cinkibolek 28 Napisano 3 Sierpień 2013 Mam nadzieje ze wroci jak bylo. Ja rozumiem ze im cos siada/popsulo sie, ale to by dali normalny komunikat typu że maja problemy i aby zobaczyc pozniej, a nie taki. Co do tego niedzwiedzia to widze że robi tutaj furorę :-) No nic nie poradze na to, ze mi to podnoszenie nie przeszkadza, a niech mnie podnosza ile sie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 3 Sierpień 2013 Mam nadzieje ze wroci jak bylo. Ja rozumiem ze im cos siada/popsulo sie, ale to by dali normalny komunikat typu że maja problemy i aby zobaczyc pozniej, a nie taki Popsuło się coś na chwilę i już panika, a komunikat na BL był. Może pozwij ich za straty moralne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 4 Sierpień 2013 Juz jest ok, naprawili. Place wymagam, proste jak drut. "Nic sie nie stalo" to zaczyna byc naszym hymnem narodowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 4 Sierpień 2013 No to będziesz musiał sobie naparzyć cysternę melisy bo BL pada dość często. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Sierpień 2013 Jebać ten BL to jest taki sam **** czasu jak facebook a staty można oglądać w innych witrynach(tak wiem gracz PC jest skazany na Battleloga,no chyba że się coś zmieniło),ważne żeby serwery w grze się ogarnęły,co chwile region niedostępny,lagi,**** muje dzikie węże //. Warn za wulgaryzmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 4 Sierpień 2013 Weście ogarnijcie swoje przeglądarki, ja nigdy nie miałem problemów z BL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 4 Sierpień 2013 Weście ogarnijcie swoje przeglądarki, ja nigdy nie miałem problemów z BL. Battlelog miał awarię czy coś. Nie ważne jaką przeglądarkę się ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 4 Sierpień 2013 Znacie może jakieś nowe miejscówy do glitchowania na metro? oprócz schodów na B, miejscówki na prawo od bileciarni i wywróconą lodówką od strony A w sklepiku bo te znam :) no i nieźle się kosi ludzi w budynkach na A z 3 piętra, i ich te rozpaczliwe strzelanie do mnie, gdy w tym samym czasie bombarduje ich z C4 XD zawsze mam z nich beke :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Sierpień 2013 Czyzby jakas prowokacja? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 4 Sierpień 2013 Mersi - dorosnij chlopie do normalnej gry i wróc potem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 4 Sierpień 2013 Da się jeszcze wejść jakoś pod B w sufit przy drugich schodach. Bo już 2x się spotkałem z tym jak ludzie się respili tam w jakiś magiczny sposób. Próbuj merson, może w końcu Ci się uda dobrze zespawać robota. ;) Troluj dalej, czekam aż tu też założysz wątek o poradach od gracza z KD 3.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Jeszcze nie grałem na PS3 tego typu gry co BF3 i mam pytanie czy opłaca się teraz kupić tą grę czy poczekać lepiej na BF4 które wychodzi w październiku ?? Gra jeszcze sporo osób w sieci w BF3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4-91 3 Napisano 4 Sierpień 2013 Opłaca się ponieważ gra kosztuję grosze wraz z dodatkami. A ludzi gra bardzo dużo na ps3 gra więcej niż na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 4 Sierpień 2013 pytam normalnie przecież czy znacie jakieś glitche, nie wiem czemu ma być to prowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 4 Sierpień 2013 (edytowane) Merson, jak tu wywołasz taką zadymę jak na BL to masz u mnie browara xD @down Ale wtedy mu kd spadnie do 4.0 :c Edytowane 4 Sierpień 2013 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Sierpień 2013 @Mersi Siądź sobie tyłem do telewizora to wtedy nikt Cie nie będzie widział gdzie się kampisz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 4 Sierpień 2013 (edytowane) @Mersi Siądź sobie tyłem do telewizora to wtedy nikt Cie nie będzie widział gdzie się kampisz. kurde, czytałem kilka razy to zdanie na prawdę nie rozumiem o co Ci chodzi tutaj, ale kampienie też dobra strategia, jesli się to dobrze potrafi robić to można być najlepszym w rundzie i przy okazji zebrać pare hejtów na psn :) Da się jeszcze wejść jakoś pod B w sufit przy drugich schodach. Bo już 2x się spotkałem z tym jak ludzie się respili tam w jakiś magiczny sposób. O dzięki, akurat tego glitcha nie znałem, obczaje go na yt i spróbuje wypróbować w praktyce. Respili sie tam pewnie bo postawił ktoś beacona więc jest niemożliwe wytępienie tego kogoś, chyba ze jeśli samemu sie skorzysta z tego glitcha i dorwanie go tam :) przejrzałem kilka stron wcześniej i co do dyskusji z pancerzem w czołgu, to ma on go też z przodu, a nie tylko po bokach :) Edytowane 4 Sierpień 2013 przez Mersi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4-91 3 Napisano 4 Sierpień 2013 Nie rozumiem ludzi, którzy maja pretensje do innych o ich styl grania. Chce kampić, niech kampi. Nikt nic na to nie poradzi tylko hejty bedą się sypać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 4 Sierpień 2013 przejrzałem kilka stron wcześniej i co do dyskusji z pancerzem w czołgu, to ma on go też z przodu, a nie tylko po bokach :)Chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś po weekendzie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 5 Sierpień 2013 lol faktycznie, pomyliło mi sie z tyłem, chyba przez to że dawno nie grałem tankiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 5 Sierpień 2013 Po pierwsze turniej 2v2 attack heli. Po drugie Spectator mode w 3 ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 5 Sierpień 2013 http://theblue.co/freecam.php Zgaduje, że serwer zmodyfikowany (przykładowo, tak samo jak ten) i oczywiście niezabezpieczony PunkBusterem, który blokuje wszelkie modyfikacje. A raczej nie blokuje, a od razu banuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Sierpień 2013 Nie rozumiem ludzi, którzy maja pretensje do innych o ich styl grania. Chce kampić, niech kampi. Nikt nic na to nie poradzi tylko hejty bedą się sypać. Kampienie ok, ale glitche itp, Czyli wykorzystywanie bledow gry juz nie jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 5 Sierpień 2013 (edytowane) http://theblue.co/freecam.php Zgaduje, że serwer zmodyfikowany (przykładowo, tak samo jak ten) i oczywiście niezabezpieczony PunkBusterem, który blokuje wszelkie modyfikacje. A raczej nie blokuje, a od razu banuje :) Tak wiem, stąd ";)" Aczkolwiek szczerze to chwilę się na początku nad tym zastanawiałem, bo miałem wątpliwości co do rozgrywania turnieju na serwerze, który byłby pozbawiony PunkBustera, czy też jego odpowiednika... Edytowane 5 Sierpień 2013 przez Entliczeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Sierpień 2013 Kampienie ok, ale glitche itp, Czyli wykorzystywanie bledow gry juz nie jest ok. glicze takie jak włażenie pod mapę jest dla tępaków. oki , chce ktoś sobie raz spróbować i potrollować to niech sobie tak zrobi. ale co zrobić z hełmgliczami? czasem siedzisz właśnie w takim miejscu i nawet nie wiesz że headglitch'ujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach