Teynar 28 Napisano 31 Marzec 2018 Ktoś chętny pograć w tygodniu to zapraszam PSN:Teynarix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 31 Marzec 2018 Witam ! od kilku dni mam problemy z wyszukaniem serwera. Wyświetlają mi się 2-3 serwery na liście. Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem ? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 31 Marzec 2018 Mam identycznie. Zaznaczam podbój na serwerach europejskich i pokazuje mi max trzy serwery które są zajęte i jest kolejka dwóch osób. Teraz musiałem do zadania wbić dziesięć wygranych w dominacji i to samo, brak serwerów w Europie, musiałem grać w USA, ale w wyszukiwarce też max pięć serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 1 Kwiecień 2018 Od kilku dni jest ogólnie problem z serwerami . To już chyba norma ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 1 Kwiecień 2018 #umniedziała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 6 Kwiecień 2018 Ja od jakiegoś czasu również mam problem z wyszukiwarką. Czasem gdy wchodzę to muszę się połączyć online, a gdy to zrobie włącza się kampania - którą dawno ograłem. Dziś np. zresetowało moje ustawienia sterowania tj. czułość gałek itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 6 Kwiecień 2018 Co o tym sądzicie? https://www.eurogamer.pl/articles/2018-04-04-battlefield-2018-nadzieje-i-oczekiwania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 7 Kwiecień 2018 7 godzin temu, Thrasher8888 napisał: Co o tym sądzicie? https://www.eurogamer.pl/articles/2018-04-04-battlefield-2018-nadzieje-i-oczekiwania Po bf1 przynajmniej ja już mam dosyć klimatów tamtejszych wojen, wolałbym lata 90 lub współczesne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 7 Kwiecień 2018 Warto kupic premium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 8 Kwiecień 2018 21 godzin temu, starvin napisał: Warto kupic premium ? Jak jest w dobrej cenie to jak najbardziej tak, fajne mapy graczy nie brakuję, sam od czasu do czasu sobie odpale i pobiegam trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 9 Kwiecień 2018 W dniu 7.04.2018 o 02:09, Banan91PL napisał: Po bf1 przynajmniej ja już mam dosyć klimatów tamtejszych wojen, wolałbym lata 90 lub współczesne U mnie to samo - czekam i liczę na współczesny konflikt (i nie bieganie po ścianach!). Wczoraj nawet PS3 odkopałem i odpaliłem BF3 z ciekawości - ludzie grają cały czas, ale grafika oczy wypala po prostu. Po jednej rundzie na Bazarze już mnie piekło Nawet w BF1943 ciągle ktoś gra 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 11 Kwiecień 2018 Chcecie BF-a w czasach współczesnych to poczekajcie na World War 3 od Farm 51. Może być niezła gierka, zwłaszcza że twórcy przygotowują wiele ciekawych rozwiązań. A DICE w tym roku wraca do II WŚ. To niemal pewne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 12 Kwiecień 2018 16 godzin temu, Thrasher8888 napisał: Chcecie BF-a w czasach współczesnych to poczekajcie na World War 3 od Farm 51. Może być niezła gierka, zwłaszcza że twórcy przygotowują wiele ciekawych rozwiązań. A DICE w tym roku wraca do II WŚ. To niemal pewne. Wiadomo kiedy bedzie premiera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 12 Kwiecień 2018 9 minut temu, starvin napisał: Wiadomo kiedy bedzie premiera ? Nie wiadomo. Wiadomo że.były zamknięte testy dla dziennikarzy i youtuberów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 12 Kwiecień 2018 21 godzin temu, Thrasher8888 napisał: Chcecie BF-a w czasach współczesnych to poczekajcie na World War 3 od Farm 51. Może być niezła gierka, zwłaszcza że twórcy przygotowują wiele ciekawych rozwiązań. A DICE w tym roku wraca do II WŚ. To niemal pewne. Ja bym taki pewny tego nie był ze wracają do 2 wojny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 13 Kwiecień 2018 W dniu 12.04.2018 o 17:27, Banan91PL napisał: Ja bym taki pewny tego nie był ze wracają do 2 wojny Były pewne poszlaki oraz ktoś kto do tej pory nie mylił się jaka będzie kolejna część BF-a, wskazują na II WŚ. Poza tym zastanawiające jest to: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 19 Kwiecień 2018 A może tak battleroyale? https://venturebeat.com/2018/04/18/dice-battlefield-v-battle-royale/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyry1 2 Napisano 25 Kwiecień 2018 (edytowane) Cześć, Czy nikt w europie nie gra już w linie frontu albo w Rush'a ? Co wejdę na wyszukiwania serwerów to same operacje, deathmatch'e itd, filtry nic nie pomagają. Jakby komuś brakowało ekipy to można podesłać zaproszenie, sam z chęcią skorzystam z doborowego towarzystwa PSN ID: gyry1 Edytowane 25 Kwiecień 2018 przez gyry1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 28 Kwiecień 2018 W dniu 25.04.2018 o 13:49, gyry1 napisał: Cześć, Czy nikt w europie nie gra już w linie frontu albo w Rush'a ? Co wejdę na wyszukiwania serwerów to same operacje, deathmatch'e itd, filtry nic nie pomagają. Jakby komuś brakowało ekipy to można podesłać zaproszenie, sam z chęcią skorzystam z doborowego towarzystwa PSN ID: gyry1 Ja dzisiaj wieczorem będę grał. Dodam do znajomych. Ilość trybów zależy od godzin. Wieczorami z każdego jest po kilka serwerów. Warto też zaznaczyć żeby pokazywało pełne i poczekać chwilę w kolejce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 11 Maj 2018 Takie coś ciekawego odkryto: https://www.youtube.com/watch?v=xWhG74vtXys 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 14 Maj 2018 w psstore pojawił się Battlefield™ – Edycja Rocznicowa 99,- zł cena super prawie już mam kupić, sprawdzam a ten pakiet waży 198GB! da się tylko zainstalować np B1? bo nie mam tyle miejsca, i nie widzę sensu instalować Hardline ani B4 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 14 Maj 2018 3 godziny temu, Malakay napisał: w psstore pojawił się Battlefield™ – Edycja Rocznicowa 99,- zł cena super prawie już mam kupić, sprawdzam a ten pakiet waży 198GB! da się tylko zainstalować np B1? bo nie mam tyle miejsca, i nie widzę sensu instalować Hardline ani B4 ... Znając Store sądzę że będziesz mógł zainstalować te gry oddzielnie. Tak było gdy kupiłem w bundlu GTA 3, VC, SA i Heavy Rain z Beyond Two Souls na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 15 Maj 2018 22 godziny temu, malpka napisał: Znając Store sądzę że będziesz mógł zainstalować te gry oddzielnie. Tak było gdy kupiłem w bundlu GTA 3, VC, SA i Heavy Rain z Beyond Two Souls na PS4. dzięki już mam, 75 GB z DLC ... tamte części musiałem ręcznie wywalić, bo wrzuciło wszystko na listę. Fajna przesiadka z Battlefronta2 bo ten odgłos blasterów wypalał mi jużdziurę w głowie ... jutro albo pojutrze wbijam w online, jak znajdę chwilę. Gra wygląda ładniej niż Battlefront2 na moje oko i jednak lepiej się pruje z ołowiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 16 Maj 2018 w psstore pojawił się Battlefield – Edycja Rocznicowa 99,- zł cena super prawie już mam kupić, sprawdzam a ten pakiet waży 198GB! da się tylko zainstalować np B1? bo nie mam tyle miejsca, i nie widzę sensu instalować Hardline ani B4 ... Ta cena jest dla plusowiczow? Bo ja patrząc na apce w storze mam cenę 419 za edycję rocznicowa (plusa nie mam)Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 16 Maj 2018 10 godzin temu, Malakay napisał: dzięki już mam, 75 GB z DLC ... tamte części musiałem ręcznie wywalić, bo wrzuciło wszystko na listę. Fajna przesiadka z Battlefronta2 bo ten odgłos blasterów wypalał mi jużdziurę w głowie ... jutro albo pojutrze wbijam w online, jak znajdę chwilę. Gra wygląda ładniej niż Battlefront2 na moje oko i jednak lepiej się pruje z ołowiu. Podobno BF1 zaczyna świecić pustkami. Daj znać czy ludzie jeszcze w to grają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach