poprawnie tego linka bo nie umie tego odpalic... A jesli o Shinnoku mowa, to moj kombosik nim ;) Ok to jeszcze raz. Ja jestem shinnok i wszystkie kontry są PRZYPADKOWY. Patrzcie na ruchy scorpiona przed rozpoczęciem. A najlepsze jak on użył x ray hahahttps://youtu.be/8eznUaFwLqw Edytowane 25 Kwiecień 2015 przez MartinezMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 25 Kwiecień 2015 Witam. Czy ktoś powie mi jak znaleźć ukrytą walkę? Wcześniejsze wskazówki odnośnie pucharka - machina wojenna poskutkowały. Z góry dziękuję. Proszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 25 Kwiecień 2015 Jeżeli ktoś ma problem w 6 walce w tej wieży żeby odkryć 'tajemną walkę' radzę wziąć Jax'a i jego środkową opcję z rakietnicą. Spamować cały czas rakietnicą, a gdy ktoś podejdzie to <-, -> + Trójkąt i dalej spam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 25 Kwiecień 2015 A wlasnie a propo JAXa. Dzisiaj wpadl mi Skin Piekielnego czy tam Demonicznego JAXa podczas walk 1vs1. Nie wiecie czy da sie odblokowac jeszcze jakis innych (Liu Kanga czy Kung Lao np ?) Jesli tak to jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 25 Kwiecień 2015 A wlasnie a propo JAXa. Dzisiaj wpadl mi Skin Piekielnego czy tam Demonicznego JAXa podczas walk 1vs1. Nie wiecie czy da sie odblokowac jeszcze jakis innych (Liu Kanga czy Kung Lao np ?) Jesli tak to jak ?? da się bo mam dla Liu Kanga ale jak zdobyć to niestety nie wiem. Dużo gram rankingowym i chyba tam mi wpadło ale na 100% nie pamiętam Jeżeli ktoś ma problem w 6 walce w tej wieży żeby odkryć 'tajemną walkę' radzę wziąć Jax'a i jego środkową opcję z rakietnicą. Spamować cały czas rakietnicą, a gdy ktoś podejdzie to <-, -> + Trójkąt i dalej spam :) można też naumieć się grać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 25 Kwiecień 2015 A wlasnie a propo JAXa. Dzisiaj wpadl mi Skin Piekielnego czy tam Demonicznego JAXa podczas walk 1vs1. Nie wiecie czy da sie odblokowac jeszcze jakis innych (Liu Kanga czy Kung Lao np ?) Jesli tak to jak ?? Demoniczny Liu Kang na pewno wpada w walkach rankingowych. Nie wiem jednak do końca jakie warunki trzeba tam spełnić. Mi w każdym razie wypadł po którymś starciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 26 Kwiecień 2015 A jesli o Shinnoku mowa, to moj kombosik nim ;) Jeśli już jesteśmy przy tym Shinnoku to też coś wrzuce ;) Kombo 58% z Xray + Brutality x5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 26 Kwiecień 2015 Pytanko na szybko czy w grze rankingowej gracz kontra gracz łączy odpowiednio czyli dobiera poziomem wygranych/przegranych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 26 Kwiecień 2015 Pytanko na szybko czy w grze rankingowej gracz kontra gracz łączy odpowiednio czyli dobiera poziomem wygranych/przegranych? łaczy randomowo totalnie. Długo gram rankingi i losuje mi i noobków dopiero zaczynajacych jak i wymiataczy. Mam 104:12 w rankingach a trafiają się zupełne świeżaki czy też tacy co mają więcej przegranych od wygranych więc to totalny los kto akurat gdzieś tam też będzie szukał rankingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 26 Kwiecień 2015 A jak w ogóle nasze statystyki wyg/przeg widzą inni gracze w walkach rankingowych? W pokojach mam 42/20 a rankingach 37/10 wiem też, że statystyki z pokoi są trochę nie miarodajne bo zawierają w sobie tylko walki w trybie kontra. Wydaje mi się, że w potyczkach rankingowych powinni widzieć nasze statystyki rankingowe ale nie jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinezMW 2 Napisano 26 Kwiecień 2015 A wlasnie a propo JAXa. Dzisiaj wpadl mi Skin Piekielnego czy tam Demonicznego JAXa podczas walk 1vs1. Nie wiecie czy da sie odblokowac jeszcze jakis innych (Liu Kanga czy Kung Lao np ?) Jesli tak to jak ??Ja mam Kittane mroczna cesarzowa i nie wiem z kad ale o mrocznym raydenie juz pisalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Znacie jakiś stacjonarny bądź internetowy sklep, w którym można kupić Mortal Kombat X Fight Pad PDP? Wysłane z Z2 Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez boryso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Ja mam Kittane mroczna cesarzowa i nie wiem z kad ale o mrocznym raydenie juz pisalem ;) Mroczną Cesarzową zdobywa się za uzyskanie złota w dziennej wieży grając Kitaną. Mrocznego Raidena znalazłem w Krypcie w jednej z pojawiających się skrzyń. Mam też Kitane upiora i w tym przypadku nie wiem skąd ;) . Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Niektóre stroje napewno są w krypcie, z kolei np. Raidena "z przyszłości" (czy jakoś tak, nie pamiętam teraz nazwy dokładnie) dostałem za połączenie z kontem WBPlay. Tutaj macie prawie wszystkie rzeczy do odblokowania w krypcie wraz z ich lokacjami: KLIK :) Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 26 Kwiecień 2015 Niektóre stroje napewno są w krypcie, z kolei np. Raidena "z przyszłości" (czy jakoś tak, nie pamiętam teraz nazwy dokładnie) dostałem za połączenie z kontem WBPlay. Tutaj macie prawie wszystkie rzeczy do odblokowania w krypcie wraz z ich lokacjami: KLIK :) strój do Johnego odblokowałem za wygranie 10 walk pod rząd w przetrwaniu online, A dla Mileny za przejście wieży na poziomie Trudnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o ciuchy dla Mileeny to: "turniejowy" odblokował mi się za przejście klasycznej wieży Mileeną zaś "kahnum" wpadł po przejściu 20 poziomu w wieży przetrwania. Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 26 Kwiecień 2015 Jeśli chodzi o ciuchy dla Mileeny to: "turniejowy" odblokował mi się za przejście klasycznej wieży Mileeną zaś "kahnum" wpadł po przejściu 20 poziomu w wieży przetrwania A ja Kahnum odblokwałem na 20 poziomie ale w wieży bez końca wieć wpada i tu i tu widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 26 Kwiecień 2015 Temat online nie jest zbyt aktywny, więc napiszę to tutaj. Co Wy na to, żeby zrobić (np. w okresie 1-3 maja) mały turniej przetrwania? Zgadalibyśmy się na imprezę i w kilka osób założyli Przetrwanie. Przy okazji by troszkę szacunku wpadło, ale przecież liczy się fun :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 26 Kwiecień 2015 Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o forumowy turniej MK. Jednak może lepiej "Władca igrzysk" lub zwykła "Kontra". Przynajmniej w każdej walce wszyscy by mieli równe szanse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 26 Kwiecień 2015 Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o forumowy turniej MK. Jednak może lepiej "Władca igrzysk" lub zwykła "Kontra". Przynajmniej w każdej walce wszyscy by mieli równe szanse. Władca igrzysk nie różni się niczym od przetrwania. Poza tym, że HP się nie regeneruje do końca i postaci nie można wybrać po wygranej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 26 Kwiecień 2015 Mi właśnie chodzi o tą regeneracje życia. W "Przetrwaniu" dochodziło by do walk gdzie jedna strona miała by dużo mniej zdrowia niż druga co mogło by wypaczać wyniki niektórych starć. Do idei turnieju taki schemat trochę nie pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 26 Kwiecień 2015 Temat online nie jest zbyt aktywny, więc napiszę to tutaj. Co Wy na to, żeby zrobić (np. w okresie 1-3 maja) mały turniej przetrwania? Zgadalibyśmy się na imprezę i w kilka osób założyli Przetrwanie. Przy okazji by troszkę szacunku wpadło, ale przecież liczy się fun :P Pomysł turnieju bardzo spoko ale w przetrwaniu? W sumie czy przetrwanie czy władca igrzysk to i tak nie rozumiem jak w tym trybie zrobić turniej? Kto zdobędzie największą serie wygranych czy jak to widzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 27 Kwiecień 2015 Pomysł turnieju bardzo spoko ale w przetrwaniu? W sumie czy przetrwanie czy władca igrzysk to i tak nie rozumiem jak w tym trybie zrobić turniej? Kto zdobędzie największą serie wygranych czy jak to widzicie? Chyba użyłem niewłaściwego słowa albo dwojako to rozumiemy. ;) Mówiąc "turniej" miałem na myśli po prostu zorganizowanie ekipy na cały pokój w przetrwaniu / igrzyskach. Jak już wspomniałem, ma to być przede wszystkim zabawa, a tylko po części zdrowa rywalizacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach