Kuba_K_2 108 Napisano 30 Czerwiec 2010 Spadek zdarza się bardzo rzadko, ale nawet wtedy nie przycina jakoś strasznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 30 Czerwiec 2010 Mam dwa pytanka: 1. Czy Marston umie pływać bo patrzyłem na wiele gameplay'ów i na żadnym nie było pokazane ? 2. A jak nie umie to może jego koń na którym siedzi pływać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 30 Czerwiec 2010 Woda jest zabójcza dla Marstona, a koń też sobie wiele lepiej nie radzi. Taka specyfika gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piwqu 3 Napisano 30 Czerwiec 2010 Mam dwa pytanka: 1. Czy Marston umie pływać bo patrzyłem na wiele gameplay'ów i na żadnym nie było pokazane ? 2. A jak nie umie to może jego koń na którym siedzi pływać ?? Ani Marston ani koń nie umieją pływać . Niestety i ciekawe dlaczego Rockstar nie nauczył go pływać :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 30 Czerwiec 2010 Wiesz z higieną byli ludzie na bakier. ;) Choć dla konia nie ma usprewiedliwienia. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piwqu 3 Napisano 30 Czerwiec 2010 Co do wody to jestem ciekaw dlaczego nie zrobili wędkarstwa :D By zrobili xD osiągnięcia super wędkarz . Trzeba było by złowić 200 ryb . Jest polowanie to dlaczego nie ma wędkarstwa :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jezykosss 6 Napisano 30 Czerwiec 2010 z plywaniem tez sie zastanawialem , raz w jednym miasteczku sie utopilem spadajac z pomostu... :) przeszedlem watek fabularny zdobywajac 18 % trophy i bawilem sie przednio rockstar jak cos wyda to jest to porzadne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 1 Lipiec 2010 Dziś właśnie dostałem rdr wrażenia bardzo pozytywne,ale mam parę pytań do tych co grają a więc: 1.gdzie kupić bandanę ? 2.czasem nie mogę dołączyć do meczu jakiś błąd sądzę że to przez internet. No to wszystkie pytania więc nie tak dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 1 Lipiec 2010 Chusta będzie do kupienia u krawca w Thieves' Landing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 1 Lipiec 2010 Po patchu 1.02 zdarzały Wam się zawiechy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 1 Lipiec 2010 Po patchu 1.02 zdarzały Wam się zawiechy? Ja nie miałem żadnych zwiech po patchu. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 1 Lipiec 2010 ja nawet bez patcha nie miałem zwiechy ani bugów :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 2 Lipiec 2010 (edytowane) Dziś właśnie dostałem rdr wrażenia bardzo pozytywne,ale mam parę pytań do tych co grają a więc: 1.gdzie kupić bandanę ? 2.czasem nie mogę dołączyć do meczu jakiś błąd sądzę że to przez internet. No to wszystkie pytania więc nie tak dużo. Co do problemow , to sądze że właśnie jest to wina internetu. Podobnie miałem przy GTA , łącze było wrażliwe na spadki. Na szczęscie problem ten należał do rzadkości Mam dwa pytanka: 1. Czy Marston umie pływać bo patrzyłem na wiele gameplay'ów i na żadnym nie było pokazane ? 2. A jak nie umie to może jego koń na którym siedzi pływać ?? R* zrobiło Was w konia :whistling: Przecież jest to zabieg mający na celu odcięcie Wam dostepu do kolejnych obszarów w grze zanim ich nie odkryjecie postępem w wątku fabularnym Podobna sytuacja jest w przypadku linii torów kolejowych Edytowane 2 Lipiec 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Lipiec 2010 Chyba za dużo piłem piwa :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 3 Lipiec 2010 Mam w RDR z 34 h i nie miałem ani jednego Buga..., aż do dziś... Dzisiaj miałem kulminacje bugów i spadku frame :/ Najpierw Armadilo -spadek klatek, odczuwalnie :/ Potem niewidzialnie od pasa w dół przechodni no i jak zabierałem przestępce związanego na ramie to robił się niewidzialny... :/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 3 Lipiec 2010 Ja po ok 25h miałem jeden przypadek kobiety wściekle biegającej w kółko po zaroślach. Uspokoił ją dopiero zastrzyk z ołowiu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dark Akira 5 Napisano 4 Lipiec 2010 ja po około 20h miałem kilka błędów , za pierwszym razem wszedłem po lekarstwa i zauważyłem ,że chory nie leżał na łóżku ,a obok niego z nogami w szafie ,ciekawie wyglądało xD. Później podczas jazdy na koniu Marston po prostu zaczął się zachowywać jakby go wciągały ruchome piaski i zapadł się pod ziemie ,a za trzecim razem gra się do końca nie załadowała i miałem wszędzie "białe kwadraciki" xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 4 Lipiec 2010 (edytowane) ja po około 20h miałem kilka błędów , za pierwszym razem wszedłem po lekarstwa i zauważyłem ,że chory nie leżał na łóżku ,a obok niego z nogami w szafie ,ciekawie wyglądało xD. Później podczas jazdy na koniu Marston po prostu zaczął się zachowywać jakby go wciągały ruchome piaski i zapadł się pod ziemie ,a za trzecim razem gra się do końca nie załadowała i miałem wszędzie "białe kwadraciki" xD. Ja tez tak miałem że zaczął mi się zapadać , albo ostatnio na multi jadę sobie na koniu i tu nagle z nieba gościu spadł xD... Ale mam inne pytanko. Jestem na samym początku i mam takie pytanko, a mianowicie na jakie zwierzęta najlepiej mam polować, których skóry, mięso jest najlepiej opłacalne. Szukałem łosi w okolicach Thieve's Landing ale niczego nie znalazłem :( Edytowane 4 Lipiec 2010 przez premko_pl5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 4 Lipiec 2010 Wilki, niedźwiedzie, kuguary, dziki i węże dają sporo kasy. Orle pióra też są wartościowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 4 Lipiec 2010 Wilki, niedźwiedzie, kuguary, dziki i węże dają sporo kasy. Orle pióra też są wartościowe. Tak tylko na samym początku gry nie znajdę niedźwiedzia. Wilki i kuguary widziałem (te ostatnie zabiły mi tego "złotego" konia ), a dzików też szukałem i nie znalazłem. Ale dzięki za odpowiedź, bo skoro już wiem to zaraz wybieram się na polowanie na wilki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 4 Lipiec 2010 (edytowane) Kasa sama wpada i w sumie jej nie potrzebujesz na gwałtu rety. Najlepiej bawić się w łapanie poszukiwanych, co daje spore fundusze. ;) Edytowane 4 Lipiec 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 4 Lipiec 2010 Ile czasu zajmuje przejście wątku głównego? Po za tym wiele godzin można spedzić na różnych atrakcjach? Jak multi? fajne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 4 Lipiec 2010 Sam wątek główny to ok 20 godzin. Z zadaniami pobocznymi i minigrami można się bawić o wiele więcej godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 5 Lipiec 2010 (edytowane) Mam problem Chciałem wykonać trofeum "Strange Things are Afoot" czyli "Complete a task for Stranger" Więc podjechałem do pierwszego "strangera" jakiego widziałem był to ten niedaleko rancha Bonnie drogą do Armadillo. Stoi on nad urwiskiem, ubrany w elegncki angielski strój. Kazał mi pojechać do Thieves Landing i znaleźć gościa. Znalazłem i pisało mi żebym trójkątem dał mu kase albo kółeczkiem zrobił coś innego, choć nie pamiętam co . Dałem kase (15$), odjęło mi honoru i tyle, żadne trofeum mi nie wpadło. I nie wiem czy to błąd gry, czy mam tego gościa od którego dostałem misje spowrotem odszukać czy powinieniem nie dawać mu wtedy kasy ??? P.S Czy może ktoś wie na których lvl. w multi zdobywa się nowe konie ?. Mam 12 i turkey'a więc na którym lvl następnego konia dostanę i jakiego ?. Edytowane 5 Lipiec 2010 przez premko_pl5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 5 Lipiec 2010 Miałeś go przekonać, żeby nie zdradzał żony z inną panną, a ty dałeś mu pieniądze i zachęciłeś do skorzystania z usług :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach