KopaczK 192 Napisano 5 Lipiec 2010 To zadanie jest długie i składa się z 3, albo 4 etapów. Trofeum wpadnie Ci po jego zakończeniu. Wiele jest takich, które wymagają zaliczenia kilku róznych zadań dla jednego nieznajomego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 5 Lipiec 2010 Spotkałem tego gościa w Meksyku. Wykonałem kolejne zadanie i nadal nie mam trofeum , pewnie te zadanie jest dłuższe :mad:. Ale chciałem wam coś innego powiedzieć z serii "błędy i bugi" Otóż gram na Free Roam'ie, wykonujemy pikiner's..coś tam (niedaleko rancha Bonnie) wybiliśmy już wszystkich i ostatni został, pisze że na górze, tego wąwozu. Wspinam się tam i idę na to miejsce i patrzę nikogo nie ma, rozglądam się (przy tym miejscu były drzewa) i właśnie dostałem kulkę. Nikogo nie widzę i szukam. Myślałem że gościu jest na drzewie ale tam też nikogo nie było. I znów do mnie strzelił, przyszli z mojego "posse" i szukają. Pomyślałem że dam się zabić to zobaczę gdzie jest. Daję i zgadnijcie gdzie był..... Pod ziemia :blink: Stał tam skubany i strzelał. Dopiero wtedy podeszłem oraz zacząłem strzelać w ziemię to go zabiłem. Ale kur wnerwiłem się. Albo ostatnio w singlu wchodzę do sklepu i tam zacięło sprzedawcę stał z taką zdziwioną miną i nic nie mogłem od niego kupić :) P.S Czy mógłby ktoś odpowiedzieć mi na moje wcześniejsze pytanie ? Mam 13 lvl (przed chwilą wbiłem), przy którym lvl dostanę następnego konia, narazie mam tego trzeciego Turkey'a czy Turk'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 5 Lipiec 2010 Kilka etapów, nie znaczy 2. ;) W statystykach masz informacje dotyczące nieznajomych i tam pojawiają się te ukończone. Dopóki są aktywne, widzimy je w dzienniku. Tam możesz to sobie łatwo sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 5 Lipiec 2010 Kilka etapów, nie znaczy 2. ;) W statystykach masz informacje dotyczące nieznajomych i tam pojawiają się te ukończone. Dopóki są aktywne, widzimy je w dzienniku. Tam możesz to sobie łatwo sprawdzić. Ok dzięki, przynajmniej będę mógł sobie sprawdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 5 Lipiec 2010 (edytowane) Ile czasu zajmuje przejście wątku głównego? Po za tym wiele godzin można spedzić na różnych atrakcjach? Jak multi? fajne? Watek nie pamietam w ile przeszedlem ale atrakcji jest na maaaaaaaaaase grania. Nawet po zdobyciu platyny mozna zrobicjeszcze wyzwania w challenges a jest ich spoooro. Multi jest fajne ale jak grasz ze znajomkami w gangu i z HS naglowie. Wtedy jest super zabawa. Ktorego konia przy jakim levelu dostajesz nie pamietam. Ale mi np teraz wpadl czarny czyli najlepsiejszy przy 40levelu ;) Edytowane 5 Lipiec 2010 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 6 Lipiec 2010 Czy w multi da się znaleźć bizony ?? Ostatnio pojechałem z kolegą zapolować na nie i żadnego nie znaleźliśmy a chyba z pół godziny szukaliśmy puki nie zaczeliśmy walczyć z innym posse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazik12 2 Napisano 7 Lipiec 2010 (edytowane) Mam pytanie. W jaki sposoób można zmienić konia. Złamałem 2 dzikie konie i wyparowały mi one i nadal mam tego pierwszego. W jaki sposób mogę go zmienić. Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 7 Lipiec 2010 przez kazik12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 7 Lipiec 2010 Musisz go "zaparkować" czyli przywiązać (Hitch) w przeznaczonym do tego miejscu (np. Twój domek na ranchu McFarlane. Jeśli nie chcesz łapać, możesz kupić konia w każdym sklepie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 7 Lipiec 2010 (edytowane) Moglibyście mi wytłumaczyć zakończenie RDR co ?? Oglądałem sobie walktrough ostatniej misji, najpierw ta strzelanina, śpierć tego uncla, pójście do stodoły po konie, żona i syn John'a uciekają, a ty wychodzisz przed stodołe i tam cię zabijają, potem wracasz szybko synem i jest pokazany grób i jakiś inny gościu którym sterujesz i ja mam pytania: 1. Kim jest ten gość ? 2. Czy jak nie wykonam Marstonem misji od Strangerów to czy będe mógł tym gościem ? 3. Czy jest jak w GTA że są dwa zakończenie Dziękuje za odpowiedzi Edytowane 7 Lipiec 2010 przez premko_pl5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 7 Lipiec 2010 Wielkie dzięki za spoiler, a właśnie jutro miałem zamiar zacząć grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 7 Lipiec 2010 Wielkie dzięki za spoiler, a właśnie jutro miałem zamiar zacząć grać. Dobra już zmieniłem dzięki za info bo bym nie zmienił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 7 Lipiec 2010 Moglibyście mi wytłumaczyć zakończenie RDR co ?? Oglądałem sobie walktrough ostatniej misji, najpierw ta strzelanina, śpierć tego uncla, pójście do stodoły po konie, żona i syn John'a uciekają, a ty wychodzisz przed stodołe i tam cię zabijają, potem wracasz szybko synem i jest pokazany grób i jakiś inny gościu którym sterujesz i ja mam pytania: 1. Kim jest ten gość ? 2. Czy jak nie wykonam Marstonem misji od Strangerów to czy będe mógł tym gościem ? 3. Czy jest jak w GTA że są dwa zakończenie Dziękuje za odpowiedzi 1.To jest syn Johna 2.Nie jestem pewny,ale chyba tak 3.O ile mi wiadomo to jest tylko 1 zakończenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 7 Lipiec 2010 2. Tak. 3. Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 8 Lipiec 2010 Ja mam dziwne pytanie o RDR. Mianowicie, czy faktycznie jest tak jak wielu mówi, tzn że to GTA z innym designem? Czy znacząco różni się od GTA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Lipiec 2010 Jeśli ktoś lubi robić zadymę w mieście, jak to zazwyczaj czyni się w GTA, to może to robić. Jeśli chce zwiedzać "świat" i wykonywać misje, to też ma do tego pełne prawo. Gra jest pod wieloma względami podobna, ale ma swój klimacik, który można poczuć na każdym kroku i wcale nie trzeba być tym złym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 8 Lipiec 2010 Ja mam dziwne pytanie o RDR. Mianowicie, czy faktycznie jest tak jak wielu mówi, tzn że to GTA z innym designem? Czy znacząco różni się od GTA? Myślałem podobnie że to "GTA z innym designem" ale po 10 minutach gry uświadomiłem sobie jak się myliłem. Otwarte przestrzenie, prawie do każdego budynku możliwość wejścia, zwierzęta to poprostu jest całkiem odmienna gra. R* stanęło na wysokości zadania, ponieważ wcześniej byłem wielkim fanem GTA i nie myślałem że jakakolwiek gra będzie mi się bardziej podobać niż "czwórka" a tu takie miłe zaskoczenie. Wg.mnie RDR jest o pasek lepsze niż "czwórka", szczególnie multi (W czwórce nawet nie wbiłem 10 lvl. bo żadnego ciekawego trybu nie znalazłem, a w RDR gram tylko w multi i mam już 22 lvl :thumbsup: ) P.S Co do mojego wcześniejszego pytania o konie to już wiem że po "Turkmen" jest "Claveland"... nie pamiętam dalej nazwyi dostajesz go na 22 lvl. - to tak jakby ktoś chciał wiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 8 Lipiec 2010 Jestem w momencie ucieczki pewnego pana in Mexico. Jaki to jest mniej więcej moment gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 8 Lipiec 2010 Na stronie http://socialclub.rockstargames.com masz możliwość śledzenia postępu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Lipiec 2010 Jestem w momencie ucieczki pewnego pana in Mexico. Jaki to jest mniej więcej moment gry? in czy to ? ... Jesli dobrze mi sie wydaje co masz na mysli, to jest to jakies 30% gry ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 8 Lipiec 2010 Ale mi dałeś misje, rejestrować się itp. Chciałem tylko krótkiej odpowiedzi, typu połowa gry, nie ma jeszcze połowy itp. A Ty mi linkami rzucasz :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Lipiec 2010 Napisz w ramce spoilera, o który moment Ci chodzi, a dostaniesz klarowną odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 8 Lipiec 2010 Nie umiem tego gówna robić :P Żeby nie było offt, napisz mi na priv :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 8 Lipiec 2010 No skończyłem wspaniała gra ale czemu to już koniec jeszcze jaki, jeszcze z 50 godzin podróżowania i kończe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 8 Lipiec 2010 (edytowane) Nie umiem tego gówna robić :P Żeby nie było offt, napisz mi na priv :D Przed wpisaniem teksu, który chcesz za "spoilerować" piszesz spoiler i bierzesz go w taki nawias [ ]a po /spoiler i też go bierzesz w taki nawias [ ] - ale to tak na marginesie, bo musiał mu ktoś wytłumaczyć Ale ja mam całkiem inne pytanie: Jak wykonamy gaptooth ridge w multi to na końcu stoi kareta/powóz i ja tym powozem chciałem jechać z moimi kolegami tylko mam problem. Bo jak podchodzę od strony kierowcy i klikam "trójkąt" by wszedł to on mi wchodzi do kabiny. NIc nie mogę na to poradzić. Próbowałem sam nie mogłem, próbowałem przy koniach nie mogłem. Nie wiem czy to jakiś błąd czy poprostu źle robię, bo inni mogą i umieją Edytowane 8 Lipiec 2010 przez premko_pl5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 8 Lipiec 2010 Ale mi dałeś misje, rejestrować się itp. Chciałem tylko krótkiej odpowiedzi, typu połowa gry, nie ma jeszcze połowy itp. A Ty mi linkami rzucasz :| jeśli jesteś łakomy na Platynę to na pewno wrócisz jeszcze do tej strony. Gwarantuje to Tobie , dlatego warto sie zalogować uprzednio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach