Skocz do zawartości
Haqu

Mortal Kombat X

Rekomendowane odpowiedzi

Stroje odblokuwujesz w Krypcie lub za ukończenie konkretnych wież.

Przez mobilna wersje gry tez mozna dodatkowe odblokowac czytalem...

Edytowane przez Frog__PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stroje odblokuwujesz w Krypcie lub za ukończenie konkretnych wież. No i oczywiście z DLC, ale na razie jest dostępny jedynie pakiet samurajski.

Które wieże odblokowują stroje może ktoś powiedzieć za info wielkie dzięki pany !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ten patch poprawił granie po sieci, że jeszcze dłużej to wszystko trwa...

Da się jakoś przyspieszyć zdobycie 1000 punktów respect w King of the Hill?

Grałem ostatnio i za pierwszy wygrany mecz dostałem 20 punktów, a potem wygrałem jeszcze 6 i dostałem za nie aż 9 punktów...

Ludzie generalnie mają wylane na dawanie i jak mam normalnie to zdobyć to zajmie to wieki.

Ja widziałem kogoś kto miał 5000 punktów wiec... ale najlepiej zebrać ekipę i się umówić

A jaki macie sposób na kombos z 10 ciosów? ? Każda postacią?

Które wieże odblokowują stroje może ktoś powiedzieć za info wielkie dzięki pany !

@keczu78

Prosze bardzo w 6 lv wiezy "sprawdzian siły" jest "mroczny sub sero" a w krypcie na ostatnim terenie swiatynia quan chi czy cos najtansza skrxynia (10monet) to mroczny raiden i tyle wiem mam jeszcze inne stroje ale nie wiem skąd

Ktos ma jakis sposob na ta wieze ze sprawdzeniem sily? tam gdzie przelamujemy rozne rzeczy, klikajac szybko przyciski, ja zatrzymuje sie na 5 poziomie i nie daje rady wiecej naparzac.

Ja sam doszedłem do lv 7. Potem były problem wiec zwołalem brata on klikal 2 guziki a ja 2. I tak do lv10 ale 10 nie umielismy wiec przyszedl ojciec i on cos poklikal i wzpolnymi siłami daliśmy rade
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@martinez do robienia 10hit kombo  dobrze odblokowac (ŻĄGLERKA) Juggle Kombat modyfikator. w zyjacych wiezach.

Dzieki temu o wiele latwiej kims zonglowac w powietrzu bo grawitacja jest inna i wiecej czasu mija zanim ktos spadnie na ziemie ;)

Edytowane przez Frog__PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym no to masz liste dzieki ktorej powinienes dac rade to wykonac nieuzywajac modyfikatorow :

1. Kung Lao L2.png + R2.png
  2. Jax DpadUp.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngTriangle18x18.pngDpadDown.pngDpadLeft.pngsquare18x18.png + R2.png
  3. Sonya Blade L2.png + R2.pngDpadRight.pngDpadRight.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.png
  4. Kenshi Triangle18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngL2.png + R2.png
  5. Kitana L2.png + R2.png
  6. Scorpion square18x18.pngsquare18x18.pngL2.png + R2.png
  7. Sub-Zero (Grandmaster VariationDpadDown.pngDpadLeft.pngTriangle18x18.png+R2.pngDpadRight.pngDpadRight.pngTriangle18x18.pngcircle18x18.pngTriangle18x18.pngDpadDown.png+Triangle18x18.pngL2.png+R2.png
  8. Mileena DpadRight.pngsquare18x18.pngTriangle18x18.pngL2.png+R2.png
  9. Takeda square18x18.pngsquare18x18.pngDpadLeft.png,DpadRight.png,Triangle18x18.png
  10. Cassie Cage L2.png + R2.png
  11. Jacqui Briggs L2.png + R2.png
  12. Kung Jin DpadUp.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngL2.png+R2.png
  13. Shinnok square18x18.pngsquare18x18.pngTriangle18x18.pngL2.png+R2.png
  14. Kano DpadUp.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngL2.png+R2.png
  15. Johnny Cage square18x18.pngsquare18x18.pngCross18x18.pngL2.png+R2.png
  16. Erron Black DpadUp.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngL_1.png
  17. Liu Kang - L2.png + R2.png
  18. Ermac square18x18.pngsquare18x18.pngL2.png + R2.png
  19. Kotal Kahn DpadLeft.pngsquare18x18.pngTriangle18x18.pngTriangle18x18.pngL2.png + R2.png
  20. Reptile DpadUp.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngsquare18x18.pngL2.png + R2.png
  21. Ferra/Torr DpadLeft.pngsquare18x18.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngL2.png + R2.png
  22. D'Vorah L2.png + R2.png
  23. Raiden L2.png + R2.png
  24. Quan Chi DpadRight.pngTriangle18x18.pngsquare18x18.pngTriangle18x18.pngL2.png + R2.png

Co do trofikow to jak tylko bede online to mozna cos zrobic wspolnie takze wal.

Edytowane przez Frog__PL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TROFEUM "Dochowaj Tajemnicy" wreszcie zdobytę :)

Wchodzimy w Żyjące Wieże i wybieramy nową wieże profesjonalną - tygodniową "Mortal Kombat 1"

W 6 walce wieży wygrałem przez Doskonałe Zwycięstwo co odblokowało ukrytą walkę z Reptilem :) W tym samym momencie wpadł trofik. O krok bliżej do platyny ;)

Potwierdzam, wczoraj trofeum wypadło, do odblokowanie wystarczyła jedna walka bez przyjęcia ciosu (na końcu wykonałem Fatality nie wiem czy ma to znaczenie).

Reptile był na sterydach i bardzo ciężko było z nim walczyć (na pewno było to poziom co najmniej Hard), udało się , za zwycięstwo nie dostaje się zupełnie nic :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najszybszy sposob na na zrobienie Tower kazda postacia jest wybranie WIEZY WOJENNEJ ;> Jedna walka i mamy zaliczona jedna postac heh ;> Lepszego patentu nie ma ;>

Która to wieża wojenna? Nie widze takiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jesli na 6 poziomie nie uda Ci sie zrobic flawess to jeszcze przed końcem walki Opcje i wybór nowej postaci. Wtedy możesz próbować ponownie na 6 poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto mój filmik z Combo Kenshim 51% jakie wykombinowałem ;)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos wie jak otworzyc brame do kaplicy w krypcie? pisze ze potrzeba wybuchu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi coś nie idzie zrobiłem flawlessa na 1lv wiezy i nic :sad:

Tak ja ktos juz napisal trzeba to zrobic przy 6ej walce. Ja tez dzis troszke sie z tym meczylem. Wybralem skorpiona i non stop spamowalem "linke" + podbordkowy i na koniec x-ray i wpadlo wkoncu ;)

jak dasz na FRAKCJE to tam jest WIEZA WOJENNA. Tyle ze z tego co widze to ona pojawia sie okresami, tak samo jak opcje z INWAZJA. Takze musisz wyczekiwac....

Edytowane przez Frog__PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie tego nie wyszukuje na telefonie w sklepie Google Play, ktoś to ma na Androida :ohmy: ?

Dodałem grę przez komputer do listy życzeń i chciałem zainstalować na Smartfonie i pisze, że 'Produkt niedostępny w twoim kraju' ooo...

Edytowane przez Leito_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniewaz to jest narazie tylko na ifony nie stety bo apple PRZEPŁACILO zeby to oni mieli to pierwsi

ktos wie jak otworzyc brame do kaplicy w krypcie? pisze ze potrzeba wybuchu

Tak trzeba użyć wyrzutni jaxa która jest gdzie indziej czyli w świątyni gdzie trzeba mieć 3 symbole. Znajdziesz kiedyś.

P.S. pamietaj gdy otworzysz bramę zapłać posągowi 10 000 zetonów to dostaniesz talizman do innej swiatyni.

P.S. w tej ostatniej swiatyni najtansza skrzynia za 10 zetonów to kostium Mroczny Raiden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniewaz to jest narazie tylko na ifony nie stety bo apple PRZEPŁACILO zeby to oni mieli to pierwsi

Ale to jest w Google Play więc nie wiem o co chodzi :) Po prostu pisze, że w naszym kraju niedostępne ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem widziałem

A tak z innej beczki.

Komu brakuje saibotów i fatality indiwidualnego na każdą mape?

Ale i tak ja bym chciał mortala gdzie podczas podbródkowego wyskakuje moderator glosowy mówiąc "TOASTY"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest w Google Play więc nie wiem o co chodzi :) Po prostu pisze, że w naszym kraju niedostępne ;/

Jutro spróbuję na koncie US przez VPN ściągnąć aplikację, może się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co najlepiej wydłuża rozgrywkę? Wiadomo , że multi ale tam czasem poziom jest zbyt wysoki. Polecacie jakąś z wież na przykład ''przetrwanie'' czy ''bez końca''?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi