adick007 872 Napisano 27 Marzec 2016 O której godzinie polskiego czasu ten event Square? Bo nie wiem jaką zmianę w pracy załatwiać :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 27 Marzec 2016 Zaczyna się o 4:00 naszego czasu. http://m.pssite.com/news/48801/square-enix-przypomina-o-wielkim-wydarzeniu-zwiazanym-z-final-fantasy-xv.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tiburon 0 Napisano 27 Marzec 2016 Jest szansa ze ta gra zostanie wydana w języku polskim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 27 Marzec 2016 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 27 Marzec 2016 Serio macie zamiar wstać o 4.00 żeby to oglądać ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 27 Marzec 2016 Pójdę na noc do pracy i w pracy zobaczę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Marzec 2016 Jest demko https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/platinum-demo-%e2%80%94-final-fantasy-xv/cid=EP0082-CUSA04514_00-0000000000000001 https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/PLATINUM-DEMO-FINAL-FANTASY-XV/7e0fa99c-bcfd-49e2-90c3-d17d2e566b49?cid=majornelson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 31 Marzec 2016 Zdziwił mnie rozmach, kwadratowi wracają do formy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 31 Marzec 2016 (edytowane) Trailer w jedynej słusznej wersji. Oglądajcie do końca, bo jest niespodzianka ;) Edytowane 31 Marzec 2016 przez redo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 31 Marzec 2016 Pierwszy odcinek Brotherhood. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 31 Marzec 2016 te demo to jest porażka co oni zrobili z ta seria ( kingdom hearts fantasy?), zamiast zachęcić do zakupu to odpycha 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 31 Marzec 2016 SE dla mnie rozwaliło system. Trailer filmu: Japońska okładka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 31 Marzec 2016 Nie spodziewałem się że tak pojadą z XV, w każdym bądź razie kupili mnie całego, demko świetnie pokazuje mechanikę i fizykę więc o pełniaka można być spokojnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 31 Marzec 2016 Śliczne te lokacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 31 Marzec 2016 Trailerki fajne robią ale demka oba słabiutkie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 31 Marzec 2016 Serio co niektórym się to demo podoba? granie malolatem co zamienia się w samochodzik el w krokodyla jakieś tam bykopodobne coś, skakanie po platformach i zbieranie krysztalków, zrobiło namnie niesamowite wrażenie zaoszczędzenia kasy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 31 Marzec 2016 Świetny pokaz, przedsmak tego co dostaniemy w pełniaku. Walka z behemotem bardzo mi się podobała. Kupuję w premierę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 31 Marzec 2016 Fajnie ze strony SE, że udostępnili już drugie demko swojej gry, choć to co dali teraz to bardziej tech demo, bardziej pokaz efektów niż systemu i świata. Plus dla nich, iż nie dość że nie ściemniają jak większość devów waląc bullshotami przed premierą, to jeszcze demka dają. Zwłaszcza, że zrobienie demka kosztuje sporo kasy i czasu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 31 Marzec 2016 Mi demko bardzo się podoba, bo pokazuję stronę techniczną tytułu, nie jest to coś czego już nie widzieliśmy w grach, ale kwadratowi nie zmarnowali czasu, bo prezentuję się to nad wyraz przyzwoicie. Co do zmieniania się w samochodzik i zwierzątka to było to zajebiste :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 31 Marzec 2016 Siedzę w pracy i już się jaram odpaleniem dema wieczorem :-) Ile czasu zajmuje zaliczenie demka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 31 Marzec 2016 Jak do tej pory to jedyne co mi się podoba w tym FF to muzyka i okładka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 31 Marzec 2016 Siedzę w pracy i już się jaram odpaleniem dema wieczorem :-) Ile czasu zajmuje zaliczenie demka? 20-30 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 31 Marzec 2016 Final Fantasy 15 Needs to Sell 10 Million Copies to Succeed it needs to sell 10 million copies, worldwide, over entire the life-span of the game. For context, that's more than any Final Fantasy game has ever sold except Final Fantasy VII, almost twice as much as The Witcher 3 has sold so far, and twice as much asMetal Gear Solid V has sold to date. http://www.kotaku.co.uk/2016/03/31/final-fantasy-15-needs-to-sell-10-million-copies-to-succeed Trochę dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 31 Marzec 2016 20-30 minutW takim razie jednozamiast czteropaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 31 Marzec 2016 Krótko, ale widok Leviatana nad jeziorem to rekompensuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach