czacha79 900 Napisano 15 Październik 2018 3 godziny temu, Zomos napisał: Ok. Czyli z tymi monetami to byłoby tak: kupuje coś za co dostaję monety. Potem kupuję za monety doładowanie na PSS i wtedy kupuje RDR 2? Kurde trochę to czasochłonne ale w sumie proste I totalnie nie opłacalne. Np. kupując słuchawki za prawie 400 zł dostaje 1 monetę wartą 1 zł. Bundle z PS4 PRO za ok 1700 zł - 20 monet. Promocja rzędu tych jak np. w programie Vitay na Orlenie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Jesli nie masz monet to ofkors ze nie warto specjalnie je farmic. Ale ja mialem ich 70 .. sie uzbieralo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 17 Październik 2018 (edytowane) No zostało już tylko 9 dni, końcowe odliczanie. Szkoda tylko że ja 23, 24 i 25 akurat mam wolne a 26 i 27 do pracy ... a 28 dodatkowo na urodziny, coś będzie trzeba wykombinować. ps. Pierwszy raz mam preordera ze store, czy grę będzie można pobrać na kilka dni przed premierą czy dopiero 26 o godzinie 0.00? ps2. Alanah Pearce umieściła na Twitterze sprostowanie co do niedawnych informacji. Okazuje się, że redaktorzy, którzy mieli okazję zagrać na przedpremierowym pokazie kilka godzin w RDR II błędnie odczytali konsekwencje wyłączenia HUD'a w grze. Wyłączenie interfejsu/minimapy nie będzie skutkowało zapowiadanymi zmianami, a NPC będą posiadali dokładnie takie same linie dialogowe co zawsze. Edytowane 17 Październik 2018 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 17 Październik 2018 Powinno się dać pobrać parę dni przed premierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 17 Październik 2018 W PSS jest info, że jak masz ustawione automatyczne pobieranie to pobierze się 48 godz przed premierą. Od kiedy zostanie zdjęta blokada to nie wiem. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 17 Październik 2018 Dzisiaj gdzieś wyczytałem że preload ma być już jutro ale czy to prawda to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 17 Październik 2018 Różne strony, różnie podają. Jedni piszą, że 18, inni że piątek, a jeszcze inni, że 20. Tak czy siak w tym tygodniu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 17 Październik 2018 Też sie doczkac nie mogie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 17 Październik 2018 ...jest NAS wieluWysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 17 Październik 2018 Ludzie aż tak was już świerzbi?? Ja rozumiem, że Mesjasz, też czekam ale bez przesady. Nie macie innego życia i obowiązków poza grami? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 17 Październik 2018 ...ja już na emeryturze jestemWysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 17 Październik 2018 (edytowane) Nie nie mamy RDR2 Edytowane 17 Październik 2018 przez niklas 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 18 Październik 2018 Preload plików 19 października od 6 rano. Info z PPE. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Październik 2018 Jaram się jak cholera, mam cyfrę na X kupiona, ale żeby jarac się preloadem? Kurłato jak gowniak co zobaczył cycka sąsiadki. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 18 Październik 2018 4 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: Jaram się jak cholera, mam cyfrę na X kupiona, ale żeby jarac się preloadem? Kurłato jak gowniak co zobaczył cycka sąsiadki. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Ja się jaram bo jestem obecnie na "wygnaniu" gdzie mam internet 4Mb. 90 GB ściągnij i to najlepiej tylko wieczorami- z 4 noce przynajmniej. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 18 Październik 2018 Launch trailer: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 18 Październik 2018 Cytat Red Dead Redemption 2 trafi na półki sklepowe w przyszłym tygodniu, więc gracze mogą już przygotowywać konsole na nadejście przygody. Rockstar opublikował dokładną wagę gry na poszczególnych platformach z uwzględnieniem cyfrowej oraz pudełkowej wersji: Edycja w pudełku PlayStation 4 – 99GB Xbox One – 107GB Edycja cyfrowa PlayStation 4 – 99GB + 50GB na proces instalacji Xbox One – 107GB Tylko posiadacze konsol Microsoftu muszą przygotować ponad 100GB, jednak możecie mieć pewność, że to dopiero początek. Rockstar zapowiedziało Red Dead Online, czyli sieciowy tryb, który trafi do gry w późniejszym terminie, więc wszystkie niezbędne pliki w tej sytuacji pobierzemy dopiero po debiucie. Multiplayer – identycznie jak ten z GTA Online – będzie otrzymywał liczne aktualizacje, więc w niedalekiej przyszłości przygoda urośnie pewnie o kolejne 50GB. Jednak dobry pomysł był aby wydać bon 100zł w neonet na zakup 2TB dysk zewnętrzny do PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 18 Październik 2018 Godzinę temu, AXA napisał: Jednak dobry pomysł był aby wydać bon 100zł w neonet na zakup 2TB dysk zewnętrzny do PS4 Ale bedzie zamulać wczytywanie gry Badziew trzymaj na zewnętrznym, a do konsoli wstaw SSD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 18 Październik 2018 Już się ściąga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Październik 2018 U mnie też.Na PROsiaku, dokładna waga to 92,742 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 18 Październik 2018 (edytowane) Ależ średniawy ten trailer , zero pierdolnięcia Nigdy nie byłem fanem launch trailerów od Rockstara , zawsze są krótkie i skupiają się już bezpośrednio na story nie mechanice co ma dobre strony bo zaostrza apetyt , ale przynajmniej mają kopa od strony wizualno-dźwiękowej , tutaj w niektórych ujęciach pomarańcz jak z San Andreas ps2 plus mało dynamiczny score ( niby western ale w rdr launch ładnie się rozkręcał ) . Chyba tez piewszy raz embargo schodzi tak późno . Oczywiscie odpalam sekundę po północy , ale tym razem naprawdę się nie jaram aż tak jak te kilka lat temu . Ależ pięknie będzie odkopac te herezje za tydzień Edytowane 18 Październik 2018 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 19 Październik 2018 5 godzin temu, Danielski_82 napisał: Ależ średniawy ten trailer , zero pierdolnięcia Nigdy nie byłem fanem launch trailerów od Rockstara , zawsze są krótkie i skupiają się już bezpośrednio na story nie mechanice co ma dobre strony bo zaostrza apetyt , ale przynajmniej mają kopa od strony wizualno-dźwiękowej , tutaj w niektórych ujęciach pomarańcz jak z San Andreas ps2 plus mało dynamiczny score ( niby western ale w rdr launch ładnie się rozkręcał ) . Chyba tez piewszy raz embargo schodzi tak późno . Oczywiscie odpalam sekundę po północy , ale tym razem naprawdę się nie jaram aż tak jak te kilka lat temu . Ależ pięknie będzie odkopac te herezje za tydzień Launch Trailer jest wydawany raczej po to, aby serwisy i firmy od konsol mogły reklamować swoje sprzęty. Ma być konkretny i krótki. Nie musi być pierdolnięcia. Raczej to dobry znak, bo jak w trailerach jest nawalone akcji, to potem niekoniecznie ma to odzwierciedlenie w grze 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 19 Październik 2018 Najblizsze 3 dni wklejamy screeny ze sciagania U mnie pokazuje 32 minuty 1 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 19 Październik 2018 Najblizsze 3 dni wklejamy screeny ze sciagania U mnie pokazuje 32 minuty Nie wierzę, że 32 minuty - wrzuć screena 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 19 Październik 2018 Godzinę temu, czacha79 napisał: Najblizsze 3 dni wklejamy screeny ze sciagania U mnie pokazuje 32 minuty tam screeny... jest ktoś odważny, kto przeprowadzi relacje live ze ściągania? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 19 Październik 2018 (edytowane) Godzinę temu, Kolos28 napisał: Nie wierzę, że 32 minuty - wrzuć screena Moge wrzucic 0.86MB .. no nie zmiesci sie :p No to pacz Edytowane 19 Październik 2018 przez czacha79 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach