Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Z innej beczki dzisiaj sprawnie serwery działają przez 5 godzin gry na 100 online 15 wyrzucilo a tak z czekanie do 30 sek wkoncu;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja cebula+, również może sobie platynę zrobić...

cebulinum.jpg

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli zapewne nie da sie zrobic platyny majac wersje cebula+ mimo wczesniejszych zapowiedzi, iz taka mozliwosc bedzie

Da się. Pucharki za karierę są osobno.

U mnie online dalej leży. Od wczorsj nawet nie pokazuje mi rankingów dla klubu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi fajne, ale przy pierwszym zakręcie lezalem ze smiechu. Wszyscy w siebie wjezdzaja, polowa aut sie obraca, wydaje ci sie, ze minelo a tu nagle ktos ci w bok przywali i tez lezysz. Wrazenia bezcenne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie polaczenie z multiplayer caly czas graniczy z cudem :( wyzwania tez w ogole nie chca mi sie zaladowac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie polaczenie z multiplayer caly czas graniczy z cudem :sad: wyzwania tez w ogole nie chca mi sie zaladowac :/

Wyzwania są póki co nieaktywne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caly online jest nieaktywny :D

Już zdecydowana "większość" graczy może rozpocząć zabawę online w #Driveclub

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerujesz, że tylko mi nie dziala czy ironizujesz ich tekst? Oni to samo co 3 dni piszą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy DC jest już w psn+?

Tak. Mozna pobierać i grać. Online też oczywiście śmiga. Nawet dlc wydali darmowe:)
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy DC jest już w psn+?

Ostanie informacje na temat PS+ edyszyn to: 

Driveclub (20 pazdziernik 14:13) PS Plus Edition news will come as soon as we have concrete info - sorry to keep you all waiting.

Czyli innymi slowy newsy beda jak beda ale kiedy to nie wiadomo... mysle ze wystarczy jak bedziesz raz na pare dni pobieznie przegladal ten watek, bo pytanie o wersje plusowa w swietle doniesien od DriveClub wydaje sie bezcelowe. 

W PSS mozesz kupic tylko upgrade i ten caly czas sprzedaja.

Edytowane przez MagEllan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie że jak uporają się z problemami to będzie jakakolwiek rekompensata? zastanawiam się nad tym upgrade'm ale w sumie możliwe że plusowicze dostaną go jednak troche taniej, czy raczej nie ma na co liczyc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie że jak uporają się z problemami to będzie jakakolwiek rekompensata? zastanawiam się nad tym upgrade'm ale w sumie możliwe że plusowicze dostaną go jednak troche taniej, czy raczej nie ma na co liczyc ?

Nie, nie liczył bym na żadną formę rekompensaty. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ramach rekompensaty dostaniesz bonus do expa, jakiś samochód lub tor. Na nic związanego z czymś darmowym za co ktos juz zapłacił nie licz, bo to wiązałoby sie z poszkodowaniem poszkodowanych ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem już trochę online i najbardziej mnie denerwuje to, że staram się nie odbijać od band, trzymać najlepszy tor jazdy itd. A i tak na ostrych szykanach jedzie gość na pełnej pi....dzie odbija się od lewej potem od prawej dostaje albo i nie dostaje kary i jest dużo szybszy. Poracha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem już trochę online i najbardziej mnie denerwuje to, że staram się nie odbijać od band, trzymać najlepszy tor jazdy itd. A i tak na ostrych szykanach jedzie gość na pełnej pi....dzie odbija się od lewej potem od prawej dostaje albo i nie dostaje kary i jest dużo szybszy. Poracha.

(z gory zaznaczam - teoretyzuje bazujac na filmach z YT). 

Kary sa za sciecie zakretu (odciecie i nizsza predkosc) kary za kontakt (barierka, inny woz) to tylko punkty. 

Wiec bazujac na tym co widzialem to wielu przyjmuje taktyke zepchnac, a jak juz zapierniczam to zamiast brac zakret poprawnie zwolnic, skecic do wierzcholka, wyjsc przyspieszyc) to jada po zewnetrzej od bandy odbija sie ze strata predkosci ale bez odciecia i leca dalej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(z gory zaznaczam - teoretyzuje bazujac na filmach z YT). 

Kary sa za sciecie zakretu (odciecie i nizsza predkosc) kary za kontakt (barierka, inny woz) to tylko punkty. 

za mocną glebę w barierkę też są kary zwolnienia. no i za mocniejsze stuknięcie innego zawodnika też Cię zwalnia. ogólnie to są miejsca gdzie jazda po bandzie albo ścięcie z karą czasami bardziej się opłacają niż czysty przejazd, ale nie są to pewniaki. przy barierce może obrócić albo zwolnić dużo bardziej a za ścięcie czasem jak Cię przytrzyma zwolnienie kilka sekund dłużej to dupa zbita.

generalne jak się urwiesz od reszty i jesteś poza zasięgiem draftingu to bezbłędny przejazd idealnym torem na pewno skończy się zwycięstwem. nie ma aż tak opłacalnych jazd po bandzie czy ścięć żebyś mógł dogonić kogoś kto jest conajmniej kilka sekund z przodu. dopiero w sytuacjach gdzie jest walka o pozycje to takie akcje mogą czasem przynieść korzyść.. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najśmieszniejsze jest to ze najwięcej zyskasz jeżeli skończysz na ostatnim miejscu efektownie będziesz wchodził w zakręty trzymał się toru i dojedziesz do mety z pół miliona Expa do Fame'u co podniesie cie wysoko w rankingach bo za pierwsze miejsce niewiele jest no chyba ze jedziesz daleko od swoich przeciwników to tez ładnie możesz na zbierać Expa ale zawsze jest ryzyko z ktoś cię puknie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dla wielu, bardziej liczy sie końcowa pozycja w wyścigu, niż jakieś punkciki ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porzuć wszelką nadzieję ! Jak sie sprzeda i będzie małe zainteresowanie to dostaniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 tygodnie od premiery i dalej nie mogą ogarnąć serwerów parodia po prostu,w takim tempie to myślę że za pół roku będzie można zagrać online i gra będzie dokończona i cena za wersje pudełkową będzie ok 130 zł i wtedy może się skuszę,ceny lecą w dół i już za 190 zł można kupić używke więc kupować wersje z plusa za 169 zł to dla mnie bezsens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zaczyna mnie to dziwić mi od godz 15 działa normalnie online oprócz wyzwań łączy szybko i bez żadnych komplikacji ...potrzebuje jednego ochotnika na wypróbowanie czegoś bo za nim mnie zaczęło normalnie łączyć wpisałem DNS w konsoli 0.8.8.8 i drugi był ciut inny w ogóle nie mam problemu z połączeniem jak to możliwe ze innych graczy nie łączy ? Albo wkoncu coś naprawili bo dzisiaj dużo moich kumpli pogrywa choć piszą ze maja problemy ale nie tak duże ze czas czekania trwa z 2 min

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi