flahu 38 Napisano 20 Maj 2011 w którym chapterze mozna zdobyc najwiecej pieniedzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 20 Maj 2011 na tym z Weskerem i Jill - chyba 5.3 to był -> lickery + heart of africa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 21 Maj 2011 jeszcze take it to max , war hero , veteran : )) no i zabawa w merceneries zeby wszystkie bronie na infinite wykupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 24 Maj 2011 (edytowane) o kurcze professional mega ciezki jest nawet chapteru 1-1 nie potrafie przejsc ktos chetny do pogrania na pro? Edytowane 24 Maj 2011 przez flahu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moniek130 0 Napisano 25 Maj 2011 (edytowane) o kurcze professional mega ciezki jest nawet chapteru 1-1 nie potrafie przejsc ktos chetny do pogrania na pro? Ja bym był chętny, ale zostało już mi tylko 5 misji, a niechce mi się od początku przechodzić tego samego na professionalu ;< // Mi zostały trofea : Veteran, Professional, Coś tam żeby zebrać wszystkie skarby (to jest jakaś masakra, mam dopiero 43[!], wszystkie figurki (nie moge na S wymaxowac...), i puchar z Jill nie chce wpaść ;p Edytowane 25 Maj 2011 przez moniek130 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 25 Maj 2011 o kurcze professional mega ciezki jest nawet chapteru 1-1 nie potrafie przejsc ktos chetny do pogrania na pro? Przecież przełaziliśmy w co-op'ie 1-1 i 1-2, nie zaliczyło Ci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 25 Maj 2011 Przecież przełaziliśmy w co-op'ie 1-1 i 1-2, nie zaliczyło Ci? zaliczyło : ) ale rozpocząłem od początku sam , obecnie jestem na chapterze 2-3 i mam problem z tym wielkoludem (Ndesu) , 3h wczoraj walczyłem i nie pokonałem skurczybyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 25 Maj 2011 Jest wiele momentow w RE5 ktore sa trudne na pro. Ja napweno do tych momentow zaliczylbym chapter 1-1, walke z Ndesu, chapter z licker'sami, i walke z Jill. Reszta jest w miare prosta Ja bym Ci chetnie pomogl, ale niestety nie moge (jak narazie ) odzyskac swojego konta PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 25 Maj 2011 Jest wiele momentow w RE5 ktore sa trudne na pro. Ja napweno do tych momentow zaliczylbym chapter 1-1, walke z Ndesu, chapter z licker'sami, i walke z Jill. Reszta jest w miare prosta Ja bym Ci chetnie pomogl, ale niestety nie moge (jak narazie ) odzyskac swojego konta PSN. juz moniek130 zgłosil sie do pomocy : ) damy rade , Ndesu jest latwo pokonac ale refleksu nie mam w koncowce zawsze brakuje szczescia. Trudno mi wyobrazic sobie lickery na moscie gdyz jestes sam ; o i walke z Jill na pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 25 Maj 2011 No, mi udało się przejść PRO samemu, potrzeba dużo cierpliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Maj 2011 Moim zdaniem ta gra jest łatwiejsza na pro jeśli gra się samemu, ale pewnie wiele osób się nie zgodzi :) Jak to kiedyś powiedział Woody Allen, sex jest jak gra w Brydża, jak nie masz dobrego partnera to chociaż musisz mieć dobrą rękę ;) Analogicznie jest w Residencie na Pro. Natomiast było już parokrotnie wspominane, że pro Ndesu jest mimo wszystko łatwiejszy offline. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 25 Maj 2011 Moim zdaniem ta gra jest łatwiejsza na pro jeśli gra się samemu, ale pewnie wiele osób się nie zgodzi :) Jak to kiedyś powiedział Woody Allen, sex jest jak gra w Brydża, jak nie masz dobrego partnera to chociaż musisz mieć dobrą rękę ;) Analogicznie jest w Residencie na Pro. Natomiast było już parokrotnie wspominane, że pro Ndesu jest mimo wszystko łatwiejszy offline. Ndesu zdecydowanie solo... ale co do Pro to chyba zależy który chapter, ale solo całość też da radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Maj 2011 no jeszcze take it to the max : )) i biore sie za dodatek. wpadła platyna : )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 4 Czerwiec 2011 jest ktoś kto mógłby odblokować desperate escape na pro? (chyba że nie działa to w DLC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kandziak 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Witam, mam pytanie odnośnie Resident Evil 5 Gold Move Edition można również grać padem ? w tej chwili nie posiadam move, ale mam w planie kupno najpierw chce kupić grę pograć w nią na padzie a później na move. Dodam że już ją raz przeszedłem na PC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 6 Lipiec 2011 Można grać na padzie, baa nawet na dwóch ;) (split-screen) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MOLO47 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Pytanko: Czy jak zakupie używaną wersje Gold to bede miał dalej dostęp do tych wszystkich dodatków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 13 Lipiec 2011 Tak - gra została wydana na rynek w czasie, gdy nikt nie kombinował jeszcze z zabezpieczeniami celującymi w rynek używek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 25 Wrzesień 2011 Użytkownik Lars06 przygotował dla Was bardzo dobry poradnik dot. Resident Evil 5, przed pytaniami o pomoc sugeruję jego lekturę ... Nie zapomnijcie o plusiku dla autora poradnika :thumbsup: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wdehe 18 Napisano 7 Październik 2011 Jeszcze nie miał okazji w to grać, i chciałem sobie kupić, czy to prawda, że lepiej kupić tą grę w edycji GOLD niż Platinum? BTW: wie ktoś kiedy wejdzie ta gra (wersja GOLD) do europejskiego PSS'a? W stanach już mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 7 Październik 2011 GOLD'a łykniesz na rynku wtórny za psie pieniądze. Gra nie posiada żadnych on-line pass'ów i innych kodów przez które używka traciłaby na wartości. Wersja złota posiada na płycie dodatki które ukazały się po premierze RE5, są to dobre DLC więc zdecydowanie lepiej szukać takiego właśnie wydania. BTW Gra sama w sobie jest też bardzo dobra :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 17 Październik 2011 (edytowane) Heh, ta gra to horror? Bo nie przypomina :P Gdyby wyciąć ze dwie cut-scenki gdy się zombie mutują to można by ją dać dzieciom z podstawówki :) Ale całkiem przyjemna. BTW pomoże ktoś z odblokowaniem pro?:woot: Edytowane 17 Październik 2011 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 17 Październik 2011 No pod tym względem to niewypał, nie ma co Na Professional już jest trochę lepiej z klimatem, ale niższe poziomy to w zasadzie żadne wyzwanie Z nielimitowanym RPG to już w ogóle banał. Z chęcią bym Ci pomógł z odblokowaniem, ale niestety od jakiegoś czasu nie mam na czym grać, bo padł mi monitor -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 17 Październik 2011 Bo ta Afryka to jakiś niewypał, przecież żeby było strasznie musi być ciemno, mroczno i najlepiej by była burza :) A przez całą grę świeciło słoneczko, dopiero na statku zrobiło się ciemno :) Zresztą co za kołek zrobił tak, że podczas ostatniej bitwy z Weskerem, gdy już go przytrzymuje, pokazuje się 'Hold X'. Ja go hold i wtedy Chris mi umiera i tak 2x. Za trzecim razem zacząłem go naciskać i dopiero się udało. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 17 Październik 2011 Dokładnie, nie sposób się nie zgodzić Jeszcze odcinki w jaskiniach/laboratoriach nie były złe. W reszcie to świeci słoneczko i ptaszki ćwierkają... WTF Mnie jeszcze wkurzało spamowanie guzika podczas walki z Weskerem grając Shevą. Kto na to wpadł... Gdy już 3 raz z kolei trzeba było 30 sekund spamować, to się człowiekowi odechciewało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach