Kryman 2016 Napisano 14 Listopad 2014 Naprawdę żałosne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 14 Listopad 2014 W dniu 14.11.2014 o 19:01, Kryman napisał: Naprawdę żałosne :/ Rozumiesz co tam jest napisane, czy tak sobie piszesz, by pisać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 14 Listopad 2014 Żałosne jest to, że edycji dla plusowiczów jak nie było tak nie ma, a nawet jeśli całkowicie olaliby plusowiczów (pewnie tak jest), to wciąż nie ma zmiennych warunków pogodowych. //EDIT: Ale dobra, nie będę więcej hejtował. Ważne, że DLC za friko ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 14 Listopad 2014 W końcu widać, że 'naprawa' gry idzie w dobrym kierunku. :) Ciekawe jakie dodadzą auta ( Ponoć ma być ich 5 ). :) Może ktoś się orientuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OLIMP 8 Napisano 14 Listopad 2014 Powiem jedno moze dwa:)Zeby teraz kupywac gre na premiere to trzeba miec chyba cos z glowa,bo to co oni teraz wyprawiaja to masakra....Zeby sie nie zrazic do jakiejs gry trzeba ja kupywac pol roku po premierze.Tak bylo z GTA online np z BF4 czy tez z FIFA......Wiec dobra rada nie kupujcie gier na premiere bo jedynie sie nadenerwujecie.A ja sobie kupie za 3 miechy za 100 zl i bedzie wszystko cyc malina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 15 Listopad 2014 W dniu 14.11.2014 o 23:45, OLIMP napisał: Powiem jedno moze dwa:)Zeby teraz kupywac gre na premiere to trzeba miec chyba cos z glowa,bo to co oni teraz wyprawiaja to masakra....Zeby sie nie zrazic do jakiejs gry trzeba ja kupywac pol roku po premierze.Tak bylo z GTA online np z BF4 czy tez z FIFA......Wiec dobra rada nie kupujcie gier na premiere bo jedynie sie nadenerwujecie.A ja sobie kupie za 3 miechy za 100 zl i bedzie wszystko cyc malina Zamiast kupywać za 3 miechy cyc malina, za 100 zł kup sobie porządny SJP. Zaręczam, że warto.... Wracając do głównego wątku. Pierwsze wrażenia z gry (single, tour) są pozytywne. Fajny model jazdy, zadania wciągają i ogólnie ok. Żeby nie psuć sobie nastroju, nie wchodziłem w multi, a średnie prędkości przeciwników rzędu 3694km/h podczas wyzwań przyjmowałem z uśmiechem :D 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 16 Listopad 2014 W dniu 15.11.2014 o 10:24, zmstr napisał: Zamiast kupywać za 3 miechy cyc malina, za 100 zł kup sobie porządny SJP. Zaręczam, że warto.... Wracając do głównego wątku. Pierwsze wrażenia z gry (single, tour) są pozytywne. Fajny model jazdy, zadania wciągają i ogólnie ok. Żeby nie psuć sobie nastroju, nie wchodziłem w multi, a średnie prędkości przeciwników rzędu 3694km/h podczas wyzwań przyjmowałem z uśmiechem Mam podobne odczucia co do Driveclub. Single Player jest bardzo fajnie zrobiony i do tego mega wciąga. Model jazdy - rewelka. Dawno nie grałem w wyścigi na konsolach gdzie model jazdy tak mi się podobał. Na średnie prędkości nie zwracam uwagi a online "liznąłem" tylko przez chwilę więc opinii jeszcze nie mam. Do końca singla zostało mi jeszcze tylko jedno wyzwanie 225'te i czas zająć się grą w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dontstopgo 4 Napisano 16 Listopad 2014 O wersji ps plus dawno zapomniano juz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Listopad 2014 tak, czekają aż wszyscy przestaną czekać i zapomną, wtedy dadzą jako niespodziankę żeby poprawić wizerunek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1982sce 4 Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) Hej mam takie pytanie czy ktokolwiek z was gra online drużynowo bo jak na razie z synchronizacją jest wielka lipa , a takie rozgrywanie pojedynczego z wyścigu z różnymi userami raczej nie jest satysfakcją na dłuższą metę , dążę do tego ze Evolution Studio na razie nic w tej sprawie nie zrobiło, a miała to być przecież esencja tej gry jeżeli sie myl to mnie poprawcie. Samo należenie do klubu i zbieranie wspólnie punktów aby dostawać naklejki po odkryciu wszystkich aut to śmiech na sali xD. Edytowane 16 Listopad 2014 przez Bartek1982sce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 16 Listopad 2014 No nie ma wyścigu bez utraty synchronizacji. Sprawdzałem to też na innym necie lub z konta US. Gdyby nie te wywalania pewnie bym miał wszystko odblokowane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 17 Listopad 2014 Mam problem z wyzwaniem Venom Hot Lap gdzie aby zdobyć 3 gwiazdki trzeba pokonać okrążenie poniżej 1:16. Cały czas brakuje mi 1 sekundy a to moje 225' te zadanie. :D Macie jakieś wskazówki? Zakręty pokonywać wolniej bez uślizgu czy driftowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Listopad 2014 oraz W dniu 29.10.2014 o 18:51, cwir napisał: co do Hot Lapa to ja robiłem po jakieś 10-15 minut próbowania dziennie, czasem może więcej, przez 4-5 dni. kilka tipów którymi się kierowałem: - bezpośrednio po pierwszym zakręcie jak było mniej niż 160 km/h to restart - bezpośrednio po drugim zakręcie jak było mniej niż 200 km/h to restart - w pierwszym splicie jak był czas większy niż 22.5 to restart - w drugim splicie jak był czas wiekszy niż 27.5 to restart - jak prędkość przejazdu przez ostatni zakręt była mniejsza niż 200 km/h i na wyjściu z niego czas większy niż 1:10 to restart bo już raczej fury nie rozbujasz do 285 km/h na start a tyle jest od nowa po restarcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Listopad 2014 Jakbym patrzył ile mam na wyjściu z każdego zakrętu, to w życiu bym tego nie zrobił ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Listopad 2014 W dniu 17.11.2014 o 14:22, mataman napisał: Jakbym patrzył ile mam na wyjściu z każdego zakrętu, to w życiu bym tego nie zrobił ;) to tylko takie orientacyjne zerkanie okiem, jak widzę że jest wolniej o 20-30 km/h niż zwykle to coś poszło nie tak i jak jest tak ciasno z czasem to już są plecy. to nie jest checklista wzorcowego przejazdu tylko orientacyjne detale które pomagają ocenić czy warto cisnąć dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 17 Listopad 2014 (edytowane) Dzięki, dałem radę choć nie było łatwo. Prawie oszalałem jak udało mi się wykręcić 1:16.016 Oto efekt: Edytowane 17 Listopad 2014 przez kamayeye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tycior 10 Napisano 18 Listopad 2014 Kupiłem Driveclub`a tydzień po premierze. Liczyłem na demko w postaci edycji PS+,ale w sumie i tak bym kupił pełną. Online u mnie zaskakująco dobrze działa. Wywali raz na 3-4wyścigi. Single też przyjemny,ogólnie nie narzekam i polecam. Dynamiczną pogode mogliby już dać i by było rewelacyjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_sz 3 Napisano 18 Listopad 2014 Aktualizacja 1.07 gotowa do pobrania ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Listopad 2014 * Adds Photo Mode to the game. You can enable Photo Mode during gameplay by pressing the right side of the Touch Pad and share your favourite pictures with the Share button. * Adds three new tracks - all including reverse variants: Yedapalli in India, Los Pelambres in Chile and Wester Ross in Scotland. * Adds support for the Renault DeZir DRIVECLUB™ Edition and BMW M5, 2013 to PlayStation®Store (available as free download to full game owners from Nov 25-SCEA, 26-SCEE, 27-SCEJ). * Adds support for the Ignition Expansion Pack - which includes the Ignition Car Pack and Ignition Tour Pack - to PlayStation®Store (free download available from Nov 25-SCEA, 26-SCEE, 27-SCEJ). The Ignition Car Pack includes 5 new cars:W Motors Lykan HypersportCaterham SP/ 300.RKTM X-Bow RBMW M4Renault Twin'Run Concept The Ignition Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies. • Adds support for the Photo-Finish Tour Pack to PlayStation®Store (free download available from Nov 25-SCEA, 26-SCEE, 27-SCEJ). The Photo-Finish Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies. • Adds support for two new livery packs to PlayStation®Store (free download available from Nov 25-SCEA, 26-SCEE, 27-SCEJ). Each Livery Pack contains 5 new livery patterns to customise your cars with. • Changes have be made to corner cutting, corner penalties & collision penalties for balancing purposes. • Improves the Server Announcements functionality and implements a restyled screen. • Adds the ability to manually trigger reset-to-track by pressing the left side of the Touch Pad. • Adds the ability to view a Club's current unlocks (Vehicles, Paint Jobs, Club Badge Shapes and Accolade Stickers). • Integrates Player and Club Cards into various option menus. • Adds the option to hide and unhide the results screen in order to view the post-race cameras. • Adds Newest Clubs to the list of potential recipients when sending a Club Challenge. • Adds the ability to search for a Club by name when sending a Club Challenge. • Plus a number of minor bug fixes, performance improvements and usability tweaks. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 18 Listopad 2014 Szkoda tylko, że jeszcze nic z tych "nowości" nie działa - poza pustym sklepem... bo tylko ta zakładka jest aktywna... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1982sce 4 Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) Na plus po aktualizacji poprawiono kolizje online :) teraz już praktycznie przeciwnik nie może cie zepchnąć uderzając w tylny bok pojzdu auto sie trzyma jak na szynach trochę śmiesznie to wygląda ,ale na pewno to lepsze niż to co było wcześniej , może to było realistyczniejsze ale bardziej irytujące , serwery łączą sie szybciej i jest ich cała masa tylko co z tego jak czas oczekiwania co do nie których to 15 min :). Oprócz jeszcze przygotowanych w Tour nowości których i tak nie da sie jeszcze wykorzystać to tyle , no i jeszcze chyba zauważyłem że kary są rzadziej. Może mi sie wydaje ale lekko chyba też zmienili model jazdy auto bardziej wpada w poślizgi nie kontrolowane ale może to akurat miałem taki przejazd BMW M5 i chyba jeszcze dużo wcześniej trzeba hamować przed ostrzejszymi zakrętami bo jakoś auto nie chce sie już tak składać do poślizgu aby wyrobić zakręt może to właśnie ten wpływ że auto się trzyma bardziej drogi aby nie było go łatwo wypchnąć ??? Edytowane 18 Listopad 2014 przez Bartek1982sce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel_GD 0 Napisano 18 Listopad 2014 Witam,dopiero przesiadłem się na ps4 i mam okazje kupić używanego Drivecluba,mam pytanie czy będę musiał dodatkowo wykupić jakiegoś onlinepassa aby zagrać w multi?czy śmiało brać i cieszyć się grą na100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Listopad 2014 Poczytaj temat bo o cieszeniu się grą w 100 procentach na chwilę obecną możesz zapomnieć. A online passy już dawno temu zostały wycofane na szczęście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel_GD 0 Napisano 18 Listopad 2014 Spoko co nieco wiem o problemach gry,było głośno o nich.Tylko ta niewiedza o onlinepassach nie dawała mi spokoju,dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 18 Listopad 2014 A zmiennej pogody dalej nie ma ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach