Skocz do zawartości
Haqu

Mortal Kombat X

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Czy ktoś powie mi jak znaleźć ukrytą walkę?

Wcześniejsze wskazówki odnośnie pucharka - machina wojenna poskutkowały. 

Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mariusz musisz wybrac  PROFESJONALNA ZYJACA WIEZE (Mortal Kombat 1) i w 6ej walce wygrac ktoras runde bez uszczerbku zdrowia. Wtedy pojawi sie ukryta walka. Masz jeszcze 3dni zanim sie wieza zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj no to jeszcze raz poprawnie tego linka bo nie umie tego odpalic...

A jesli o Shinnoku mowa, to moj kombosik nim ;)

Ok to jeszcze raz. Ja jestem shinnok i wszystkie kontry są PRZYPADKOWY. Patrzcie na ruchy scorpiona przed rozpoczęciem. A najlepsze jak on użył x ray haha

https://youtu.be/8eznUaFwLqw

Edytowane przez MartinezMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. 

Czy ktoś powie mi jak znaleźć ukrytą walkę?

Wcześniejsze wskazówki odnośnie pucharka - machina wojenna poskutkowały. 

Z góry dziękuję.

Proszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś ma problem w 6 walce w tej wieży żeby odkryć 'tajemną walkę' radzę wziąć Jax'a i jego środkową opcję z rakietnicą. Spamować cały czas rakietnicą, a gdy ktoś podejdzie to <-, -> + Trójkąt i dalej spam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wlasnie a propo JAXa. Dzisiaj wpadl mi Skin Piekielnego czy tam Demonicznego JAXa podczas walk 1vs1. Nie wiecie czy da sie odblokowac jeszcze jakis innych (Liu Kanga czy Kung Lao np ?) Jesli tak to jak ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wlasnie a propo JAXa. Dzisiaj wpadl mi Skin Piekielnego czy tam Demonicznego JAXa podczas walk 1vs1. Nie wiecie czy da sie odblokowac jeszcze jakis innych (Liu Kanga czy Kung Lao np ?) Jesli tak to jak ??

da się bo mam dla Liu Kanga ale jak zdobyć to niestety nie wiem. Dużo gram rankingowym i chyba tam mi wpadło ale na 100% nie pamiętam

Jeżeli ktoś ma problem w 6 walce w tej wieży żeby odkryć 'tajemną walkę' radzę wziąć Jax'a i jego środkową opcję z rakietnicą. Spamować cały czas rakietnicą, a gdy ktoś podejdzie to <-, -> + Trójkąt i dalej spam :)

można też naumieć się grać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demoniczny Liu Kang na pewno wpada w walkach rankingowych. Nie wiem jednak do końca jakie warunki trzeba tam spełnić. Mi w każdym razie wypadł po którymś starciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jesli o Shinnoku mowa, to moj kombosik nim ;)

Jeśli już jesteśmy przy tym Shinnoku to też coś wrzuce ;) Kombo 58% z Xray + Brutality x5 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko na szybko czy w grze rankingowej gracz kontra gracz łączy odpowiednio czyli dobiera poziomem wygranych/przegranych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko na szybko czy w grze rankingowej gracz kontra gracz łączy odpowiednio czyli dobiera poziomem wygranych/przegranych?

łaczy randomowo totalnie. Długo gram rankingi i losuje mi i noobków dopiero zaczynajacych jak i wymiataczy. Mam 104:12 w rankingach a trafiają się zupełne świeżaki czy też tacy co mają więcej przegranych od wygranych więc to totalny los kto akurat gdzieś tam też będzie szukał rankingu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak w ogóle nasze statystyki wyg/przeg widzą inni gracze w walkach rankingowych? W pokojach mam 42/20 a rankingach 37/10 wiem też, że statystyki z pokoi są trochę nie miarodajne bo zawierają w sobie tylko walki w trybie kontra. Wydaje mi się, że w potyczkach rankingowych powinni widzieć nasze statystyki rankingowe ale nie jestem pewien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Kittane mroczna cesarzowa i nie wiem z kad ale o mrocznym raydenie juz pisalem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie jakiś stacjonarny bądź internetowy sklep, w którym można kupić Mortal Kombat X Fight Pad PDP?

Wysłane z Z2

Edytowane przez boryso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Kittane mroczna cesarzowa i nie wiem z kad ale o mrocznym raydenie juz pisalem ;)

Mroczną Cesarzową zdobywa się za uzyskanie złota w dziennej wieży grając Kitaną. Mrocznego Raidena znalazłem w Krypcie w jednej z pojawiających się skrzyń. Mam też Kitane upiora i w tym przypadku nie wiem skąd ;) .

Edytowane przez Nautilus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre stroje napewno są w krypcie, z kolei np. Raidena "z przyszłości" (czy jakoś tak, nie pamiętam teraz nazwy dokładnie) dostałem za połączenie z kontem WBPlay.

Tutaj macie prawie wszystkie rzeczy do odblokowania w krypcie wraz z ich lokacjami: KLIK

:)

Edytowane przez Sithman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre stroje napewno są w krypcie, z kolei np. Raidena "z przyszłości" (czy jakoś tak, nie pamiętam teraz nazwy dokładnie) dostałem za połączenie z kontem WBPlay.

Tutaj macie prawie wszystkie rzeczy do odblokowania w krypcie wraz z ich lokacjami: KLIK

:)

strój do Johnego odblokowałem za wygranie 10 walk pod rząd w przetrwaniu online, A dla Mileny za przejście wieży na poziomie Trudnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o ciuchy dla Mileeny to: "turniejowy" odblokował mi się za przejście klasycznej wieży Mileeną zaś "kahnum" wpadł po przejściu 20 poziomu w wieży przetrwania.

Edytowane przez Nautilus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o ciuchy dla Mileeny to: "turniejowy" odblokował mi się za przejście klasycznej wieży Mileeną zaś "kahnum" wpadł po przejściu 20 poziomu w wieży przetrwania

A ja Kahnum odblokwałem na 20 poziomie ale w wieży bez końca wieć wpada i tu i tu widać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat online nie jest zbyt aktywny, więc napiszę to tutaj. Co Wy na to, żeby zrobić (np. w okresie 1-3 maja) mały turniej przetrwania? Zgadalibyśmy się na imprezę i w kilka osób założyli Przetrwanie. Przy okazji by troszkę szacunku wpadło, ale przecież liczy się fun :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o forumowy turniej MK. Jednak może lepiej "Władca igrzysk" lub zwykła "Kontra". Przynajmniej w każdej walce wszyscy by mieli równe szanse.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o forumowy turniej MK. Jednak może lepiej "Władca igrzysk" lub zwykła "Kontra". Przynajmniej w każdej walce wszyscy by mieli równe szanse.

Władca igrzysk nie różni się niczym od przetrwania. Poza tym, że HP się nie regeneruje do końca i  postaci nie można wybrać po wygranej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi właśnie chodzi o tą regeneracje życia. W "Przetrwaniu" dochodziło by do walk gdzie jedna strona miała by dużo mniej zdrowia niż druga co mogło by wypaczać wyniki niektórych starć. Do idei turnieju taki schemat trochę nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat online nie jest zbyt aktywny, więc napiszę to tutaj. Co Wy na to, żeby zrobić (np. w okresie 1-3 maja) mały turniej przetrwania? Zgadalibyśmy się na imprezę i w kilka osób założyli Przetrwanie. Przy okazji by troszkę szacunku wpadło, ale przecież liczy się fun :P

Pomysł turnieju bardzo spoko ale w przetrwaniu? W sumie czy przetrwanie czy władca igrzysk to i tak nie rozumiem jak w tym trybie zrobić turniej? Kto zdobędzie największą serie wygranych czy jak to widzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł turnieju bardzo spoko ale w przetrwaniu? W sumie czy przetrwanie czy władca igrzysk to i tak nie rozumiem jak w tym trybie zrobić turniej? Kto zdobędzie największą serie wygranych czy jak to widzicie?

Chyba użyłem niewłaściwego słowa albo dwojako to rozumiemy. ;)

Mówiąc "turniej" miałem na myśli po prostu zorganizowanie ekipy na cały pokój w przetrwaniu / igrzyskach. Jak już wspomniałem, ma to być przede wszystkim zabawa, a tylko po części zdrowa rywalizacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi