bany® 907 Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) snajperka jest do eliminowania piechoty. Typy sie uważaja za skillowych graczy a tu BUM, headzik niewiadomo skąd i śpi Edytowane 31 Sierpień 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Sierpień 2016 snajperka jest do eliminowania piechoty. Typy sie uważaja za skillowych graczy a tu BUM, headzik niewiadomo skąd i śpi To chyba muszę z tobą zagrać Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Sierpień 2016 bede po 16tej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Sierpień 2016 To ekipa będzie - Wszebor, DjGhost15, ja, ty i zixxs jak ktoś chce to zapraszam do gry. Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 31 Sierpień 2016 snajperka jest do eliminowania piechoty. Typy sie uważaja za skillowych graczy a tu BUM, headzik niewiadomo skąd i śpi Po pierwsze i ostatnie , skillowi gracze nie dają się ubić snajperom, mają specyficzny sposób poruszania się ( mówię o bf4) . Jeśli w bf1 poruszanie jest podobne to po chwili ogarnięcia, snajperzy będą mogli sobie do mało ogarniętych noobków postrzelać, czyli do poziomu bliskiego sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Sierpień 2016 okoni nie zorientujesz sie co się stało i potem bedziesz psioczył jak reszta że snajper jest OP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 31 Sierpień 2016 Pobrałem betę ale po uruchomieniu nie cały czas mam komunikat, że nie mogę się połączyć z serwerami EA. Po chwili odpaliłem FIFĘ i ta działa. Jakieś szersze problemy z betą, czy to faktycznie coś u mnie nie działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 31 Sierpień 2016 Snipery do poprawy jak nic. Z ciekawości sprawdziłem wczoraj tą klasę i bańki siadały za łatwo, tym bardziej że nie preferuję tego stylu gry, byłem bardziej mobilnym sniperem. Na koniec rundy 25 do 0: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Sierpień 2016 i to jest wynik! gratulacje dla kolegi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 31 Sierpień 2016 . Pobrałem betę ale po uruchomieniu nie cały czas mam komunikat, że nie mogę się połączyć z serwerami EA. Po chwili odpaliłem FIFĘ i ta działa. Jakieś szersze problemy z betą, czy to faktycznie coś u mnie nie działa? Bf4 też nie śmiga.Chyba jakiś problem z serwerami EA. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 31 Sierpień 2016 Ja chwilę dzisiaj pogralem ale lagi były straszne i zrezygnowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 31 Sierpień 2016 Po pierwsze i ostatnie , skillowi gracze nie dają się ubić snajperom, mają specyficzny sposób poruszania się ( mówię o bf4) . Jeśli w bf1 poruszanie jest podobne to po chwili ogarnięcia, snajperzy będą mogli sobie do mało ogarniętych noobków postrzelać, czyli do poziomu bliskiego sobie Na pustyni nawet odpowiednie poruszanie może nie pomóc, jak nie trafia sie skillem to nadrabia szczęściem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 31 Sierpień 2016 @UP, blisko? moim zdaniem daleko i jaki na piechote to trzeba ciągle biegać z punktu do punktu, i to długo. Moja granie podboju to głównie chodzenie od C do D i tak w kółko bo chyba najbliżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Sierpień 2016 E wyjątkowo na wypizdowie jest. Ale tylko 4-5 razy na mapę się tam jedzie, oczywiście jeśli się chce wygrać Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 31 Sierpień 2016 Gra ktoś teraz? Bany, jak tam? Jakby co to zapraszać "Nissshin" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 31 Sierpień 2016 Jak gram cały czas ⏳! :-D Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 31 Sierpień 2016 1 minutę temu, Wszebor napisał: Jak gram cały czas ⏳! :-D Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Sam czy z jakąś ekipą? : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 31 Sierpień 2016 Ja zagram po 22 dopiero. Może jakaś ustawka? Wbić na pusty serwer ekipa z forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 31 Sierpień 2016 co to za bron ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 31 Sierpień 2016 zrobiłem filmik z koniem, jest spory lag podczasz walenia szablą zciąga 2 metry chłopów przed ... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) Też dzisiaj z tym latałem Przy punkcie E albo F się ją podnosi i trzeba o coś oprzeć broń żeby strzelić, gleba/murek. BTW. Wyłączcie sobie HUD całkowicie, ciężko, ale fajnie się gra. Do tego fotki można postrzelać. Edytowane 31 Sierpień 2016 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 31 Sierpień 2016 Ludzie jest dramat. Gram z bratem w jednej drużynie na tej samej mapie. Ja mam burze piaskową a on ma czyste niebo. WTF? To jest jakaś kpina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 31 Sierpień 2016 Kpina to jest, że wywala mnie z serwerów na każdej grze. Raz przy końca rashu dostałem powiadomienie, że admin dał mi kicka (woot?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 31 Sierpień 2016 27 minut temu, Astro222 napisał: Kpina to jest, że wywala mnie z serwerów na każdej grze. Raz przy końca rashu dostałem powiadomienie, że admin dał mi kicka (woot?). Ty chociaż pograłeś. Ja od rana co jakiś czas próbuję zagrać i jeszcze ani razu mnie z serwerami EA nie połączyło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 31 Sierpień 2016 Pogralem z pięć rund, to bardzo mało więc oceniać grę byłoby zbrodnią. Na razie wielki chaos, ciężko ogarnąć kto skąd strzela. Śmiałe posunięcie ze strony Dice odnośnie strzelania ze szczerbinek (inaczej być nie mogło, to I WŚ) ,albo się ludziom przyjmie, albo po nowym roku będziemy mieli wysyp kopii na allegro po promocyjnej cenie. Dziś wieczorem jeszcze pogram i jutro napiszę coś więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach