xavris 2446 Napisano 18 Lipiec 2018 Ja kupiłem na premierę i jednocześnie się przy grze dobrze bawiłem, a jednocześnie byłem trochę rozczarowany, bo miała być czymś znacznie większym. Ale generalnie polecam jak najbardziej kolejne aktualizacje dodawały coraz więcej rzeczy a ta najbliższa zdaje się być wyjątkowo sycąca, także może nawet odpalę jeszcze raz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Lipiec 2018 Grałem od premiery . Zagrywalem się jak dziki i do jako jedynej gry wracałem wielokrotnie ; w lipcu znów wrócę na dłużej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 24 Lipiec 2018 Jak zachowuje się Wasze PS4 Pro po wgraniu aktualizacji "Next"? Bo moja wyje jak odkurzacz, aż się przestraszyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 27 Lipiec 2018 Chłopaki znowu w formie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 27 Lipiec 2018 W dniu 24.07.2018 o 19:06, Marcossik napisał: Jak zachowuje się Wasze PS4 Pro po wgraniu aktualizacji "Next"? Bo moja wyje jak odkurzacz, aż się przestraszyłem. Ja dopiero kupiłem swój egzemplarz gry na płycie po ostatnim patchu, więc nie mam porównania, ale mi też konsola wskakuje na milion obrotów kiedy gram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Lipiec 2018 W dniu 21.07.2018 o 20:30, zdun napisał: Grałem od premiery . Zagrywalem się jak dziki i do jako jedynej gry wracałem wielokrotnie ; w lipcu znów wrócę na dłużej Widziałem że wczoraj grałeś. Jak wrażenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 27 Lipiec 2018 Chyba żona albo córka grały , wczoraj odpalałem tylko netflixa mój psn od to uglyasyou83 może walnąłeś się w kontach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Lipiec 2018 (edytowane) 11 minut temu, zdun napisał: Chyba żona albo córka grały , wczoraj odpalałem tylko netflixa mój psn od to uglyasyou83 może walnąłeś się w kontach ? Mogło tak być, bo zauważyłem jak skończyłem CoDa więc było już po 23 i mogło mi się mienić w oczach Edytowane 27 Lipiec 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Lipiec 2018 1 godzinę temu, xavris napisał: Mogło tak być, bo zauważyłem jak skończyłem CoDa więc było już po 23 i mogło mi się mienić w oczach Rozumiem jak byś skończył po 3 w nocy jak Ja zapier... na roli w Stardew Valley ale 23 pfyyyy..... BTW: Grałem na premierą na PS4, a teraz kupiłem i odpaliłem na XboxOne X, ehhh naprawdę miła ta gra teraz jest i wizualnie też git (nie co ta bieda na premierę), ale konsola to wchodzi na takie obroty, że bałem się że odfrunie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 27 Lipiec 2018 Pogralem pare godzin, zaliczylem z dziesiec blue screenow ... ale poza tym i grą w cztery osoby jest podobnie jak bylo, czyli spoko spoko az sie znudzi A nie, sorry... teraz mocniej gubi FPS'y (na PS4PRO) ale i grafa ladniejsza ... mimo wszystko jak gralem na premiere to nie bylo az tak zle z plynnoscia jak jest teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 28 Lipiec 2018 Czyli dalej gówno, trzeciego podejścia nie robię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 6 Październik 2018 Pograłem chwilkę bardzo przyjemna gra na odprężenie, nie wymaga od gracza specjalnych umiejętności. Udało mi się już zaklinować w budynku i bardzo słabo działa na zwykłym ps4 są spadki dość rażące w oczy, jak będę miał okazję to sprawdzę multi, jak na razie sam polatam po kosmosie. Odnoszę wrażenie że ta gra nigdy nie będzie doskonała, więc trzeba przymknąć oko i udać się w nieznane zakątki galaktyki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 6 Październik 2018 Spokojnie jeszcze duzo bugow przed Tobą . Ja odpuscilem jak w statku widac bylo tekstury natomiast wypadalo sie przez nie w kosmos... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Październik 2018 No zagraliśmy wczoraj chwilę z @manoszek i mimo, że wiele nie zdziałaliśmy, bo graliśmy krótko, to w sumie fajnie do tej gry wrócić Dalej uważam, że mimo że pod tą całą crapowatością to był bardzo przyjemny tytuł, przy którym spędziłem miło sporo czasu. No tyle że po tej ostatniej aktualizacji dużej to tam się totalnie wszystko pozmieniało. Mój kombinezon i statek był pełny technologii do zmielenia, wszystko trzeba robić od nowa. Pozmieniali tą grę tak, że czułem się, jakbym w niej nie spędził tych 60 h, masakra :/ ALe myślę, że jak się trafi na jakąś normalną planetę, odbuduje starą bazę (oby się dało) to się będzie grać bardzo przyjemnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 7 Listopad 2018 (edytowane) Potrzebuję pomocy odnośnie skanowania planet na 100%. Otóż mam jakąś tam planetę, fauna zeskanowana 11/11, flory jakoś ponad 10 (bo chodzi chyba o unikatowe jednostki i pewnie sporo się powtarzało) i 8 Waypointów. Wszystko uploadowane, natomiast milestone za kompletną planetę nie wpadł. Jakieś pomysły? Dodam, że nie interesuje mnie kasowanie patchy i to jak wszystko wtedy będzie łatwiejsze. Tak samo z tego co widzę, to zarówno wersja na PS4 jak i na PC, no ale sprzed roku, dwóch, ma zupełnie inaczej wyglądającą zakładkę Discoveries. Ja u siebie nie widzę żadnego postępu wyrażonego w procentach. EDIT: Gdyby ktoś był takim samym ślepym jeleniem jak ja, podaję rozwiązanie: Otóż gra w dosyć mało intuicyjny sposób daje nam możliwość zrobienia "osobnego" (?) uploadu pod to trofeum. O ile pod spisem planet jest ogólny przycisk, po prawej stronie osobne do flory, fauny i Wapointsów, tak ten odpowiedzialny za 100% planety jest w prawym górnym rogu. Jest to taka ikona łapki jakiegoś zwierzęcia, większa od pozostałych. W momencie kiedy wszystkie zwierzęta zostaną przeskanowane pojawi się i będzie srebrna, natomiast po załadowaniu danych zmieni kolor na zloty. Edytowane 9 Listopad 2018 przez Zygo89 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Marzec 2019 https://twitter.com/NoMansSky/status/1110301498846502912 No Man's Sky w lecie dostaje support PSVR i SteamVR !!! Nareszcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 25 Marzec 2019 Mam VR i No Man's Sky, więc na pewno przetestuje. Z ceną tej gry to jest praktycznie jak na giełdzie. Po słabym starcie i linczu, cena systematycznie spadała aż można było nówki dorwać po 40-50 zł. Nagle Halo Games zaczęło wypuszczać porządne aktualizacje i dopracowywać swój produkt i momentalnie cena gry również zaczęła wzrastać. Sam załapałem się na zakup za 49zł w ostatniej chwili przed tymi aktualizacjami, które dały grze drugie życie, bo raptem parę dni później, kiedy o grze znowu było głośno (tym razem bardzo pozytywnie) po aktualizacji, to w sklepach podnieśli ceny do ok. 100zł o ile dobrze pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 26 Marzec 2019 10 godzin temu, Nóżka napisał: Mam VR i No Man's Sky, więc na pewno przetestuje. Z ceną tej gry to jest praktycznie jak na giełdzie. Po słabym starcie i linczu, cena systematycznie spadała aż można było nówki dorwać po 40-50 zł. Nagle Halo Games zaczęło wypuszczać porządne aktualizacje i dopracowywać swój produkt i momentalnie cena gry również zaczęła wzrastać. Sam załapałem się na zakup za 49zł w ostatniej chwili przed tymi aktualizacjami, które dały grze drugie życie, bo raptem parę dni później, kiedy o grze znowu było głośno (tym razem bardzo pozytywnie) po aktualizacji, to w sklepach podnieśli ceny do ok. 100zł o ile dobrze pamiętam. Tak, na PC jest to samo. Ja mam NMS na PS4, ale mam Oculusa więc trzeba będzie wymienić na wersję ze Steam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Marzec 2019 Dobrze że te kaski są tylko na oczy, bo bym sobie cały zarzygał chyba jakbym miał vr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 27 Marzec 2019 Odkopuje temat...VR mnie nie interesuje, ale mam pytanie odnośnie gry... Czy po tym całym syfie od premiery, setkach patchy i łatek...warto teraz w to zagrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Marzec 2019 A mnie ciekawi jak multi się zmieni Gra miała w hooy potencjał na wspólną eksploracje, budowę bazy, przetrwanie i wszystko spier....Ciekawie jak teraz będzie, bo niby moduł multi miał być CAŁKOWICIE przebudowany. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 27 Marzec 2019 Warto zagrać, szczególnie że można było kupić za parę złotych, gra mega spokojna idealna na odstresowanie, można ze znajomym polatać po galaktyce, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 28 Marzec 2019 W dniu 25.03.2019 o 23:13, cwir napisał: https://twitter.com/NoMansSky/status/1110301498846502912 No Man's Sky w lecie dostaje support PSVR i SteamVR !!! Nareszcie! Ale czemu nie Elite które, z tego co wiem, na PC doczekało się VR? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Marzec 2019 Piękna przygoda na VR to musi być! Wow!Ale dlaczego nie Elite? Bo NMS to popierdulka i VR udzwignie, a Elite zajebalby VRa, po 2 za mała rozdzialka w goglach, a przy NMS tego tak nie widać że względu na oprawę graficzną. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Marzec 2019 Czy ja wiem czy NMS to taka popierdółka? W ED tak naprawdę tylko statki są odjebane graficznie. Reszta to pusty kosmos i biedne planety, które nawet na powierzchni są biedne. Moim zdaniem to ED powinno już dawno się znaleźć na PSVR, bo w VR ta gra to jest dopiero kosmos. Ale w kwestii powierzchni planet i eksploracji, NMS jest dużo lepsza niż ED, nawet jeśli grafa jest kolorowo/popierdółkowa. Przynajmniej ma roślinność, atmosferę i zwierzęta. Dlatego się jaram że będzie w VR bo w kwestii eksploracji planet będzie to spełnienie marzeń z dzieciństwa. Samo latanie i statki to nawet nie ma co do ED porównywać, bo tam jest "symulacja". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach