Graczyk 10 Napisano 5 Wrzesień 2010 Z tego co wiem 16'ego jest demko :) W ten sam dzień co Lech gra z Juve :D Oby ten dzień był szczęśliwy. Kto czeka na Creation Centre moze sobie opuscic, bardzo slabo to wypadlo. Jesli to ma byc konkurencja dla Edit mode w pesie, to rownie dobrze moglo by tego nie byc. Jesli maja zamiar rozbudowywac to w trakcie gry i dodawac nowe mozliwosci to ok, jesli nie i to ma wygladac tak jak jest obecnie to wtopa roku. Mi tam creator center się podoba, może dlatego że nie znam edytora z pesa. Jest wszystko to, co w grze można było stworzyć jeśli chodzi o zawodnika, i nowości z klubem. Na PC wszystko fajnie szybko się zrobi i będzie dobrze :P Z tego co widziałem (nie jestem pewien) nie można zrobić swojego wzoru herbu i koszulek, jeśli to prawda to tylko to na -. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 5 Wrzesień 2010 Nie mozesz robic wlasny koszulek, herbow itp. w sumie sam nic nie mozesz dodac tylko wybierac z tego co ci EA zaoferuje. Nie mozna uzywac gameface do tworzenia zawodnikow. Nie mozna uzywac Gameface zeby podmieniac twarze zawodnikow slabo odwzorowanych w istniejacych/licencjonowanych ligach. Praktycznie nic w tym creation centre nie mozesz zrobic, oprocz stworzenia 20 zawodnikow, wybrania herbu, koszulki i ich koloru. Nawet potem nie mozesz uzyc tej druzyny w carierze, ale zapewnie bedziesz mogl uzyc jej w meczu nierankingowy, gdzie mnostwo idiotow bedzie grac druzynami z kazdym zawodnikiem po 99skilla i 2m wzrostu. Creation centre to tandeta, ktore tak naprawde moglo by nie byc. Lepiej, zeby caly ten "wysilek" ktory wsadzili w ten edytor zainwestowali w rozbudowe Gameface. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 5 Wrzesień 2010 Trudno się nie zgodzić, creation centre to niestety niewypał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 5 Wrzesień 2010 Szkoda, myślałem że będzie lepiej ;/ W takim razie żeby chociaż te dodawanie dźwięku do poszczególnych drużyn było dobrze zrobione... Znowu coś nowego im nie wyszło. Ale nie ma co się wkurzać, to tylko dodatek. Sama gra wiadomo że musi rządzić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 6 Wrzesień 2010 ja tak trochę z innej beczki : ) Wiecie może panowie gdzie najkorzystniej złożyć preorder? chodzi mi o to by mieć grę w dzień premiery (lub dzień przed, bo fife 10 właśnie tak otrzymałem) oraz by było jak najtaniej. Zależy mi też na dostępie do creation centre teraz : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Wrzesień 2010 Gdzie nie wiem, ale cenowo najkorzystniej bylo w dzien premiery w empiku. Ludzie pokupowali gre za 190 na preorderach, a tam w sklepach bylo po 140 w dniu premiery. Jesli ci zalezy na creation centre lepiej radze sie zastanowic, bo kupa jakich malo. Wiele opinie w necie, glownie tych negatywnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Wrzesień 2010 Gdzie kupic i za ile i tylko tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 6 Wrzesień 2010 Nawet potem nie mozesz uzyc tej druzyny w carierze, ale zapewnie bedziesz mogl uzyc jej w meczu nierankingowy, gdzie mnostwo idiotow bedzie grac druzynami z kazdym zawodnikiem po 99skilla i 2m wzrostu. Powiedz proszę, że to co tutaj napisałeś to pomyłka. :ohmy: Jeżeli tak będzie dało się robić to widzę, że mecze rankingowe to nie będzie moja ulubiona forma grania w Fifę 11 bo nooby będą miały samych koksów po 99 skille :down:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 6 Wrzesień 2010 Powiedz proszę, że to co tutaj napisałeś to pomyłka. :ohmy: Jeżeli tak będzie dało się robić to widzę, że mecze rankingowe to nie będzie moja ulubiona forma grania w Fifę 11 bo nooby będą miały samych koksów po 99 skille :down:... w meczach nierankingowych bedzie mozna, rankingowe beda z oryginalnymi skladami, zreszta on tak to napisal tylko ty zle przeczytales:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Wrzesień 2010 Mnie juz sam fakt, ze ktos gral teamem z Ultimate Team wk%^$, bo rozumiem dodac swojego VP, ale nie caly sklad wymieniony. A jak teraz dodadza mozliwosc uzywania druzyn z CC to juz wogole gry nie bedzie. Mam nadzieje, ze to co slyszalem jednak sie okaze nie prawda, albo bedzie mozna przelaczac w ustawieniach meczu "Creation Centre teams: off". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 6 Wrzesień 2010 Dobrze że nadal mecze rankingowe będą bez tych drużyn :) Męczy mnie to czekanie na demko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 6 Wrzesień 2010 Kurde mogliby to demko wypuścić jutro dla PS+ to bym się skusił nawet ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Wrzesień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=K_oxmTWYPuQ&hd=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 6 Wrzesień 2010 Dobrze że nadal mecze rankingowe będą bez tych drużyn :) Męczy mnie to czekanie na demko :D tylko tyle dni a jednak jak to dlugo sie wydaje , widze ze kolega z tego samego miasta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Wrzesień 2010 (edytowane) http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-feedback-suggestions/1155778-zoo-magazine-first-fifa-11-review-photos-included.html Pierwsza niby recenzja fify11. Jedno z tego wiadomo: Ustawiamy mzyke na wejscie druzyny, przyspiewki podczas meczu, po strzeleniu gola i po ostatnim gwizdku. Czyli na jedna druzyne bedzie przypadac przynajmniej 4 pliki audio. Mam nadzieje, ze bedzie mozna ustawic wiecej przyspiewek podczas meczu, zeby spiewali na przemian rozne. EDIT: na koniec meczu beda 2 audio w zaleznosci od wygranej i przegranej czyli 5 plikow na druzyne. Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 6 Wrzesień 2010 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem relacje z GC10 zawartą w ostatnim PE, ale chyba wynika z niej, że Pro Passing będzie można sobie wyłączyć. Czyli jeśli ktoś będzie chciał to cały czas na pełnej asyście będzie mógł grać w ping- ponga? Poza tym co to za idiotyczny pomysł z zagraniami ręką? Nie będziemy mieli na to żadnego wpływu i już czuję frustrację jak po zaciętym rankingowym meczu wygrywam 1:0 i dostaję w 90 min bramę z karnego z kapelusza. Rewelacja. Boję się, że w tym roku przekombinowali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Wrzesień 2010 (edytowane) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem relacje z GC10 zawartą w ostatnim PE, ale chyba wynika z niej, że Pro Passing będzie można sobie wyłączyć. Czyli jeśli ktoś będzie chciał to cały czas na pełnej asyście będzie mógł grać w ping- ponga? Poza tym co to za idiotyczny pomysł z zagraniami ręką? Nie będziemy mieli na to żadnego wpływu i już czuję frustrację jak po zaciętym rankingowym meczu wygrywam 1:0 i dostaję w 90 min bramę z karnego z kapelusza. Rewelacja. Boję się, że w tym roku przekombinowali. Z tego co ja wiem to i jesli dobrze pamietam to uslyszalem to w wywiadzie, ze stary system podan zostal calkowicie usuniety, a pro passing powstawal od nowa. Wiec z tego co slyszalem to nie bedzie innego rodzaju, bedzie chyba mozna sobie wlaczyc tylko calkkowicie manualne podawanie. EDIT: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=263290 Fifa w recenzji dla GamesMasters dostala 94%, czyli jak na gre sportowa genialna ocena. Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 7 Wrzesień 2010 94% :) Nieźle, fajnie że jest ten pro passing. Widać nawet na trailerze że podania zależą w wielkiej mierze od gracza. Dużo razy podanie jest za mocne albo niecelne. Już zacieram rączki :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart161180 1 Napisano 7 Wrzesień 2010 94% :) Nieźle, fajnie że jest ten pro passing. Widać nawet na trailerze że podania zależą w wielkiej mierze od gracza. Dużo razy podanie jest za mocne albo niecelne. Już zacieram rączki :D Może nie w wielkiej mierze ale ping-pong powinien ustąpić miejsca rozgrywaniu. Z tego co widzę, to przynajmniej podania po ziemi są tak mniej-więcej jak w fifa10 semi-assisted. Mam nadzieję, że nie da się tego wyłączyć przy rozgrywkach sieciowych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 7 Wrzesień 2010 No i pre order złożony :) Czekam na upragnioną paczkę , mam nadzieję , że Ultima będzie miała ciut wcześniej niż 1-go października :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 7 Wrzesień 2010 Ja czekam na demko i z kumplami już gramy pierwszy turniej:D A co to pre order to ja na szczęście mam empik w mieście.Pamiętam że rok temu w dzień premiery fife 10 kupiłem 150zl na ps3(ofc w empiku) Lecz mam nadzieje że nie będzie tak jak z innymi tytułami że w dzień premiery za 220zl.A jak co wiem że w Euro RTV i AGD będzie za 200zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 7 Wrzesień 2010 Ja czekam na demko i z kumplami już gramy pierwszy turniej:D A co to pre order to ja na szczęście mam empik w mieście.Pamiętam że rok temu w dzień premiery fife 10 kupiłem 150zl na ps3(ofc w empiku) Lecz mam nadzieje że nie będzie tak jak z innymi tytułami że w dzień premiery za 220zl.A jak co wiem że w Euro RTV i AGD będzie za 200zł. Mam taką samą nadzieje jak ty :) Więc z preordera zrezygnuje. Znalazłem nowe screeny :) Proszę bardzo :) : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 7 Wrzesień 2010 Hehe a co do zagrań piłki ręką to jest to świetnie zrobione w wersji PC , może ktoś z was grał.Nie ma takiego czegoś ze dostaniesz piłka w rękę w polu karnym i od raz gwizdek.Głownie ręka występuje po zagraniu w polu lub przy wślizgach, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 7 Wrzesień 2010 Wg screnów Graczyka jest INTER i Milan więc to była chyba ściema z tym , że niema Włoskiej ligi licencjonowanej :P Czy wam też PS3site.pl/forum troche wolno chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeCoo 2 Napisano 7 Wrzesień 2010 Te foty są z FIFY 10. Przecież wyraźnie widać stare koszulki Barcy,MU itd. Zresztą Huntelaar gra teraz w Schalke, Benzema w Realu(od roku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach