NewNickPL 27 Napisano 14 Sierpień 2014 No to nie gadaj o ulepszaniu co roku, bo mam uczulenie na ten tekst. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 14 Sierpień 2014 No to nie gadaj o ulepszaniu co roku, bo mam uczulenie na ten tekst. Czytaj ze zrozumieniem.... Konsola ma określony czas życia , kupujesz i po X latach dalej idziesz do sklepu kupujesz grę i nie musisz się o nic martwić . Siadasz i grasz. Na PC już takiej pewności nie ma. Żeby było śmieszniej nie ma czegoś takiego jak gwarancja poprawienia możliwości tego komputera w przyszłości bo a to się okaże że procesor jest za słaby a tu nie wymienisz bo nowsze modele już mają inną podstawkę, i co robisz kupujesz płytę główną i tak w kółko. Sorry ale mnie to zbytnio denerwuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Sierpień 2014 Grzecznie powiem: @NewNickPL - powiedziales swoje. To prosze nie rob z tego watku wojny PC vs Konsole - bo wyczuwam ze i tak ten offtop zostanie zamieciony.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 14 Sierpień 2014 Przecież jak nie zacząłem żadnej wojny, to PiPoL nie wie, że pod TV można podłączyć laptopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 14 Sierpień 2014 Co za gość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Sierpień 2014 ok starczy już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 15 Sierpień 2014 Nowe screeny: http://www.pssite.com/news-35538-project_cars_wjezdza_z_nowa_galeria_wprost_z_targow_gamescom.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) PS4 60 kletek, Xbox jeszcze nie daje rady. Samochody na konsolach będą składały się z 60 tys polygonów, na PC (Ultra) 200-300 tys. http://www.dualshockers.com/2014/08/15/project-cars-runs-at-60-fps-on-ps4-not-there-yet-on-xbox-one-cars-have-60000-polygons-on-consoles/ Edytowane 15 Sierpień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Sierpień 2014 Nowe screeny: http://www.pssite.com/news-35538-project_cars_wjezdza_z_nowa_galeria_wprost_z_targow_gamescom.html niektóre rzeźnia :shok: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 15 Sierpień 2014 Mało powiedziane. Poziom detali niewyobrażalny. Niech tylko gra się fajnie i będzie świetnie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 16 Sierpień 2014 Patricko się jednak pomylił. Driveclub będzie najładniejszą samochodówką na ps4, ale tylko do czasu premiery pCARS ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 16 Sierpień 2014 Patricko się jednak pomylił. Driveclub będzie najładniejszą samochodówką na ps4, ale tylko do czasu premiery pCARS ;) Śmiem wątpić patrząc na gameplaye. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 16 Sierpień 2014 (edytowane) Jako, że testowałem pCARS na PC (ustawienia Ultra) i porównując to z tym co pokazuje do tej pory Driveclub na screenach i filmikach, śmiem twierdzić, że Driveclub pozamiata, jeśli chodzi o samą grafikę. A te screeny z powyzszego linku, to jakis tryb photo-mode uzyty w carsach. Nie zmienia to faktu, ze jak ktos szuka realistycznej symulacji, to jedynym rozwiazaniem beda carsy. Edytowane 16 Sierpień 2014 przez DAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 16 Sierpień 2014 Może pozamiata, może nie, ale pamiętajcie, że pCARS na premierę będzie pełnoprawnym tytułem, Driveclub natomiast już nie za bardzo. To czym się tak ludzie jarają to właśnie efekty pogodowe, które zostaną dodane dopiero kilka tygodni/miesięcy po premierze :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 16 Sierpień 2014 Niesamowite jaką drogę przeszła ta gra, pamiętam jak w pierwszych filmikach z P. Cars nie było widać nawet rąk na kierownicy, tylko sama kolumna się obracała :) no i do tego puste hermetyczne tory. Dziś liczba szczegółów powoduje gęsią skórkę. Mam nadzieję że spełnią oczekiwania i gameplay będzie równie dobry co oprawa a/v, ah no i drobny szczegół - efekty pogodowe nie będą w DLC ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 16 Sierpień 2014 Ta gra to dla mnie absolutne must have. Szkoda że będę musiał wymienić kierownicę, trochę zżyłem się ze swoją G 27 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Sierpień 2014 Jakiś czas temu pisałem że wersja na PS4 jest dla mnie stracona ze względu braku wsparcia dla kółek Logitecha ale jak patrzę na te fotki to naprawdę mam dylemat czy kupić grę na PC i śmigać na G27 czy kupić na PS4, wymienić kierownice na T500RS i śmigać na 46" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2014 Z tym 500RS to bym tak nie szalał, bo kierownica nie była robiona z myślą o PS4 i może przyjść "apdejt" do konsoli, który spowoduje, że te kiery nagle przestaną działać. Było już tak na PS3, że nagle przestały działać jakieś starsze koła, więc nieuniknione że tutaj tak nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2014 Z tym 500RS to bym tak nie szalał, bo kierownica nie była robiona z myślą o PS4 i może przyjść "apdejt" do konsoli, który spowoduje, że te kiery nagle przestaną działać. Było już tak na PS3, że nagle przestały działać jakieś starsze koła, więc nieuniknione że tutaj tak nie będzie. Zgodze sie w jednym - nalezy zachowac zimna krew jesli chodzi o kierownice. Wedlug Trustmatera ta kierownica nie jest wpierana dla PS4 i nie zamierzaja robic nic w kierunku jej rozwoju. Wedle tej samej firmy kierownica ma mozliwosc zadzialania z grami o ile tylko studio doda jej obsluge. Dzialanie kierownicy, przyciskow itd - ograniczone bedzie do samej gry (np nie bedzie dzialac w menu PS4). Wiec ja balbym sie jednego - na fali hurra optymizmu zakupu T500RS ktora pozniej okaze sie wspierana tylko przez pCARS.... (pamietajmy to nie jest oficjalna kiera dlaPS4). @Patricko - nie jestem takim czarnowidzem jak Ty. Jesli jakis update SW mialby to spierniczyc to na Sony posypaly by sie gromy z jasnego nieba - tymbardziej ze jeszcze przed wypuszczeniem PS4 Sony jakze pieknie martekingowo i enigmatycznie powiedzialo ze sprawe dodatkowych kontrolerow zostawiaja w rekach devsow, pamietam jak wtedy czesc ludzi w tym watku liczyla na obsluge Logitechow..... Wiec jesli jakis dev (w tym wypadku SMS) postaral sie i dodal obsluge T500RS a Sony by to spierniczylo jakas nowsza wersja softu to ja bym wystawil Sony karnego kutasa. Matrwi to iz piszesz iz takie sytuacje mialy miejsce w przeszlosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2014 Tak, jeśli chodzi o pCars to pewnie nie będzie problemów, ale na pCars gry się nie kończą. Przyjdzie pora na GT7 i może znowu się coś ciekawego pojawi jeszcze na horyzoncie. Ja osobiście czekam z zakupem nowego koła. Ogram GT6 na PS3 i swoje chyba sprzedam, póki cenę trzyma jako tako, jeszcze ze stojakiem WSP. Do momentu aż się nie pojawi jakieś oficjalne SENSOWNE koło pod PS4, to będę się pewnie męczył na padzie niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Sierpień 2014 Wątpie aby Sony zwężało jeszcze bardziej i tak już wąski wybór kierownic na PS4, wtedy by nikt nie kupował takich pCars czy GT7 i by sporo na tym stracili moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2014 Tak jak mówiłem wcześniej, pod GT7 wyjdzie pewnie nowe koło, w normalnym stosunku ceny do jakości, a przynajmniej mam taką wielką nadzieję. Na PS2 tak było, na PS3 tak było i pewnie tutaj tak będzie, tym bardziej, że jest ogromna posucha, a nie każdego stać na koło za 2 kafle. Poza tym nawet jak kogoś stać, to zdrowy rozsądek mówi drugie, że takie koło pod jedną grę na konsoli, nie ma raczej sensu. Jak ktoś gra w simy na PC i ma konsolę to wtedy jasne, bo wiadomo, że koło wykorzysta w 100%, ale tak? Zazdroszczę ludziom, co nie muszą się szczypać z zakupem tego koła, ale wiadomo. Każdy robi ze swoją kasą co chce :) Doznania z gry na pewno będą boskie, ale nawet na mojej DFGT miałem czasami myślenie, że gdyby nie Gran Turismo to w ogóle bym tego koła nie używał i pieniądze poszły w błoto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Sierpień 2014 Nie mówię że mnie stać aby odtak wydać 2tyś na kierownice, ale szczerze to widziałem nowe T500RS za około 1200tyś więc jeszcze nie jest tak źle tym bardziej jeśli ktoś ma do sprzedania G27 w idealnym stanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 18 Sierpień 2014 :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Sierpień 2014 Chciałbym przypomnieć że na dniach będzie nowa kiera do ps3/ps4. http://www.thrustmaster.com/node/5969 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach