fin3st19 31 Napisano 15 Grudzień 2016 Na miesiąc trzeba podać kartę. I tak BTW na miesiąc kodów nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 15 Grudzień 2016 Aha oki dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Grudzień 2016 Polecam sobie przedłużyć plusa o co najmniej rok. Nadal mamy niesamowity przelicznik 3,25 w stosunku do dolara co przy obecnych kursach walut może się długo nie utrzymać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Grudzień 2016 45 minut temu, pablos_PRO napisał: Polecam sobie przedłużyć plusa o co najmniej rok. Nadal mamy niesamowity przelicznik 3,25 w stosunku do dolara co przy obecnych kursach walut może się długo nie utrzymać. Pfyyyy, ja tam PLUSA kupuję za 3-5$ za rok (a w gry i tak nie gram z PLUSA :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Grudzień 2016 i tak się dziwię że cokolwiek płaciusz . Rasowy cebulak jedzie w rok na 24 darmowych 14 dniowych trialach 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psajtex 5 Napisano 16 Grudzień 2016 Witam, dzisiaj otrzymałem ofertę na przedłużenie plusa za 156 zł na 12 miesięcy Oneplus 3 & Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 16 Grudzień 2016 Właśnie dostałem na mail'a ofertę "plusa" od Sony za 156 zł, może jakieś promo świąteczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 16 Grudzień 2016 (edytowane) @Dilerus, @psajtex Dostaliście tego maila mając aktywnego plusa? Edytowane 16 Grudzień 2016 przez yogi79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 16 Grudzień 2016 (edytowane) Ja mam nieaktywnego. Waham się od miesiąca czy przedłużać, ale może jednak skuszę się na tą promocję. Edytowane 16 Grudzień 2016 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 16 Grudzień 2016 Też dostałem, niestety parę dni temu kupiłem plusa na rok. A wahałem się długo. Wyczekali mnie skurwisyny... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psajtex 5 Napisano 16 Grudzień 2016 Ja też mam nieaktywnego. Chyba się skuszę. Oneplus 3 & Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 16 Grudzień 2016 (edytowane) Też dostałem i myślę by się nie skusić... Dla gier Tap Tap z Z3 Edytowane 16 Grudzień 2016 przez graqzu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 16 Grudzień 2016 http://www.ppe.pl/news/48203/sony-przecenia-roczna-subskrypcje-playstation-plus-idealna-promocja-przed-wolnym.html Jest to promocja dla wszystkich z tego co podaje powyższe źródło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 16 Grudzień 2016 Dobra wziąłem, przynajmniej duchy mi się wyświetlą w Bloodborne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Grudzień 2016 Dla tych co oczywiście nie mają aktywnego plusa. Sony takie dobre... Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 16 Grudzień 2016 34 minut temu, Wszebor napisał: Dla tych co oczywiście nie mają aktywnego plusa. Sony takie dobre... Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Dokładnie. Mnie plus kończy się 24 grudnia. Pięknie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 16 Grudzień 2016 (edytowane) @sLk ma aktywnego plusa i dostał mail'a, więc Wy może też dostaniecie. Na wszelki wypadek sprawdźcie czy macie włączone otrzymywanie mail'i od Sony. Edytowane 16 Grudzień 2016 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 16 Grudzień 2016 Maile chyba nie mają nic do rzeczy, jedynie informują o promocji. Ja przeczytałem o tej akcji na forum, zajrzałem na maila, pusto i wszedłem na playstation store i wyświetla 156 zł nawet jako niezalogowany. PS+ witam ponownie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 16 Grudzień 2016 (edytowane) Faktycznie, masz rację Wrzucam linka jakby ktoś nie mógł znaleźć @down faktycznie mając aktywnego plusa wyświetla komunikat o nie kwalifikowaniu się do zakupu... Edytowane 16 Grudzień 2016 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 16 Grudzień 2016 Mając aktywnego plusa nie da się niestety kupić. Mój plus kończy się 25 :/ rewelacja. Człowiek przez lata wydaje tysiące złoty na ich produkty i nie kwalifikuje się do zniżki. Co za debile tam pracują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 16 Grudzień 2016 W tamtym roku tez była taka akcja, tylko dla nie posiadających plusa => Only For Payers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 16 Grudzień 2016 Dobrze to ująłeś na szczęście powoli odchodzę od sprzętów tej marki i docelowo pokaże im pięknego fucka. Ich polityka w stosunku do klienta, to niesmaczny żart. Najpierw wymiana tv i tel Sony. Co do konsoli, zobaczymy, co przyniesie przyszłość 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Grudzień 2016 (edytowane) Godzinę temu, Tomisior napisał: Mając aktywnego plusa nie da się niestety kupić. Mój plus kończy się 25 :/ rewelacja. Człowiek przez lata wydaje tysiące złoty na ich produkty i nie kwalifikuje się do zniżki. Co za debile tam pracują. No wlasnie nie debile.... Spojrz na sieci komorkowe, lepiej zmieniac niz byc dlugoletnim klientem - dziwne to ale musi sie oplacac. Tutaj Sony tez chce przyciagnac tych co plusa mieli a nie maja, lub tych ktorzy niedawno zakupili konsole i nie mieli plusa. Bez ponoszenia "kosztow" jesli promocja byla by dostepna dla wszystkich i wtedy stali uzytkownicy uslugi, ktorzy i tak placa tez by ja kupili po promocyjnej cenie. Co wiecej smiem twierdzic ze okres promocji tez bazuje na danych kiedy uzytkownikom konczy sie subskrybcja - zakladajac ze konsole i PS+ sprzedaja sie jako prezenty gwiazdowe to ci co im plus konczy sie 24 czy 25 sobie nie skorzystaja. To jest moim zdaniem prosty rachunek ekonomiczny. Nie zmienia to faktu ze jako osobnik placacy od paru lat za PS+ czuje sie takim postepowaniem zniesmaczony. To ze rozumiem czemu Sony tak postepuje nie zmniejsza ani o jote mojego rozczarowania. Edytowane 16 Grudzień 2016 przez MagEllan 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 17 Grudzień 2016 14 godzin temu, MagEllan napisał: Co wiecej smiem twierdzic ze okres promocji tez bazuje na danych kiedy uzytkownikom konczy sie subskrybcja - zakladajac ze konsole i PS+ sprzedaja sie jako prezenty gwiazdowe to ci co im plus konczy sie 24 czy 25 sobie nie skorzystaja. To jest moim zdaniem prosty rachunek ekonomiczny. Dokładnie. Zgadzam się z Tobą @MagEllan w 100%. Sam padłem ofiarą tej "niesprawiedliwości" Miałem plusa do 23 grudnia, ale jakoś w ciągu roku wpadł kodzik na przedłużenie plusa o jeden dzień (nie pamiętam, czy sony coś nam oddało w ramach rekompensaty za coś czy jak?) wpisałem i teraz mam do 24 grudnia czyli nie skorzystam. Czysta i zimna kalkulacja. Nie ma co się nadymać, bo firma (każda) jest nakierowana na zwiększenie zysków i minimalizacji kosztów - na tym polega "byznes". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawlik 0 Napisano 19 Grudzień 2016 Szanowni forumowicze, czy ktoś wie może przypadkiem, czy mogę wykupić PS Plus zanim zarejestrowałem konsolę? (konsola jest pod choinkę a promocja zaraz mija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach