kill 10044 Napisano 4 Lipiec 2011 Po zakupie DLC wybiera się, który BLES ściągnąć. Jest kilka do wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeXoNeRoS 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Witam. Ostatnio przyjechał do mnie kuzyn i mieliśmy zamiar pograć w COD : BO na splicie w multi. Kiedy go odpaliłem zobaczyłem, że obraz jest ucięty po obu bokach. Moje pytanie brzmi. Czy da się to w jakiś sposób przestawić na pełen ekran ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 15 Lipiec 2011 Gdy odpalam Black Opsa Multi, wgl mi nie znajduje serverow, przeciwnikow, nic , kompletnie nic. Wie ktos ocb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 15 Lipiec 2011 Gdy odpalam Black Opsa Multi, wgl mi nie znajduje serverow, przeciwnikow, nic , kompletnie nic. Wie ktos ocb ? Masz podpiętą konsolę do internetu? :whistling: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Zapytam Was jeszcze o jedno, bo trapi mnie pewnien problem od wczoraj. Chcialem z kolega Patsem zagrac po sieci w tryb Zombie. Dodalismy sie oczywiscie na Steamie do znajomych. Pats wysylal mi zaproszenie, laczylem sie do lobby i ... za kazdym razem dolaczalem do jakis nieznanych osob. Probowalismy z 10 razy i za kazdym razem wrzucalo mnie do gry, ale nie tej "Patsowej" tylko do jakis nieznanych osob. Probowalem dolaczyc tez do istenijacej gry zalozonej przez Patsa i ... oczywiscie wrzucilo mnie do jakis francuzow WTF?? Mam polska wersje kupiona w Empiku (notabene za 89zl, a w Saturnach i MM cena to ok 120zl). Pats ma wersje kupiona ze Streama, no ale o co kaman, skoro widzimy sie w znajomych, a zagrac razem nie mozemy? PS wiem ze to forum PS3, ale moze ktos z Was gra tez na PC, dlatego tu pytam Edytowane 19 Lipiec 2011 przez mierniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 19 Lipiec 2011 Nie mam absolutnie pojęcia co próbujecie zrobić z Patsem, ale jesteśmy na Forum o konsoli PS3. Steam pecetowy działa cross platformowo tylko w grze Portal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matheo999 0 Napisano 6 Sierpień 2011 (edytowane) Witam posiadam taki problem ze nie chce mnie dolaczyc do zadnej gry online (Modern Warfare 2) mam internet 12mb, NAT Type 2 Open, internet podlaczony kablem i gdy chce sie dolaczyc do jakiejs gry to laczy, laczy i laczy az w koncu mam reset internetu... Jak to naprawic? PS: Jest to jedno z pierwszych wydan ps3 40gb Edytowane 6 Sierpień 2011 przez matheo999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goper 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Mam pytanko odnoście Modern Warfare 2 : Czy jest możliwość za darmo dostania/pobrania map packa do MW2?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Mam pytanko odnoście Modern Warfare 2 : Czy jest możliwość za darmo dostania/pobrania map packa do MW2?? :ermm: :rofl: nie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madridista18 2 Napisano 12 Sierpień 2011 witam mam problem ostatnio wrocilem do grania w mw2 i zauwazylem ze zniknely mi 2 zestawy dodatkowych map przed tym calym przestojem playstation network wszystko bylo moze ktos ma ten sam problem prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skonek12530 0 Napisano 13 Sierpień 2011 Ja mam problem ze spec opsem . Kumpel hostuje 25mb/s obaj w Polsce a lagi takie że szok . Wie ktoś kiedy to będzie naprawione ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Sierpień 2011 Lagi w Spec Ops były, są i pewnie będą. Z jednym graczem jest ok, z innym lag niestety uniemożliwia rozgrywkę. Na żadną łatkę bym już nie liczył. Lag nie zależy od prędkości od prędkości internetu, więc czy jest to 25 MB czy 1 MB nie ma znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gural41 0 Napisano 19 Sierpień 2011 czesc :) Jaki DLC Waszym zdaniem jest najlepszy ? pytam ponieważ chce sobie kupic jeden pakiet a nie mam pojecia jaki:( :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 19 Sierpień 2011 czesc :) Jaki DLC Waszym zdaniem jest najlepszy ? pytam ponieważ chce sobie kupic jeden pakiet a nie mam pojecia jaki:( :) Mimo że akurat nie kupiłem ostatniego to wiele osób wskazuje właśnie annihilation jako naj-DLC 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gural41 0 Napisano 20 Sierpień 2011 Witam , zakupiłem najnowszy DLC do black ops . Chciałem pobrać dla swojego bles (01034) ale zobaczyłem ze nie ma ikonki z black ops tylko taki jakby połamany obraz. Zacząłem sciagać ten DLC ale pod koniec wyskoczył błąd. Moje pytanie jest takie : co mam teraz zrobic?? teraz znowu pobieram ten DLC (10%) mam nadzieje ze blad sie nie powtórzy. Mieliscie cos takiego ? juz wszystko gra , widocznie cos u mnie z netem bylo :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gural41 0 Napisano 22 Sierpień 2011 witam ponownie mam takie pytanie. Jest mozliwosc wylaczenia dodtaku DLC ? tak aby móc grac tylko na podstawowych mapach???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gladiators_1964 18 Napisano 22 Sierpień 2011 witam ponownie mam takie pytanie. Jest mozliwosc wylaczenia dodtaku DLC ? tak aby móc grac tylko na podstawowych mapach???? Musiał bys go usunąc bo nie wiem czy da sie go zgrac na jakąs przenosną pamięc Ale jedno DLC mozesz pobrac 5razy jak cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gural41 0 Napisano 22 Sierpień 2011 kij nie bede próbował , btw jak ktos chetny do gry to zapraszam PSN : Gural41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 1 Wrzesień 2011 Posiadam World at War .... i jeśli chciałbym zacząć zabawę z Modern warfare... mam zacząć od 1... czy może 2 od razu ? MW3 jak na razię sobie odpuszczę. I czy nadal jest tak, że w MW 2 jest sporo hakerów itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gladiators_1964 18 Napisano 2 Wrzesień 2011 Posiadam World at War .... i jeśli chciałbym zacząć zabawę z Modern warfare... mam zacząć od 1... czy może 2 od razu ? MW3 jak na razię sobie odpuszczę. I czy nadal jest tak, że w MW 2 jest sporo hakerów itp ? Jak masz na mysli multi to bym wzioł COD4 z tego powodu ze w mw2 jest niesamowicie denerwujące a jak masz na mysli singla to bym brał mw2.No ale to juz zależy od twojego gustu i tego co cie interesuje w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gural41 0 Napisano 2 Wrzesień 2011 Siema wszędzie szukam i szukam i doszukać się nie mogę czy do MW3 dodaja jakies bonusy ? (mowie tutaj o edycji przed premierowej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sw3arPL 0 Napisano 3 Wrzesień 2011 Cześć, wie ktoś w jakim polskim sklepie kupię angielską wersję na PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 3 Wrzesień 2011 Cześć, wie ktoś w jakim polskim sklepie kupię angielską wersję na PS3? allegro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Wrzesień 2011 znowu ja i znowu problemy / pytania ...... Jaką "chronologię" byście polecili dla kogoś, kto grał tylko w World at War ..... które tytuły omijać z daleka ..... interesuje mnie przede wszystkim singiel player ..... bo w multi mało pogrywam z racji braku czasu. Powinienem zacząć zabawę z MW 1 .... a może od razu MW2 .... czy raczej Black ops .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gladiators_1964 18 Napisano 7 Wrzesień 2011 znowu ja i znowu problemy / pytania ...... Jaką "chronologię" byście polecili dla kogoś, kto grał tylko w World at War ..... które tytuły omijać z daleka ..... interesuje mnie przede wszystkim singiel player ..... bo w multi mało pogrywam z racji braku czasu. Powinienem zacząć zabawę z MW 1 .... a może od razu MW2 .... czy raczej Black ops .... jak masz zamiar przejsc kazdego coda z wymienionych to bym zaczoł od początku a jak tylko jednego to mi sie najbardziej potobał cod4 albo mw2 ktoregos z tych bym polecił ale mysle ze to zalezy co lubisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach