Skocz do zawartości
ONE

Red Dead Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zauktualizować staty na social club?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zauktualizować staty na social club?

Z tego co kojarze same sie aktualizowaly, moze sprobuj zrobic misje w pike's basin i poskutkuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zainstalowaniu dodatku nie moge grac online, ktos sie z tym spotkal? po wybraniu multi widze tylko ekran wczytywania i nic dalej sie nie dzieje... zglupialem troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zainstalowaniu dodatku nie moge grac online, ktos sie z tym spotkal? po wybraniu multi widze tylko ekran wczytywania i nic dalej sie nie dzieje... zglupialem troche

Włącz, wyłącz grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal mam 0 lvl a w grze ok 10, misji w free roam nie robiłem, tylko z 10 misji co-op. Konto połaczone z psn. BTW jak ktoś chętny na zabawe w większej grupie to dajcie znać

Edytowane przez Piki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal mam 0 lvl a w grze ok 10, misji w free roam nie robiłem, tylko z 10 misji co-op. Konto połaczone z psn. BTW jak ktoś chętny na zabawe w większej grupie to dajcie znać

To daję znać ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie

Czy w rdd nie ma spadków klatek jak w gta 4 ? np : podczas strzelania w gta lub jakieś większej rozróby miałem spadek klatek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałem dziś do rockstara. Podobno pracuja nad tymi bugami w multi i wyszukiwaniem meczy wiec prawdopodobnie bedzie patch nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem chętny na te nowe tryby do gry;) PSN ID; Sttarh dodawać i gieramy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem chętny na te nowe tryby do gry;) PSN ID; Sttarh dodawać i gieramy:)

Ja będe chętny tylko gdzie jest ten DLC na PSN szukam go i nie wiem?w jakij dziedzinie adventure ?nie ma może oślepłem:D Dajcie znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że wyszedł dodatek tylko szkoda że zbugowany. "Rozegrałem" 2 misje w rekordowym chyba czasie bo ku mojemu zaskoczeniu nie było przeciwników :D. Wynik końcowy = 0 pkt :D. Nieżle. Czekałem ponad pół godziny żeby zobaczyć nowy dodatek a tu taka lipa. Ciekawe kiedy to naprawią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wszystko działa w coopie, tylko nie wiem jak sprawdzic w któych misjach nie mam jeszcze złotego medalu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wszystko działa w coopie, tylko nie wiem jak sprawdzic w któych misjach nie mam jeszcze złotego medalu

No to to powinieneś pamiętać ^^

Ja już wszystko zrobiłem na GOLD, teraz mi została tylko misja "The River" na advanced. Cały czas uzyskuję Silver i ciężko Golda jest zdobyć. A tak to już resztę mam za sobą.

Jakby ktoś chciał kogoś do pomocy, to pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to to powinieneś pamiętać ^^

Ja już wszystko zrobiłem na GOLD, teraz mi została tylko misja "The River" na advanced. Cały czas uzyskuję Silver i ciężko Golda jest zdobyć. A tak to już resztę mam za sobą.

Jakby ktoś chciał kogoś do pomocy, to pisać.

Ja będę chętny możesz mnie wpisać na liste znajomych:D mam pytanie do tego pucharka pytanie o co w nim chodzi?Buckin' AwesomeZłam Kentucky Saddler, American Standardbred i Hungarian Half-bred.

Nie mam w co grać i tak sobie zbieram pucharki.Dzięki za odp.

Już wiem że chodzi o konie tylko gdzie je zlapie?

Edytowane przez Dabrusdan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę chętny możesz mnie wpisać na liste znajomych:D mam pytanie do tego pucharka pytanie o co w nim chodzi?Buckin' AwesomeZłam Kentucky Saddler, American Standardbred i Hungarian Half-bred.

Nie mam w co grać i tak sobie zbieram pucharki.Dzięki za odp.

Już wiem że chodzi o konie tylko gdzie je zlapie?

Kentucky Saddler - dostajesz od Bonnie po misji. To te z poczatku.

Hungarian Half-Bred - pomiedzy Escalera i Punta Orugullo (bialy kon)

American Standerdbred - okolice Beecher's Hope,Great Plains w West Elizabeth. (czarny kon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Frog_PL co mam wybrać żeby zdobywać pucharki na multi??Bo nie ogarniam tego dla mnie jakieś takie chujowe te multi.Może jak poświęce więcej czasu to się wkręce.zobaczymy odp.

Dobra to teraz pomożcie znależc kaczke,mewe,sowe,niedzwiedż bo łapie tylko grizzly a to chyba sie nie liczy ?? i volture?co to jest wzoruje się na poradniku z 2 strony wcześniej.i mam pytanie do tego zwierzaka BIGHORN SHEEP złapałem ich pare ale nie pisze sheep co to oznacza??

Edytowane przez Dabrusdan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dobrze robisz, najpierw czerp przyjemność z grania a potem bierz się za pucharki -te wiążą się tez z tym że poznajesz fabułę więc lepiej grać dla zabawy a potem wyciskać z gry 100

% .Co do samej gry nie mogłem się doczekać kiedy będę jej posiadaczem po waszych wypowiedziach już nie mogłem wytrzymać i jest w końcu nabyłem ten tytuł grafika nie jet taka zła jak tu co poniektórzy pisali we wcześniejszych postach dobry tv niweluje wszystkie błędy ale w tej grze liczy się grywalność która powala i multi -ktoś chętny dawać zaproszenia na ps3. pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Frog_PL co mam wybrać żeby zdobywać pucharki na multi??Bo nie ogarniam tego dla mnie jakieś takie chujowe te multi.Może jak poświęce więcej czasu to się wkręce.zobaczymy odp.

Dobra to teraz pomożcie znależc kaczke,mewe,sowe,niedzwiedż bo łapie tylko grizzly a to chyba sie nie liczy ?? i volture?co to jest wzoruje się na poradniku z 2 strony wcześniej.i mam pytanie do tego zwierzaka BIGHORN SHEEP złapałem ich pare ale nie pisze sheep co to oznacza??

dobra kuwa odpisze ale w temacie o trophy wiec tam szukaj odpowiedzi bo od czegos ten dzial tam jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmienne warunki pogodowe. To niesamowite! :)

Klik -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie

Czy w rdr nie ma spadków klatek jak w gta 4 ? np : podczas strzelania w gta lub jakieś większej rozróby miałem spadek klatek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podczas strzelania nie, ja miałem z 3 razy jak do Blackwater wjeżdżałem ale minimalne, a tak poza tym to jest ok :thumbsup:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi