Ayakashi 92 Napisano 25 Marzec 2013 Tak bardzo nie mogę się doczekać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 25 Marzec 2013 Na PC jest PL. Dziwna sprawa ,bo cenega zapowiedziala ,ze wszystkie 3wersje ANG only... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 25 Marzec 2013 Szykuje sie chyba mały skandal ze spolszczeniem do bioshocka otóż wychodzi na to że spolszczenie Cenega ma tylko nie wiemy na razie dlaczego one sie nie znalazło w wersji konsolowej skoro w pecetowej jest przynajmniej ten filmik chyba rozwiewa wątpliwości: Co o tym myślicie nie wygląda to na fake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) Wersja PCowa juz krazy po sieci wiec nope, to nie jest fake. Edytowane 25 Marzec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Czyli piraci z preorderem z torrentów już grają a my nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 25 Marzec 2013 Spolszczenie niby było gotowe, ale to wydawca (nie Cenega) zdecydował o braku takowego... A filmik może pochodzić z okresu, gdy spolszczenie jeszcze nie zostało anulowane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Spolszczenie to raczej można olać ponieważ z tego co widze to poziom angielskiego w Infinite jest na poziomie 6 klasy podstawówki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 25 Marzec 2013 Nie jest nie jest to już pewne. Ponoć Cenega ma zrobioną cała polonizację nawet na konsolę tylko 2k zatrzymało zaimplementowanie tego do konsolowej wersji i nawet nie wiadomo dlaczego. Ale ok skoro tak traktują ludzi to tym mocniejsza jest motywacja aby nie dawać zarobić 2K. W takich chwilach zaczynam doceniać piratów. Oni chcą nas legalnie okraść sprzedając nam produkt wybrakowany( bo brak pl traktuję w pozycji w której tak ważna jest fabuła jakby ucięcie połowy gry). w sumie ktoś kto płaci po takim skandalu cała sumę za produkt to praktycznie daje przyzwolenia na dalsze olewanie naszego rynku. 2K pomysli" skoro kupili niespolszczone to dają nam prawo na dalsze olewanie tego rynku". W tym przypadku jak na dłoni wychodzi chociaż cieżko to sie piszę przy tak genialnym tytule(oceny mówią wszystko)że lepiej używkę kupić bądź nawet ich okraść za to plucie nam w twarz. Aha darować sobie gadki o uczeniu języka nawet nie podejmuję dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Vincent ale na co narzekasz ? że zamiast spolszczenia dostajesz za darmo season pass ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 25 Marzec 2013 Po co mi ten season pass skoro niema spolszczenia które mają gotowe?? Gdybym miał wybierać to wybieram spolszczenie to oczywiste. Rzucili ochłapy w postaci tego season passa i tyle. Jeśli komuś to pasuje to ok mi nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Pierwszy raz ktos wybiera mniej kontentu zamiast więcej...niby ten ochłap da Ci za darmo wsio DLC jakie wyjda i dzieki temu zaoszczędzisz kase... Poza tym skoro spolszczenie mają a nie dali to znak że musiało być tak spartolone wg. twórców że nie chcieli go dawać...a lepiej nie mieć spolszczenia w ogóle niż miec kiepskie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) Spolszczenie to raczej można olać ponieważ z tego co widze to poziom angielskiego w Infinite jest na poziomie 6 klasy podstawówki... Niekoniecznie - zwłaszcza, że smaczków pewnie będzie podobna ilość co w jedynce i dwójce... A poza tym - nie wszyscy muszą znać angielski na tyle, aby wszystko zrozumieć... A Season Pass, to już "sprawka" Cenegi i to jej należą się brawa za to, że nie olała rodzimych graczy tak jak wydawca... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6KTxdQKELkw Edytowane 25 Marzec 2013 przez kloose 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 25 Marzec 2013 Brawo kloose. Ja już to kiedyś mówiłem jak ktos lubi być traktowany jak obywatel drugiej kategorii to ok jego sprawa ja tego nienawidzę. co do tego dlc to tak jak mówię niepotrzebne mi to wogule skoro nie dali spolszczenia. Powycinali znowu pierdoł z głównej gry i karzą ci się cieszyć że teraz to dostaniesz za"darmo" brawo widzę że dzisiejszy marketingowcy bardzo dobrze sobie co poniektórych wychowali. Plują nam w twarz a niektórzy mówią że deszcz pada. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) A tak ludzie,rodacy i gracze...tylko Ci którzy hejtują brak spolszczenia niech nie walą tylko tekstami że jak tak można że gra nie ma spolszczenia i bla bla bla bla ....90% gier nie ma spolszczenia więc tutaj nie zaczynajcie mówić tekstów że to obraza dla naszego kraju i ludzi w nim mieszkających... EDIT: troche sie spóźniłem xD Edytowane 25 Marzec 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) Swoja droga ja czekajac na paczuszke z gra od muve, zagrywam sie juz i jestem wniebowziety. Bez watpienia jeden z najmocniejszych kandydatow do gry roku 2013. Tak swietnie sie na prawde dawno nie bawilem grajac w shootera, wreszcie milo zobaczyc cos co nie jest kalka coda czy bfa, tylko istnym swiatelkiem w tunelu dla calego gatunku shooterow. Oby wraz z nastepna generacja pojawialo sie wiecej takich gier. @down Fakt, zapomnialem o FC3, przy ktorym rowniez bawilem sie wysmienicie. Trzeba liczyc na to ze sprzedaz bedzie dobra (o FC3 sie nie ma co martwic juz) i ze beda rozwijac te marki :). Edytowane 25 Marzec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Dokładnie...więcej takich gier jak FC3 i B:I na next geny to by było coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 25 Marzec 2013 Brawo kloose. Ja już to kiedyś mówiłem jak ktos lubi być traktowany jak obywatel drugiej kategorii to ok jego sprawa ja tego nienawidzę. co do tego dlc to tak jak mówię niepotrzebne mi to wogule skoro nie dali spolszczenia. Powycinali znowu pierdoł z głównej gry i karzą ci się cieszyć że teraz to dostaniesz za"darmo" brawo widzę że dzisiejszy marketingowcy bardzo dobrze sobie co poniektórych wychowali. Plują nam w twarz a niektórzy mówią że deszcz pada. Rozumiem, że tak jak wielu graczy czujesz się rozczarowany brakiem polskiej wersji (też na nią liczyłem), ale to decyzja wydawcy a nie lokalnego dystrybutora (Cenegi)... Poza tym, nawet jeśli te dodatki są wycięte z podstawki (nie to jest tematem dyskusji), to chyba logiczne, że lepiej dostać je za free, niż płacić dodatkową kasę - a inne nacje chyba takiego "prezentu" nie dostały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 25 Marzec 2013 Ejże... Na PC'ty jest! Miało nie być spolszczenia wszędzie. Ja znam angielski, a w Bioshocka bym zagrał i tak, ale to trochę niesprawiedliwe. Mają i spolszczenie i Season Pass. Domagam się łatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 25 Marzec 2013 Może będzie tak jak z Maxem Payne 3 i w przyszłości spolszczenie pojawi się do ściągnięcia z PSN... :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) Czy ten Season pass jest wartościowy, co dokładnie zawiera ? Kupuję wersję PC-tową i nie wiem czy brać tylko grę za 89zł (klucz steam z allegro) czy z season passem za 109zł. Od razu zaznaczam że interesuję mnie głównie fabuła i jesli to zawiera tylko jakieś bzdety w stylu nowej broni czy ubranka to chciałbym to wiedzieć co by szybciej podjąć decyzję (Steam odblokowuje grę do pobrania za 3godziny) EDIT: Jak ja uwielbiam te żale na brak polskiej gry gdzie wydawca jest najgorszy i te pseudo pokazówki na nie kupowanie gry bez PL, strzelanie fochów i obrażanie tych których interesuje jakość gry a nie napisy po polsku Rozmawiać o rzucaniu odchodami w wydawce będę jak gra będzie słaba a nie kiedy komuś nie pasuje wersja językowa Edytowane 25 Marzec 2013 przez hitokiri pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Jak na pc to tylko z muve.pl ! tylko śpiesz się bo mają promocję i do Bioshock Infinite dają za darmo X-Com Enemy Unknown, Bioshock 1 + jedna gra do wyboru. Cena 117zł a można wyrwać tak 4 gierki :) A SP obejmuje wsio DLC które wyjdą do gry, nie ważne czy fabularne czy do multi którego nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 25 Marzec 2013 Tak, mają w nim być DLC fabularne z nowymi lokacjami, ale nie wiem czy będzie to coś wartościowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 25 Marzec 2013 Jak na pc to tylko z muve.pl ! tylko śpiesz się bo mają promocję i do Bioshock Infinite dają za darmo X-Com Enemy Unknown, Bioshock 1 + jedna gra do wyboru. Cena 117zł a można wyrwać tak 4 gierki :) A SP obejmuje wsio DLC które wyjdą do gry, nie ważne czy fabularne czy do multi którego nie ma :) Już o tym myślałem ale ta wersja chyba nie zawiera season passa, Bioshocka przeszedłem nie potrzebuję, xcom mnie nie interesuję, co najwyżej na Bioshocka 2 bym się skusił ponieważ swego czasu jakoś mnie omineła ta gierka To mnie trochę irytuję, nie wiadomo jak bardzo to DLC fabularne jest rozbudowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 26 Marzec 2013 Premierowy zwiastun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 26 Marzec 2013 I pełna wersja kawałka z powyższego... http://www.youtube.com/watch?v=iP6xHhNsy28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach