CePeeN 402 Napisano 23 Grudzień 2017 No w porównaniu ze styczniowym goldem to jest syto na maksa.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Grudzień 2017 Mogliby już przestać pchać to That's You... Ewidentnie nikt tego nie chce, a i tak pchają... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gtaVplayer 10 Napisano 24 Grudzień 2017 Dokładnie Patricko. Co do Deus Exa to ja słyszałem wiele negatywnych opinii o tej grze. Spodziewałem się jakiejś petardy po tych szumnych zapowiedziach co do stycznia a tu trochę zawód... Moim zdaniem najlepsze co ostatnio w Plusie było to zdecydowanie Until Dawn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 24 Grudzień 2017 36 minut temu, Patricko napisał: Mogliby już przestać pchać to That's You... Ewidentnie nikt tego nie chce, a i tak pchają... Pchają bo nikt nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Grudzień 2017 Panowie, panowie toż to normalka A za miesiąc maks Sony opublikuje wyniki badan: spektakularny sukces, największym zainteresowaniem (najwięcej pobrań w PSS) miało coś tam You... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 25 Grudzień 2017 To Jesteś Ty ma promować popierdółkowate gierki na smartfony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 25 Grudzień 2017 To nie jest jutra od kilku miesięcy?Mam to w plusie już przecież....dzisiaj wróciło do mnie moje PS4....ale brat mi zajechał gumkę w DS.W padzie do X'a by to nie przeszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Grudzień 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 27 Grudzień 2017 Teraz wideo - już lepiej, ale wciąż to nieoficjalne. Link wyrzuca na fanpage'a sony, ale wideo jest inne. Czyli nadal źródło: internet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 27 Grudzień 2017 Oficjalnie potwierdzone - Deus, Batman i to jesteś Ty. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1659485364118948&id=205010466233119 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 28 Grudzień 2017 Bardzo dobry miesiąc w plusie, ale jak widać i tak znajdą się malkontenci Spokojnie, za miesiąc wrócimy do indyków i marudzić będą już mogli wszyscy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 28 Grudzień 2017 Bonusowa gra 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRYzonie 12 Napisano 7 Styczeń 2018 Ciekaw jestem kiedy zrobią promocję na 12-miesięczną subskrypcję (wielu tęskni za poprzednią ceną) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Styczeń 2018 Była jakoś przed świętami, 180 zł chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 17 Styczeń 2018 Pojawiła się promocja, 15 miesięcy w cenie 240zł https://store.playstation.com/pl-pl/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB15FOR12?emcid=pa-st-111284 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Styczeń 2018 plotki, ploteczki a może fejki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 26 Styczeń 2018 Jeśli fejk, to bardzo przemyślany, "To jesteś Ty!" dodaje realizmu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Styczeń 2018 Fejki https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/677597/PS-Plus-February-2018-Sony-FREE-PlayStation-Plus-Games-PSN-Dark-Souls-2-Far-Cry-4-fake 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Styczeń 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 31 Styczeń 2018 Knack, w końcu ogram tego system seller'a i mesjasza platformówek.Rime polecam, ukończyłem jakiś czas temu. Gra nieco słaba technicznie, ale gameplay oraz klimat całkiem spoko.Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 31 Styczeń 2018 no to pojechali! knack to w sumie wiadome było że prędzej czy później zostanie wciśnięty patrząc na ceny na promocjach. rime widzę że nawet ładne i w sumie świeży szpil ale pewnie tylko dodam do biblioteki i nawet nie podziękuję szkoda że nie soulsy bo bym odpalił chętniej ale kasy szkoda nawet na promocji (pograłem trochę na ps3 kiedyś i aż tak nie wkręciło jak ds3/bb) no i jest co innego do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRYzonie 12 Napisano 31 Styczeń 2018 Fajnie byłoby ograć Knacka w ramach abonamentu, a już zakupić wersję pudełkową do kolekcji jak cena dojdzie do 10zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 1 Luty 2018 Ehh, ja tam się bardziej nastawiałem na Far Cry4, jakoś zawsze coś innego przykuwało moja uwagę i nie ograłem tego tytułu. A tak pewnie bym w końcu ściągnął. Szkoda. Knack to straszny paździerz, może tego Rime przetestuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 1 Luty 2018 Jak dla mnie kolejna spoko paczka. Gry, których bym na pewno nigdy nie kupił a z chęcią sprawdzę Poza tym Rime wygląda całkiem spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 1 Luty 2018 Knack, Grand Kingdom to biorę, oferta dla mnie trafiona nie miałem okazji ograć tych gier, chociaż nie ukrywam że ten fejk który wczesnej był wrzucony zrobił na mnie dużo większe wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach