Siudak83 278 Napisano 19 Wrzesień 2018 Musisz odnowić plusa na koncie na którym ściągnąłes gry czyli konto A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Wrzesień 2018 No jakby dali diablo w plusie... Matkobosko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xelorski 0 Napisano 25 Wrzesień 2018 Czy ma ktos moze niepotrzebny kluczyk na ps plus trial? z checia przyjme Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 25 Wrzesień 2018 Uwielbiam przecieki do plusa Już widziałem różne a finalnie i tak dostaniemy coś innego Chociaż ja dalej liczę bardzo mocno na diablo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonixus 0 Napisano 25 Wrzesień 2018 Oby było w wersji eternal... Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 25 Wrzesień 2018 Jak już dadzą DIABLO to tylko po to aby ludzie jeszcze dokupili dodatek - więc na 99% o ile będzie diablo to będzie wersja ROS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 25 Wrzesień 2018 (edytowane) 9 minut temu, Eloszki napisał: Jak już dadzą DIABLO to tylko po to aby ludzie jeszcze dokupili dodatek - więc na 99% o ile będzie diablo to będzie wersja ROS. W przecieku było eternal, więc raczej będzie eternal albo wcale Co nie zmienia faktu, że jak faktycznie dadzą diablo to dodatek wejdzie aż miło Na pc miałem pewnie kilkaset h nabite (bez nekromanty właśnie, którym grałem namiętnie w D2), ale że porzuciłem garba i taboret na rzecz Kaza i kanapy, to w diablo będzie ciorane aż się PS przetopi przez sufit do sąsiadów. Edytowane 25 Wrzesień 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 25 Wrzesień 2018 Ja mam diablo na plycie i wbita platyne wiec nawet nie pobiore. A poza tym pelno ludzi biega z zhakowanymi bronimi:/ Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 25 Wrzesień 2018 (edytowane) Trochę z innej beczki. Naprawdę polecam przetestować dodaną na wrzesień gierkę Foul Play. Niezależny, bardzo przyjemny i wciągający beat' em up z kreskówkową grafiką. Ogrywam na VICIE wieczorkiem przed spaniem ale gierka tak mnie wessała, że pobrałem też na czarnulę. Sprawdźcie Edytowane 25 Wrzesień 2018 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Wrzesień 2018 Chyba w żadnym miesiącu jeszcze nie było tyle przecieków XD Teraz pojawił się domniemany o diablo i gravity rush. To już 4 zestaw, który widziałem XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Wrzesień 2018 48 minut temu, xavris napisał: Chyba w żadnym miesiącu jeszcze nie było tyle przecieków XD Teraz pojawił się domniemany o diablo i gravity rush. To już 4 zestaw, który widziałem XD No fakt przez wiele miesiecy byla posucha przeciekowa. Ale jesli dobrze pamitam jutro juz powinna byc oficjalna rozpiska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Wrzesień 2018 Teraz, MagEllan napisał: No fakt przez wiele miesiecy byla posucha przeciekowa. Ale jesli dobrze pamitam jutro juz powinna byc oficjalna rozpiska. Dzisiaj koło 16-17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Wrzesień 2018 (edytowane) Ale śmieci.... Diablo gurwa się zachciało... Edytowane 26 Wrzesień 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 26 Wrzesień 2018 Karuzela śmiechu ruszyła, proszę jej nie zatrzymywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 26 Wrzesień 2018 Wow ale padaka wartość gier ~426 zł?! To jak promocje w media markt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
servisco2 26 Napisano 26 Wrzesień 2018 W listopadzie przeciek , że GTA V Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Wrzesień 2018 5 minut temu, CePeeN napisał: Wow ale padaka wartość gier ~426 zł?! To jak promocje w media markt. Chyba kurła przed denominacją. Promocje w MM są lepsze zdecydowanie :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Wrzesień 2018 a nikt nie napisal co w rozpisce.... tylko byscie beke krecili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 26 Wrzesień 2018 PS+ 10/2018: Friday the 13th: The Game, PS4 Laser League, PS4 Master Reboot, PS3 The Bridge, PS3 (Cross Buy z PS4 i PS Vita) Rocketbirds 2: Evolution, PS Vita (Cross Buy z PS4) 2064 Read Only Memories, PS Vita (Cross Buy z PS4) Mi tam rybka co jest ... bo październik to i tak Red Dead Redemption 2 a i trochę gier z Turcji trzeba zagrać... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Wrzesień 2018 18 godzin temu, AXA napisał: Mi tam rybka co jest ... Z tym sie zgodze oferte raczej sprawdzam z przyzwyczajenia bo przestalem placic PS+ i powiem ze jesli chodzi o konsolowe granie jedyna roznica jest to ze backup save musze regularnie robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 1 Październik 2018 Jest promocja na rocznego plusa. Dla nowych i nie mających obecnie subskrypcji cena wynosi 180zł. Ale można kupić tylko przez link bo z poziomu sklepu z konsoli jest zwykła cena. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 1 Październik 2018 10 minut temu, Mandi napisał: Jest promocja na rocznego plusa. Dla nowych i nie mających obecnie subskrypcji cena wynosi 180zł. Ale można kupić tylko przez link bo z poziomu sklepu z konsoli jest zwykła cena. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Można jeszcze dobrze przycebulić kupujesz 2 zdrapki 100zł po 90zł wtedy masz rocznego plusika i jeszcze 20zł do wydania na co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 1 Październik 2018 @up no ba. Ważne by doładować albo tak jak mówisz zdrapkami lub z poziomu konsoli bo wywala błąd gdy chce się kupić plusa gdy kupuje się bez hajsu w portfelu. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Październik 2018 180zl to cena dla nowych subskrybentów? Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 1 Październik 2018 Nie.. Jeżeli nie masz aktywnego, też można. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach