Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Miejmy nadzieje, że Patricko ma rację, wówczas jutro już będę biegał z Garandem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A trial BF1943 jest jeszcze na PSN? Może spróbuj z nim, bo tak jak mówię, nie miałem w ogóle kupionej tej gry, a mam ją podświetloną w profilu jako aktywną.

Dużo on nie waży, a przecież jak nie pomoże to zawsze można usunąć i problem z głowy.

Edytowane przez Patricko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, ja dalej nie mogę zdobyć tego Veterana. :confused: Zarejestrowałem się na tym BF Heroes, zainstalowałem i zagrałem kilka rund - aż do dobicia 4 poziomu. Jednak strona dalej nie wykrywa, że grałem w BF Heroes. Dodam, że jestem pewny, że zalogowałem się odpowiednim e - mailem. Miał ktoś podobny problem?

wejdź na chata z technicznym supportem ea i zgłoś problem, jak tak zrobiłem w zeszłym roku i podziałało. Ponarzekałem, że muszę mieć veterana, miałem BF1943 i dopiero co kupione BFBC2 i pomogło, chwile poczatowaliśmy, pośmialiśmy się i gościu mi to uruchomił od ręki. W części forum nr 1 BFBC2 była o tym mowa.

snapback.pngUżytkownik tomci_PL dnia 10 marzec 2010 - 16:07:01 napisał

Ale gdzie tam szukać tego live chata?

logujesz sie na swoje konto na support.ea.com

z lewej masz Support links > Email US

wypelniasz okienka z formularza, wybierasz gre np 1943, platforme ps3 i problem z rejestracja. Jak wypelnisz wszystkie pola, to wyskakuje na dole Live Chat i Continue with Email. Klikasz live chat i juz, czekasz na swoja kolejke.

Jak sie polaczysz, to napisz panu ze masz takie i takie gry, i masz problem z rejestracja ich, aby uzyskac veteran rank. I popros zeby pan zrobil to za ciebie ;)

Pan poprosi o podanie twojego maila i loginu do konta EA, potem sprawdzi czy rzeczywiscie masz takie gry, po czym poinformuje Cie, ze twoj veteran rank zostal ustawiony ;) Jesli nie........ to masz problem, na ktory nie znam odpowiedzi

Edytowane przez MF187DoubleG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, ja dalej nie mogę zdobyć tego Veterana. :confused: Zarejestrowałem się na tym BF Heroes, zainstalowałem i zagrałem kilka rund - aż do dobicia 4 poziomu. Jednak strona dalej nie wykrywa, że grałem w BF Heroes. Dodam, że jestem pewny, że zalogowałem się odpowiednim e - mailem. Miał ktoś podobny problem?

za Heroes też mi nie zalicza, ale za demko 1943 to bez problemu na 2 kontach, dostepne jest to na psn U.S.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdź na chata z technicznym supportem ea i zgłoś problem, jak tak zrobiłem w zeszłym roku i podziałało. Ponarzekałem, że muszę mieć veterana, miałem BF1943 i dopiero co kupione BFBC2 i  pomogło, chwile poczatowaliśmy, pośmialiśmy się i gościu mi to uruchomił od ręki. W części forum nr 1 BFBC2 była o tym mowa.

snapback.pngUżytkownik tomci_PL dnia 10 marzec 2010 - 16:07:01 napisał

Ale gdzie tam szukać tego live chata?

logujesz sie na swoje konto na support.ea.com

z lewej masz Support links > Email US

wypelniasz okienka z formularza, wybierasz gre np 1943, platforme ps3 i  problem z rejestracja. Jak wypelnisz wszystkie pola, to wyskakuje na  dole Live Chat i Continue with Email. Klikasz live chat i juz, czekasz  na swoja kolejke.

Jak sie polaczysz, to napisz panu ze masz takie i takie gry, i masz problem z rejestracja ich, aby uzyskac veteran rank. I popros zeby pan zrobil to za ciebie ;)

Pan poprosi o podanie twojego maila i loginu do konta EA, potem sprawdzi  czy rzeczywiscie masz takie gry, po czym poinformuje Cie, ze twoj veteran rank zostal ustawiony ;) Jesli nie........ to masz problem, na ktory nie znam odpowiedzi

Tyle zachodu zeby dostac Veterana hehe;p Lepiej sciagnac demo 1943 Ja tylko wlaczylem ta gre i otrzymalem veterana. Dzisiaj zarejestrowalem Fight night 4 na stronce EA (mam BC2 jeszcze) i otrzymalem dosc ciekawe mp3 z plansz Bad Company 2. Wiedzial ktos o takich bonusach ?? 

Edytowane przez xMAFIA_PLxTOMASZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj spędziłem świetne 2 godziny grając pod okiem Mafia_PL_TOMASZ`a w trybie hardcore i muszę przyznać,że grało się wyśmienicie (mnie przynajmniej).

Paradoksalnie ten tryb mimo groznej nazwy jest jakby bardziej dla mnie "skrojony"...co mam na myśli? Wymaga wiekszego skupienia,mniej "hurra-optymizmu" a wiecej rozwagi...oczywiście Wymiatacze (jak Tomek) dalej wymiatają,ale grało mi się zdecydowanie lepiej (i więcej satysfakcji z udanej akcji!!!).Trzeba tylko przywyknąć do braku mapki,braku oznaczania wrogów i paru innych elementów. Ale ja osobiscie teraz przechodzę tylko na hard...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj spędziłem świetne 2 godziny grając pod okiem Mafia_PL_TOMASZ`a w trybie hardcore i muszę przyznać,że grało się wyśmienicie (mnie przynajmniej).

Paradoksalnie ten tryb mimo groznej nazwy jest jakby bardziej dla mnie "skrojony"...co mam na myśli? Wymaga wiekszego skupienia,mniej "hurra-optymizmu" a wiecej rozwagi...oczywiście Wymiatacze (jak Tomek) dalej wymiatają,ale grało mi się zdecydowanie lepiej (i więcej satysfakcji z udanej akcji!!!).Trzeba tylko przywyknąć do braku mapki,braku oznaczania wrogów i paru innych elementów. Ale ja osobiscie teraz przechodzę tylko na hard...

Ja przeważnie gram na hardcore z jednej, ale jakże ważnej przyczyny - po zabiciu przeciwnika nie jest zdradzana Twoja pozycja. Przyznaje się bez bicia, że jako pozostałość po Counter Strike:Source ostał mi się nieco kamperski styl gry sweat.gif . Więc rozwalam sobie inżynierem ściane zasłaniającą MCOM i cichuteńko zaczajony w krzakach czekam aż misie przybiegną podkładać ładunek. Chociaż ostatio znużony już nieco tym całym "chodzeniem po ścianach" pogrywam w trybie normal właśnie ze względu na panujący tam "hurra-optymizm" :) Czasem trzeba trochę poszaleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę, że powoli się "oswajacie" z hardcorem. Ja gram praktycznie tylko na hardcorze i jest bardzo fajnie. Ostatnio też coraz więcej znajomych na nim gra. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ladnie pieknie tylko czasem wkur... czlowieka jak gra 10 snajperow w jednej druzynie. Czy to u Ciebie czy to u wroga ale bardzo czesto sie to zdarza  :down:  :down: Wczoraj na 8 osob biegalem tylko z Marqusem bo wszyscy kampili i jak tutaj wygrac ??

Z innej beczki http://torrenty.org/torrent/571954

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś grałem tylko na hardcore, i szczerze wam powiem że nie robi mi różnicy w którym trybie gram. Teraz gram tu i tu z przewagą dla normala, z tego powodu, iż paczka z którą najwięcej gram. Gra na normalu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ilość kamperów czasem jest dobijająca.

Dzięki wszystkim za pomoc. Odblokowałem Garanda. :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś grałem tylko na hardcore, i szczerze wam powiem że nie robi mi różnicy w którym trybie gram. Teraz gram tu i tu z przewagą dla normala, z tego powodu, iż paczka z którą najwięcej gram. Gra na normalu :)

Ja jednak wolę normala szczególnie w Conquest bo tam dopiero jest raj dla camperów na HC :) Ale nie gardzę hardcorem i jak znajomi grają to chętnie do nich dołączam. W sumie jak już ma się mapki w małym palcu to nie robi mi ogromnej różnicy w który tryb gram. Najważniejsze dla mnie teraz to liczba graczy i tutaj jest lekka przewaga normala. Ostatnio wieczorem w tygodniu musiałem się trochę naszukać aby trafić na dobrze zapełniony serwer. Zauważyłem zależność, że jak moja drużyna dostaje bęcki to jest pełny serwer a jak my bijemy przez kolejne 3 rundy przeciwnika to zaraz po przeciwnej stronie robi się luźniej...nikt nie lubi przegrywać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Info dla osób przeglądających temat planujących dołączyć do grona posiadaczy Battlefielda :teehee:

Około 15 kwietnia gra ukaże się w wydaniu Platinium, cena sugerowana 100zł bez grosza ale jak to zazwyczaj bywa będzie można dostać to wydanie gdzieś do 20-30% taniej. Po więcej szczegółów klikajcie w obrazek poniżej.

008033-01.jpg

Thx za info Pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha dzieki Tomo za link wkoncu sie dowiedzialem gdzie B3 zamowilem :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ja też dzięki bo to mnie zachęciło do złożenia preordera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha dzieki Tomo za link wkoncu sie dowiedzialem gdzie B3 zamowilem :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

W psxextreme jest dyszke mniej i premiera 5.10, każdy sklep podaje inną datę. :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis gracz o loginie xMAFIA_PLxTOMASZ strzelał na hardcorze do mnie aż go wywaliło z gry.

Nie polecam z nim grać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis gracz o loginie xMAFIA_PLxTOMASZ strzelał na hardcorze do mnie aż go wywaliło z gry.

Nie polecam z nim grać

Grałem z powyższym xMAFIA_PLxTOMASZ i kooperacja układała się wyśmienicie!

Tomek jest specyficznym uczestnikiem BC2,ma nieortodoksyjne podejście do tematu i...może go czymś wku...wiłeś??Ja osobiście nie pochwalam strzelania do swoich (co ja piszę-dla mnie jest nie do przyjęcia,wolałbym wyjść z serwera) ale znając już trochę Tomasza nie sądzę,żeby robił to "dla funu"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polecam z nim grać

Już się jeden skarżył na Tomka, a później się okazało, że sam zaczął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polecam z nim grać

Poczatek wiadomosci przypomina mi o Hardkorowym koksie czy jak mu tam. 

Chcialbym was wszystkich uswiadomic ze ten o to ziomek to xMAFIA_PLxMICHAL !!!!!!!!!!!! Strzelalem tylko do niego i rzeczywiscie wywalilo mnie z serwera. Chcialbym tez zaznaczyc ze ze switonem dzis nie gralem ani razu ;) Czyzby ponownie sie podszywal pod kogos ?? Tak bylo ze mna ;)  Zreszta teraz juz wiem dlaczego od razu po zalozeniu konta "switonmc" zaczal przy pierwszym poscie obrazac mnie i moj klan   :thumbsup:   :thumbsup:   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym was wszystkich uswiadomic ze ten o to ziomek to xMAFIA_PLxMICHAL !!!!!!!!!!!!

Przy pierwszym poście miałem już takie wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos czuje ze od glupoty sie nie uwolnimy. Ciekawe teraz za kogo bedzie sie podszywal ... hmmm. On ma na tyle nasrane ze bedzie siedzial przed monitorem zacieszal jape bo kazdy myslal ze to switon :biggrin::biggrin:  

Już się jeden skarżył na Tomka, a później się okazało, że sam zaczął.

I sie okazalo ze to michal  :verymad: :verymad: :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe teraz za kogo bedzie sie podszywal ...

Nie ma znaczenia, smark zawsze będzie smarkiem i w końcu wyjdzie szydło z worka. Jak to się mówi: "nie będzie z kawki wrony, nie będzie z ku..y żony..." :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.