Joxer TeaMan 96 Napisano 20 Październik 2011 Potwierdzona informacja? Bo jeśli miałbym kupować to dla mnie się liczy tylko nówka (Catwoman :)) i Robin, bo to zawsze troche gry dodatkowo. Skórki mam w poważaniu. Obejrzałem sobie losowy walkthrough i coraz bardziej podoba mi się ta gra. Zwłaszcza klimat miasta, i zabijanie po cichu (przypomina się stary Thief na PC). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rev 1 Napisano 20 Październik 2011 Mam pytanie do tych, co zamawiali pre-order z muve.pl. Dostaliście może kod DLC na strój Batmana Animated Serie? W steelbook'u (swoją drogą - ślicznym!) mam tylko instrukcję i kod na Catwoman... Jak u Was to wygląda? Mieliście coś jeszcze w paczce? Czy kody będą wysyłane na maila? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Październik 2011 (edytowane) Pisałem do nich w tej sprawie. wyślą na maila. Witam, Kody będą wysyłane droga mailową po premierze gry. Edytowane 20 Październik 2011 przez pablos_83 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rev 1 Napisano 20 Październik 2011 Dzięki wielkie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 20 Październik 2011 Ktoś już obcykał kawałek gry? Jest klimacik? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 20 Październik 2011 Klimacik jeszcze lepszy niż w AA, gdy stoisz na wysokim budynku, neony się wszędzie świecą, ta klimatyczna muzyka i twoja peleryna na wietrze... Pierwsze trofeum podsumuwuje wszystko : I am the Batman! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXe 6 Napisano 20 Październik 2011 (edytowane) Ja się kurcze zaciołem, trzeba znaleść najzimniejsze miejsce w Arkham City żeby odnaleść Freeza, miejsce znalazłem w posterunku ale nie mogę tam wejść zrobił już to ktoś ? :) Udało się znalazłem wejście :) Edytowane 20 Październik 2011 przez eXe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 20 Październik 2011 (edytowane) Może daj to w spoiler, są ludzie którzy nic z Batmana nie oglądali żeby wszystko poodkrywać ;) Edytowane 20 Październik 2011 przez Joxer TeaMan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Październik 2011 Ja się kurcze zaciołem, trzeba znaleść najzimniejsze miejsce w Arkham City żeby odnaleść Freeza, miejsce znalazłem w posterunku ale nie mogę tam wejść zrobił już to ktoś ? :) Udało się znalazłem wejście :) Ale bez spojlerów proszę. Takie szczegółowe sprawy albo się ukrywa jako spojler albo piszę w temacie pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbson 7 Napisano 20 Październik 2011 Jak dla mnie póki co rewelacja. Fajna gra świateł, trochę gorsze tekstury, udźwiękowienie na plus. Fajna opcja z tymi zadaniami pobocznymi + wyzwaniami generalnie nudzić się nie można. Trochę na początku przeraził mnie natłok informacji z każdego kąta było słychać jakieś szepty i ciężko było wychwycić te ważne informacje ale po kilku godzinach już wiem że w Arkham City WSZYSTKO jest ważne:D. Jak dla mnie na plus poziom trudności - ten najwyższy jest faktycznie wyzwaniem. Dla osób które nie grały w Arkham Asylum - nie róbcie tego błędu i nie zaczynajcie od AC bo nie ma tam żadnego wprowadzenia dla nowych graczy i możecie się czuć lekko zagubieni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) Czyżby Jokera miało zabraknąć w 3 części gry? http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/10/20/looks-like-mark-hamill-is-done-with-the-joker.aspx Wiem ,że już po premierze Arkham Asylum, Hamill mówił ,że nie zamierza podkładać więcej głosu pod Jokera.Na chwilę zmienił zdanie ,nie mam wątpliwości, że rola w Arkham City jest/będzie najlepszą w jego karierze :sweat: Edytowane 21 Październik 2011 przez akumatom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 21 Październik 2011 Moze nawet bym się skusił na tego Batmana ale irytuje mnie walka w tej grze. Wyskakuje 10 bandziorów, Batman rozwala ich po kolei a przeciwnicy stoją jak wmurowani. Zero zespołowego atakowania, kicha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Październik 2011 Recenzja. http://www.ps3site.pl/recenzja-batman-arkham-city-ps3/88788 Swoją kopię kupię dopiero w weekend. Zapowiada się, że czas do premiery U3 minie bardzo przyjemnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 21 Październik 2011 Moze nawet bym się skusił na tego Batmana ale irytuje mnie walka w tej grze. Wyskakuje 10 bandziorów, Batman rozwala ich po kolei a przeciwnicy stoją jak wmurowani. Zero zespołowego atakowania, kicha. To zupełnie jak w Asasynach. Sprzedało się, to powielają pomysły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 21 Październik 2011 To zupełnie jak w Asasynach. Sprzedało się, to powielają pomysły :) A tam narzekacie. Dla mnie 1-wsza czesc to jeden z przyjemniejszych tytulow w ktore gralem. Licze tylko na to, ze wyzwania beda jeszcze trudniejsze i bedzie ich wiecej. Dla mnie must have.:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 21 Październik 2011 Moze nawet bym się skusił na tego Batmana ale irytuje mnie walka w tej grze. Wyskakuje 10 bandziorów, Batman rozwala ich po kolei a przeciwnicy stoją jak wmurowani. Zero zespołowego atakowania, kicha. człowieku nie wiesz co mówisz, system walki to jedna z najpotężniejszych rzeczy w tej grze, napewno nie jest tak że atakują pojedyńczo, po prostu ruszają się 2x wolniej od Batmana, twoja paleta ciosów pozwala płynnie przechodzić pomiędzy przeciwnikami ... a 10 chłopa to tak chyba na rozgrzewkę, zapewniam że kilkudziesięciu gościów do ubicia staje się normą :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) Od jakiegos czasu się nad tym tytułem zastanawiam. Po przeczytaniu dzisiejszej recenzji na portalu - nabrałem jeszcze większej ochoty. Nie grałem w pierwszą część, ale zdjęcia z gry są klimatyczne. Czy to jest zwykła nawalanka czy są jakieś zagadki itp? jak czytałeś recenzje? gra jest podzielona - eksploracja miasta - szybowanie i base jumping, walka w zwarciu, misje zręcznościowe na czas i różne zagadki, walka w ukryciu kiedy jesteś myśliwym i polujesz na zbirów, do tego dochodzi kampania na fabułę, walki z bossami ... masz balans tych wszystkich czynników - plus dwie dodatkowe grywalne postacie ;). Gra dostaje takie recenzje i noty, że prawdopodobnie nawet Uncharted 3 nie da jej raddy ... średnia Batman: Arkham City (PS3) 96.46% ... najlepiej oceniona gra na konsole Sony od 2008 roku!!! druga! najlepiej oceniona gra w historii PS3, i szósty wynik najlepiej ocenionych gier ever - all platforms ... nie rozumiem jak mozna mieć cień wątpliwości, serio :P Edytowane 21 Październik 2011 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 21 Październik 2011 Multi nie ma a pucharki... jak beda takie jak w 1szej cz. to nic nie zaskoczy oprocz wyzwan, tam to mozna sie czasami pociac. Jednak po paru godzinach grania dochodzilo sie do takiej wprawy, ze to nic trudnego. tak wiec licze, ze druga cz. bedzie z deczko bardziej wymagajaca. Ja bym jednak na Twoin miejscu zagral najpierw w 1ke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 21 Październik 2011 Przycina wam lekko też ten batman podczas rozgrywki czy mi się zdaję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 21 Październik 2011 Wchodzę do Media Marktu w Krakowie. Biorę egzemplarz do ręki i co widzę? Cena 230 zł. Śmiech na sali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 21 Październik 2011 Czasami ale bardzo rzadko, nie wpływa na rozgrywkę. Co do gry, prawie 10 godzin na liczniku, dopiero 42 % Story Mode. Martwi mnie jednie to, że w Walkthrough od MEdiacows jestem już na 22 parcie, a jest ich 31. No nic, krótka przerwa, siedzenia przy komipie, pomłócenia zombie, może jeszcze dzisiaj pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 21 Październik 2011 no i mnie przekonałeś... za pół godziny wychodzę z pracy, jadę do mm i... jakbym to wczoraj przeczuwał że jednak kupię tego Gacka, w lodówce parę browarków się schładza się będzie działo... z tego co czytałem multi nie ma? a jak sprawa z pucharkami ( wiem że to w takich tytułach sprawa drugorzędna), ale czy sa wymagające? stary u mnie w lodówce sześć sztuk Żywca a na parapecie działo nabite potężnym afganem :woot: ... mój egzemplarz będzie wieczorem ... dopiero :whistling: ... co do pucharków nie wiem bo nie robie nigdy, ale powiem ci coś o części pierwszej, więc walka w ukryciu - to polowanie wygląda tak że typy uzbrojone w spluwy wszelkiej maści chodzą po mapie wielopoziomowej, zeby dojść do wyjścia należy ich sciągnąć jednego po drugim, można wiesz wieszać typów do góry nogami za nogi hehe ... wysadzać, można po prostu kasować po cichu bijąc w ryj, no i ogólnie używać tych wszystkich zabawek, a jak zostaje tak jeden, to gość chodzi wiesz z kupą w gaciach - centralnie zesrany :D ... akurat w tych misjach, naprawdę czujesz się jak Predator w pelerynie Batmana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekbossko 3 Napisano 21 Październik 2011 jak sie uzywa tego wzmacniacza harpunu? kompletnie nie rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 21 Październik 2011 Ma ktoś już edycję ze steelboxem z muve? Jak się prezentuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 21 Październik 2011 Zamawial ktos edycje kolekcjonerska z muve.pl? bo mam taki problem ze u mnie brakuje filmu tego animowanego Batman Gotham knight czy cos takiego a czytalem ze w kolekcjonerce dolaczaj go ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach