xavris 2446 Napisano 11 Czerwiec 2018 (edytowane) Śmianie się z pierwszego trailera już jest niemodne, ale nie mogłem tego nie wrzucić xD Wrzucam z telefonu, nie wiem czy się filmik będzie tak odpalał, najwyżej wklejenie później gołego linka. Nadmieniam tez, że dla mnie trailer był spoko,ale ten filmik mnie rozwalił :p Edytowane 11 Czerwiec 2018 przez xavris 1 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 12 Czerwiec 2018 @xavris Gdyby tak wyglądał trailer to preoderek byłby w koszyku szybciej niż browar w piątek po robocie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 15 Czerwiec 2018 Cicho jak na stypie u wujka Zenka. Materiałów wypływ teraz od cholery i to od jakichś kompletnie nieznanych mi jutuberów: 1. o lataniu 2. pojazdy + holowanie 3. różne pierdoły tzn. to są właśnie te detale Wywiad z Berlinem o supresji itd. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 15 Czerwiec 2018 Jest cicho bo po pierwszym trailerze wszyscy stwierdzili, że gra jest beznadziejna i mają na nią wyjebane. Czas przerzucić się na pokemony. Wczoraj poszukałem trochę filmików z gempleja, ale bez zbędnego pierdolenia, tylko czysta rozgrywka. Coraz bardziej mi się podoba. Nawet gra snajperem jakby trochę inna, ale wiadomo, wszystko wyjdzie w praniu, jak będę miał pada w łapie i grę w napędzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 16 Czerwiec 2018 (edytowane) Ja tam się jaram i biorę, martwią mnie te kosmetyki trochę, ale mam to szczerze w dupie. Chcę po prostu znowu II WŚ po tylu latach :3 Edytowane 16 Czerwiec 2018 przez riddi_962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Czerwiec 2018 Mnie to nie martwi ani trochę, po pierwsze, nie zamierzam z tego korzystać, po drugie, było już info, że skórki nie przekroczą pewnych norm (pewnie będzie to wyglądać jak w bf1, fajne kamo na pukawki i pojazdy, tylko za kasę). Dawać mi tę grę, natentychmiast. Zresztą nawet ostatnio włączony przeze mnie bf4 stwierdził, że ma dosyć Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 16 Czerwiec 2018 44 minuty temu, okoni napisał: Mnie to nie martwi ani trochę, po pierwsze, nie zamierzam z tego korzystać, po drugie, było już info, że skórki nie przekroczą pewnych norm (pewnie będzie to wyglądać jak w bf1, fajne kamo na pukawki i pojazdy, tylko za kasę). Dawać mi tę grę, natentychmiast. Zresztą nawet ostatnio włączony przeze mnie bf4 stwierdził, że ma dosyć Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Przecież nie tylko pojazdy/ brońki ale postacie też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Czerwiec 2018 Tak, ale w ramach pewnego wojennego kanonu, bez różowych rajstop, ani takich tam poyebanych ciuszków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 17 Czerwiec 2018 W kolejnych komentarzach jest mowa o wersji na PC. O konsolach pewnie się dowiemy jeszcze w tym miesiącu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 18 Czerwiec 2018 (edytowane) W dniu 15.06.2018 o 09:12, okoni napisał: Jest cicho bo po pierwszym trailerze wszyscy stwierdzili, że gra jest beznadziejna i mają na nią wyjebane. Czas przerzucić się na pokemony. Wczoraj poszukałem trochę filmików z gempleja, ale bez zbędnego pierdolenia, tylko czysta rozgrywka. Coraz bardziej mi się podoba. Nawet gra snajperem jakby trochę inna, ale wiadomo, wszystko wyjdzie w praniu, jak będę miał pada w łapie i grę w napędzie. Tu Cię rozczaruję Okoniu, bo nowe Pokemony też wyglądają chu... Nie ma walk z dzikimi Poksami tylko łapanie jak w Pokemon GO. A w temacie: Ta zamknięta alfa podobno ma być tylko na PC :/ i mają (uwaga!) dodać powietrzne takedowny tzn. coś w stylu zeskakiwania z nożem na przeciwnika - Mario style. Tym sposobem w pięknym stylu klamrą spinam post sponsorowany przez Nintendo. (źródełko: BFBulletin na Twitterze - polecam) PS. Wyciekły pierwsze nagrania nowych frakcji. Na początek francuscy spadochroniarze:https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a3Kb2r5_460svvp9.webm Edytowane 18 Czerwiec 2018 przez The_Siemek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 20 Czerwiec 2018 Powiem Wam, że jak zawsze leję ciepłym sikiem na singla w BFach tak ta historia jest całkiem ciekawa 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 28 Czerwiec 2018 Dzisiaj rusza zamknięta alpha dla taboreciarzy w kilku regionach - tylko na zaproszenie. Będzie można też wygrać zaproszenia na specjalnych streamach. Niestety porządne platformy gamingowe, dla ludzi bez wad postawy, poczekają. Na plus - chociaż więcej gameplayów będzie i większy feedback a nie tylko klepanie DICE po pleckach przez „wybranych” youtuberów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 28 Czerwiec 2018 Batfild, sratfild. Niemce z mundialu odpadli, to jest info, a nie jakieś alfy i omegi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Czerwiec 2018 Ehh, człowiek pograłby już teraz i postrzelał do Niemców, skoro sami nie potrafią 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Czerwiec 2018 30 minut temu, Bartek_Red napisał: Ehh, człowiek pograłby już teraz i postrzelał do Niemców, skoro sami nie potrafią O ile kojarze, to meksyk miał jakiś szemrany udział w WWII, bo najpierw pomagał niemiaszkom a później przyłączył się do aliantów a koreańczycy chyba walczyli razem z japońcami. I kim tu strzelać w te niemce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 28 Czerwiec 2018 Oglądam u Wonzia zamkniętą alfe i powiem wam że to jest BF1 z nową skórką i nowymi ficzerami. Tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Czerwiec 2018 11 minut temu, hacker25 napisał: Oglądam u Wonzia zamkniętą alfe i powiem wam że to jest BF1 z nową skórką i nowymi ficzerami. Tyle. No to w sumie brzmi jak opis każdej kolejnej części dowolnej gry Nowa skórka i nowe rzeczy To nie tego się należało spodziewać? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 28 Czerwiec 2018 14 godzin temu, xavris napisał: O ile kojarze, to meksyk miał jakiś szemrany udział w WWII, bo najpierw pomagał niemiaszkom a później przyłączył się do aliantów a koreańczycy chyba walczyli razem z japońcami. I kim tu strzelać w te niemce Przecież Japonia zaorała Koreę jeszcze przed II WŚ, nie walczyli razem -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 29 Czerwiec 2018 Pooglądłem kilka liveów i nagranych gameplayów i wygląda to całkiem spoko. Widać, że strzelenie znowu jest normalne i przyjemne a nie losowy spread kul. Te reanimacje itd. są sprawne i podobno ludzie się częściej podnoszą niż w BF1 (ale wiadomo to tylko alfa). Moja największa obawa, po tym co pokazali na niby-nie-E3 tzn. EA Play, czyli widoczność, nowe spotowanie itd. wygląda całkiem nieźle - zmniejszyli ilość padającego śniegu, postacie są bardziej widoczne, spotowania klasycznego dalej nie ma, ale po najechaniu na przeciwnika gra pokazuje czerowoną ikonkę z klasą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 29 Czerwiec 2018 (edytowane) Też wczoraj chwilę popatrzyłem, fajnie to wygląda. Liczyłem na inną mapkę, a tu ciągle ten tunguski klimat. Jedyne co mnie podłamało to ludzie grający w tę alfę. Wydawać by się mogło, że mają do niej dostęp osoby mocno związane z graniem, jacyś jutuberzy czy koksy testerzy. A tu co? Facet którego oglądałem, siedemnasty raz raszuje punkt, a większość ludzi, grupkami po pięć-sześć osób, siedzi na snajpach pokitrana za pagórkami i wagonami. No kurwa, błagam, dali alfę do ogrania, jest możliwość przerobienia mechaniki gry od A do Z, a te kurwa ułomy kampią na respie. A potem masz Siemku wylew opinii od "prograczy", że gra jest chujowa, bo się snajpom z kylomerta na hita nie zabija. Edytowane 29 Czerwiec 2018 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 29 Czerwiec 2018 15 minut temu, The_Siemek napisał: Pooglądłem kilka liveów i nagranych gameplayów i wygląda to całkiem spoko. Widać, że strzelenie znowu jest normalne i przyjemne a nie losowy spread kul. Te reanimacje itd. są sprawne i podobno ludzie się częściej podnoszą niż w BF1 (ale wiadomo to tylko alfa). Moja największa obawa, po tym co pokazali na niby-nie-E3 tzn. EA Play, czyli widoczność, nowe spotowanie itd. wygląda całkiem nieźle - zmniejszyli ilość padającego śniegu, postacie są bardziej widoczne, spotowania klasycznego dalej nie ma, ale po najechaniu na przeciwnika gra pokazuje czerowoną ikonkę z klasą. No i dobrze że ograniczają spotting. W BF1 było lepiej ale BF4/3 to przecież dramat. Spamowanie R1 i strzelanie do nachosów. Wreszcie będzie trzeba szukać przeciwnika i korzystać z oczu. Tym bardziej że w BF1 nie widać strzelającego przeciwnika na minimapie- trzeba korzystać ze słuchu i wzroku żeby zlokalizować przeciwników. Jestem ciekaw czy zachowają to w BF V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Czerwiec 2018 2 minuty temu, okoni napisał: a większość ludzi, grupkami po pięć-sześć osób, siedzi na snajpach pokitrana za pagórkami i wagonami Był Bany? Ja w sumie nic nie oglądałem, jakbyście mieli kiedyś jakieś takie ciekawsze fragmenty, to moglibyście wrzucić Dla mnie w tej grze wszystko i tak będzie nowością 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 29 Czerwiec 2018 (edytowane) Nie ma jakichś ciekawszych w sumie momentów - jedyne co to klasyczne DICE u jackfragsa widziałem. Leci samolotem i przy spawnie wroga po prostu samolot wybuchł jakby o niewidzialną ścianę Poza tym są albo krótkie nagrania (10-15 min) z gadaniem albo u Jacka masz prawie 2h nieedytowanego gampleyu (oglądałem live i oczywiście najpierw był problem z dołączeniem do gry a potem z wyszukaniem :D) Mapki innej na razie nie będzie - tylko ten fjord/Narwik w trybie Operacje (dzień 1 i 2) lub Conquest.@xavris skończyły mi się lajeczki na dziś, ale wrócę i za Banego dam xD W ogóle na kiego grzyba te limit 24-godzinne?! Edytowane 29 Czerwiec 2018 przez The_Siemek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 29 Czerwiec 2018 Przez snajperskie kurestwo nigdy nie będę zadowolony z nowego bfa a mogło być tak pięknie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Czerwiec 2018 (edytowane) Takie pytanie, bo w sumie nie wiem za bardzo. Generalnie jak mam okazję, to najchętniej leczę innych, czy to wow, czy overwatch, czy enemy territory, cokolwiek Jak wygląda spełnianie się jako medyk w tej grze? Biegamy tylko ze strzykawką i resujemy i rzucamy apteczkami po prostu, czy wymaga to jakiejś większej finezji? Pytam serio jakby co, to nie jest żaden pocisk w stronę gry 2 minuty temu, manoszek napisał: Przez snajperskie kurestwo nigdy nie będę zadowolony z nowego bfa a mogło być tak pięknie No...uwielbiam to w grach... w singlu lubię się bawić snajperką, ale na mutli mnie to irytuje strasznie. Biegniesz sobie radośnie, wybiegasz tylko zza rogu i nara :/ 9 godzin temu, riddi_962 napisał: Przecież Japonia zaorała Koreę jeszcze przed II WŚ, nie walczyli razem -.- Jak najbardziej, źle się wyraziłem może, ale chodziło mi o to że z tego co kojarzę to koreańczycy byli wcielani do armii japońskiej... Ale w sumie może ich nie dawali na front. Edytowane 29 Czerwiec 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach