Skocz do zawartości
pablos_83

NBA 2K15

Rekomendowane odpowiedzi

do usunięcia.

Edytowane przez DAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3. Pod krzyżakiem w dół są taktyki ale jakieś w uj wymyślne... a gdzie ISOLATION, POST UP itp ??

L1 naciskasz wybierasz gracza którym chcesz zagrać akcje i masz kilka wariantów 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytania dwa :

1. Jak w czasie meczu w DOMINATION zobaczyć ile mam już zdobytych tych punktów MT

2. Jak w czasie meczu zrobić Double Team ?

3. Pod krzyżakiem w dół są taktyki ale jakieś w uj wymyślne... a gdzie ISOLATION, POST UP itp ??

1. Nie ma takiej opcji.

2. L1

3. Krzyżak w lewo.

P.S. Instrukcja nie gryzie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak panowie robić jakieś zaawansowane podania ?? typu biegne pod kosz i robie no look pass do centra jakiegoś ?

L2+:circle: 

Edytowane przez Garru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Mam pytanie, jak wystawić moje karty z leczeniem kontuzji na aukcje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka nagroda za pojechanie Blazers :biggrin:

2014_10_29_00002.jpg

Hmmm.... ja dostaję same Silvery, za pojechanie Blazers dostałem Matthewsa, teraz ograłem Warriors z którymi miałem problemy(chyba z 5 prób)  i silver Klay Thompson. Teraz vs Charlotte wygrałem, ale na wymagane 750 mt miałem 608 :) robi się trudno

Witam, mam mały problem mógłby mi ktoś doradzić jak skutecznie grać w obronie? Jestem początkujący, ostatnie NBA jakie grałem to 2004 :biggrin: Przyjmę również ogólne porady dotyczące rozgrywki, gra  jest świetna dlatego chciałbym ją w wyższym stopniu ogarnąć ;) Dodam że grając na rookie wygrywam mecze z przewagą 20 pkt a przechodząc na wyższy poziom przegrywam około 20 pkt,.  Bardzo proszę o porady z góry dziękuję ;)

P.S da się jakoś wyłączyć podania i rzuty prawym analogiem, tak żeby tylko służył do dryblingu ?

podania na x, rzuty przytrzymaj kwadrat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam:) ktos moze powiedziec ile czasu czeka sie az gra zacznie sie sciagac..chodzi mi o te 47gb ??:) bo chialbym pograc...a czekam i czekam juz ponad 2 godziny..:( z gory dzieki za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz menu ps4 to naciśnij options na grze, a potem informacje o grze, tam masz podane ile już ściągnęło.

Edytowane przez PiPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Zaczynam się  frustrować ... tryb domination wciągnął mnie jak diabli, ale zaciąłem się na Cavaliers grałem z nimi już z 15 razy. W ostatnim meczu po 2* OT przy wyniku 81-79 zdobyłem 769 MT, chyba mnie szlag trafi 6 pkt?? zabrakło 6 MT żeby odblokować 3 gwiazdki, a tak mam jedną. Zaczynam się zastanawiać czy jest sens dalszej gry. Mój skład: T.Parker, M.Ellis, A.Iguodala,D.Nowitzki,D.Howard. Zminnicy: m.in. E.Bledsoe, Noah, Afflalo, Scola, K.Thompson. Już na prawdę nie wiem co robić żeby to przejść, a szkoda by było pada bo już kilka razy miałem ochotę nim cisnąć. Najbardziej mnie denerwuje jak Varejao robi OFF R vs my C albo jak ide z kontrą i zawsze, ale zawsze ktoś zdąrzy wrócić pod kosz i muszę zmienić plan, bo layup czy dunk vs LeBron czy Love to zły pomyśł w 90% klapa. Może ktoś pomoże ... ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagraj może z następna drużyna i później wróć do cavs, albo odpocznij trochę od dominacji i zagraj w challenge, ja mam z kolei taki problem że dzisiaj wygrałem w apce my nba 2k15 3000 vc I nie dodało mi to do mojego konta, wie ktoś dlaczego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ,poszukuje kodu na k.duranta  gdyby kto miał na zybyciu byłbym zainteresowany oczywiscie nie za darmo .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę ciągnie mnie na kupno i niech ktoś powie jak to jest z tym online na chwilę obecną. Najlepiej ktoś kto ma porównanie z poprzednia odsłoną :) Lepiej, gorzej? Patchowali coś? Chodzi o lagi oczywiście :)

Edytowane przez kevcio23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy narzekacie na PESa i jego lagi i inne fochy ? zagrajcie sobie ONLINE w nba 2k15... w chwili obecnej ta gra w trybie online to gówno, lagi sekundowe, w ogóle nie można wyczuć rzutu, dryblingu... kompletny szajs. 2kSzrots zesrali to co po premierze było idealne czyli tryb online, bez lagów i przycieć, teraz jest niegrywalna tragedia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MASAKRA mysle sobie kupie sobie NBA bo tam pogram moze bez laga.............a tu widze tez lipa czy w dobie takiej techniki nie da rady zrobic czegos bez laga.Przeciez to podstawa gry multi 

. od ktorej powinno sie zaczynac budowe gry po sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagów nie ma w grach od ea, za to gameplaye są h....e.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co tu wybrac .....W NBA chetnie bym pogral ale mysle ze jak sa lagi w takiej grze to jeszcze bardziej przeszkadzaja jak w pilce..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duża jest różnica między 14 a 15? chce kupić a nie jestem jakimś wielkim fanem kosza wiec zastanawiam się czy jest sens dopłacać jak nie ma wielkiego postępu

Edytowane przez maciek5553

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam wszystkim nowe paczki. Leci z tego jak chce: Ruby Garnett x2, Ruby Rodman, Bledsoe, Beal i kilka złotych. Krach na rynku murowany. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Które paczki dokładnie? Bo ja wczoraj wydałem 10k vc na paczkę i dostalem jakiegoś srebrnego nonejma z Bostonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diamond Lillard - Onyx Wade - Diamond Durant - LeBron James - Dwight Howard.  Dają radę. ;)

Edytowane przez QbxGamerHD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi