luqbaq 2 Napisano 25 Listopad 2014 (edytowane) Nie wiem czy mi się kierownica zepsuła czy całkowicie zmienili model jazdy? Bo jakoś dziwnie się gra... Edytowane 25 Listopad 2014 przez luqbaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dontstopgo 4 Napisano 25 Listopad 2014 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 26 Listopad 2014 Jest już dlc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Niby dziś mają być te dwa darmowe DLC. Pewnie popołudniu wraz z aktualizacją sklepu jak zawsze. Edyta: Na US już są. Edytowane 26 Listopad 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 26 Listopad 2014 Panowie potrzebuję rady. Zamierzam kupić sobie DC na święta. Rozumiem, że nadal sa jakieś problemy z online ale czy np. singiel jest ok? Nie ma błędów typu zwiechy konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Listopad 2014 Nie ma i nigdy nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 26 Listopad 2014 W oczekiwaniu na dodatek do driveclub, czemu nie mogą jednocześnie wrzucać na EU i US Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 26 Listopad 2014 Czekam już tak od paru godzin i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 Bo aktualizacja jest po 17-18. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps4Bf4 0 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Darmowe dodatki dostępne są od wczoraj w Ameryce i ukażą się dziś również w Europie. No to panowie czekamy dalej. Edytowane 26 Listopad 2014 przez Ps4Bf4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Większość hejtuje, psioczy, jęczy na DriveClub, a jak tylko ma wyjść darmowe dlc to mało się nie pospuszczają:) Edytowane 26 Listopad 2014 przez PiPoL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 26 Listopad 2014 Nie ma co hejtować, tour jest przystępny. Gorzej z multi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro333 0 Napisano 26 Listopad 2014 Czy ktoś już pobrał te darmowe DLC. Czy w ogóle ono jest dostepne bo ja go osobiście nie widzę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 26 Listopad 2014 O 7 jeszcze nie było :(. Może teraz już jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 Pewnie wcale dziś nie będzie. Może jutro. Może pojutrze. Może za tydzień. A może po prostu JAK BĘDZIE TO BĘDZIE :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 26 Listopad 2014 nie ma, sprawdzałem przed chwilą. i przestańcie o to w kółko pytać. bez przesady. jak będzie to się na pewno dowiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 Cwir, a sprawdzasz w psn czy w samej grze w dziale sklep? W sumie to nie wiadomo gdzie szukać :D Może to tajne dlc:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Póki co brak na PsStore Edytowane 26 Listopad 2014 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Jest już. Edit: Jednak u nas nie. Wielka Brytania już ma... Edytowane 26 Listopad 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 26 Listopad 2014 Jest już. Edit: Jednak u nas nie. Wielka Brytania już ma... Co siejesz ferment! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 26 Listopad 2014 U mnie juz jest :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Bryzyt, a co, zdążyłeś już dojść jak przeczytałeś, że jest? :) Edit: U mnie też jest już. Edytowane 26 Listopad 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 26 Listopad 2014 No zdążyłem. Dobrze wiesz, że ludzie obserwują ten temat. U mnie jeszcze nie ma. Mieszkam w Polsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 26 Listopad 2014 Jest w PSS czy w formie patcha ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro333 0 Napisano 26 Listopad 2014 Jeszcze niema tego w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach