Sir Siekier 861 Napisano 19 Kwiecień 2016 Nie wiem czy my sie dobrze rouzmiemy. Chodzi o to ze owszem pierwszy odcinek pokazuje dokladnie jaki czas przejechal kazdy.... natomiast odcinek drugi to odcinek polaczony z pierwszym.. Czas po drugim odcinku. A mnie chodzi tylko o czas drugiego odcinka. Jak mnie to pokazesz to bede wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 19 Kwiecień 2016 Tu to masz rację , niestety . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) To kalkulatorek w lapke i jedziemy.... Te a co wyscie sie tak przywiazali do tych aut R4?? Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 19 Kwiecień 2016 Nie jest źle te zawody r4, kolejny sezon można np. Kitcary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Kwiecień 2016 kolejny nudny przejazd z mojej strony, na spokojnie, byle do mety :). bez większych ekscesów i oczywiście jak tylko postanowiłem na koniec troszkę przyspieszyć, a nuż się uda sienia dogonić, to zaliczyłem dwa obrociki na 2 kolejnych zakrętach :D. fuks że się udało 5 dowieźć (Batata znowu dziesiąte sekundy za mną :P) tak czy siak, 5 miejsce mnie zadowala :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 20 Kwiecień 2016 (edytowane) Widzę że walczymy ostro ;-) Edytowane 20 Kwiecień 2016 przez hakuna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Kwiecień 2016 (edytowane) no i gdy stanie sie bokiem to na lopatkach zrzucic bieg dajmy na to z 4 na R to jakis dramat (zabiera to jakies 3-4 sekundy bo szybko naciskajac nie zawsze zalapuje) Gdy trzymasz hamulec biegi zbijają się szybciej A wracając do Szwecji, jechało mi się jak nigdy, słuchałem pilota i przestawiłem go by dyktował wcześniej. Edytowane 20 Kwiecień 2016 przez Tachograf 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 20 Kwiecień 2016 Gdy trzymasz hamulec biegi zbijają się szybciej przetestuje dzis czy bangla, dzieki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 20 Kwiecień 2016 (edytowane) Jechałem Monaco fajnie szło do połowy 4 os.Potem nagle jakoś nie mogłem rytmu złapać i co chwilę jakiś błąd. Po rajdzie okazało się że pękły obie sprężyny od pedału gazu i latał jak flaga na wietrze. Realizm w DR jest niesamowity ;-) Teraz szukam sprężyn do T500 bo chwilowo złożyłem na jednej od hamulca. Edytowane 20 Kwiecień 2016 przez hakuna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOSAmisiu 5 Napisano 20 Kwiecień 2016 No mi 2 event wogole nie poszedl ! Na poczatku ostroznie niczym niedzielny kierowca ale w glowie maly glosik mowi "depnij ! depnij ! jedziesz jak pi.... ;] " , wiec czlowiek depnal i mase bledow popelnial hehehe. Patrze na wyniki, czasy i koniec z bezpieczna jazda, czas na wszystko albo nic :P Monaco ! cel w pierwszej 3 :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 20 Kwiecień 2016 RUSZYŁ KOLEJNY ETAP MALA LIGA LTE R4 TRWA OD DZIŚ 20.04 do 24.04 do godziny 20:30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 20 Kwiecień 2016 Sieniu czemu nie ma wyników poprzedniego etapu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 20 Kwiecień 2016 Wlasnie niewiem co się stało próbuje do tego dojść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Kwiecień 2016 Bo to jest chyba nowy sezon. Wpadło trofeum za ukończenie sezonu jak się zakończył czas tego eventu LTE. Pewnie był jeden event w całym sezonie i się skończył. Pisze teraz Current Season wiec pewnie to już inny. Ale zmienić na poprzedni nie widzę żeby się dało (na telefonie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 21 Kwiecień 2016 Z tego co słyszałem to 2 kierowców szykuje się do dołączenia do ścigania z wami o setne sekundy :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Kwiecień 2016 Suuuuuperancko :) Dziś postaram się zdominować stawkę w Monte Carlo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 21 Kwiecień 2016 Przejechałem w nocy nowy etap. Po grupie B auto bardzo łatwe, a i trasa już bardziej obcykana. Kilka błędów się zdarzyło, ale najbardziej nie mogę przeboleć kary za falstart na 4 odcinku, 10 sekund kary za dosłownie ułamki sekundy :mad:. Co do wyników poprzedniego etapu, to mi się wyświetliła punktacja przed wejściem w kolejny. Czyli wychodzi na to, że było ustawiony tylko jeden etap i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 21 Kwiecień 2016 (edytowane) Jest tak jak mówicie,wiec tamto traktujemy jako prolog. Bo schrzaniłem to po całej lini. Mam nadzieje ze to juz pójdzie bez problemy :) Edytowane 21 Kwiecień 2016 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 21 Kwiecień 2016 czyli jestem mistrzem prologu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 21 Kwiecień 2016 Dokładnie jestes oficjalnym mistrzem prologu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Kwiecień 2016 (edytowane) Ale znowu Grecja i te same samochody ? 5 dni na przejechanie rajdu to trochę za długo, nudno jakoś :) Edytowane 21 Kwiecień 2016 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 21 Kwiecień 2016 Bo mi się wszystko pokićkało Tacho :) przejedziemy te dwa rajdy i od maja robię nowy sezon innymi furami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Kwiecień 2016 Oczywiście przejadę z przyjemnością :) lubię Grecję i tego Lanosa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 21 Kwiecień 2016 To teraz dla odmiany pojedź Mitasubiszim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 21 Kwiecień 2016 (edytowane) Monte Carlo już za mną Pierwsze trzy odcinki to skakanie miedzy 2 a 3 miejscem ale już 4 i 5 odcinek przejechałem pełnym piecem,powiedziałem sobie niech się dzieje wola Boga i ogień,dzięki temu oba te odcinki wygrałem. 6 niestety brak koncentracji i kilka małych błędów ale nie zabrało mi to pierwszego miejsca w generalce na obecna chwile :) Edytowane 21 Kwiecień 2016 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach