malpka 931 Napisano 16 Lipiec 2015 Z ciekawosci, jako, ze zakupilem sobie akurat PS4 wchodze w te Wasze linki i TLOU remastered jest po 8 Funciakow: http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/the-last-of-us-remastered-ps4 Co z ta strona jest nie tak? Ktos jeszcze procz Malpki sprawdzal te kody? TLOU mam od kumpla na plytce ale moze komus sie przyda. Wtyczka Hola Unbloker i masz cenę w $. Wersja US jest pozbawiona cenzury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Lipiec 2015 (edytowane) "Za pełną cenę bym nie kupił, a tak można ograć", "niektóre tytuły są lepsze od niejednego AAA" itd...Każdy ma prawo do swojego zdania, więc i ja napiszę swoje: Nie po to kupiłem PS4, "najmocniejszą konsolę nowej generacji", żeby tłuc w indyki :wallbash: O remasterach nie wspomnę, nie ten temat... Edytowane 16 Lipiec 2015 przez Sithman 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Lipiec 2015 "Za pełną cenę bym nie kupił, a tak można ograć", "niektóre tytuły są lepsze od niejednego AAA" itd...Każdy ma prawo do swojego zdania, więc i ja napiszę swoje: Nie po to kupiłem PS4, "najmocniejszą konsolę nowej generacji", żeby tłuc w indyki :wallbash: O remasterach nie wspomnę, nie ten temat... Alez oczywiscie ze masz prawo do swojego zdania :) Ja co widac pare postow wyzej mam nieco inne i co i nic i luz - po prostu po dzentelmensku zgadzamy sie w tym ze sie nie zgadzamy :) a watek o Remasterach jest tutaj: http://www.ps3site.pl/forum/topic/81093-krwiste-steki-kotlety-odgrzewane-kotlety-indyki-odgrzewane-indyki/ :) :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Lipiec 2015 Mag z Tobą się nie zgadzać, to jakby się zgadzać. Czysta przyjemność dyskusji :) Sorrki za offtop, więcej nie będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba0410 2 Napisano 17 Lipiec 2015 Siema, chce kupić WWE2K15 z wyprzedaży na amerykańskim PS Store. Cena gry na promocji to około 35 Dolarów, cena z PS+ to około 24 dolary. Problem w tym że wolałbym kupić z PS+, mogę kupić PS+ na 14 dni za darmo i wtedy kupić grę taniej. Teraz rodzi się pytanie, czy jak skończy się to darmowe PS+ to czy gra się zablokuje? Czy będę mógł w nią grać bez problemów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Lipiec 2015 Będziesz mógł grac, zawsze tak kupuję sloty że jak jest przecena z ps+ to biorę triala na 14dni i dezaktywuje automatyczna subskrypcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba0410 2 Napisano 18 Lipiec 2015 Będziesz mógł grac, zawsze tak kupuję sloty że jak jest przecena z ps+ to biorę triala na 14dni i dezaktywuje automatyczna subskrypcję. Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba0410 2 Napisano 18 Lipiec 2015 Da się kupić PS+ na 14 dni bez karty kredytowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Lipiec 2015 Nie. Chyba że gotowe konto z allegro za złotówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 24 Lipiec 2015 Wczoraj kupiłem grę Bastion. W przecenie i ze zniżką dla Plusiaków zapłaciłem za nią niecałe 16 zł. Także tylko brać :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Lipiec 2015 Da się kupić PS+ na 14 dni bez karty kredytowej? jak twoja debetowa karta Visa/Mastercard ma wł. płatności online to można takiej karty użyć a nie tylko kredytowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 29 Lipiec 2015 ruszyła letnia wyprzedaż na PS Store: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/letnia-wyprzeda%C5%BC/cid=STORE-MSF75508-SUMMERSALE2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 30 Lipiec 2015 Ultima.pl NBA 2k4 - 65 zł Konsoleigry.pl Diablo III Ultimate Evil Edition - 139 zł Muve.pl Śródziemie: Cień Mordoru Game Of The Year Edition - 119,99 zł Agito.pl Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero Edition - 139,99 zł Grymel.pl inFamous: Secon Son - 99,90 zł Driveclub - 99,90 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fatbear 0 Napisano 30 Lipiec 2015 Dziś nocna wyprzedaż w Media Expert między 19 a 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Lipiec 2015 Te wyprzedaże to najczęściej ściema. Nigdy tam nic ciekawego nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fatbear 0 Napisano 30 Lipiec 2015 Te wyprzedaże to najczęściej ściema. Nigdy tam nic ciekawego nie ma. Informuję o fakcie. Czy to ściema zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Lipiec 2015 Te wyprzedaże i totalne czyszczenie magazynów to są u nich w tydzień w tydzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polak919 1 Napisano 30 Lipiec 2015 W Agito.pl Minecraft PS4 za 19.99zł. Ja nawet za 5zł nie będę chciał, ale może znajdzie się jakiś chętny :D http://www.agito.pl/gra-minecraft-ps4-pl-1033417-1033417/pd/D1HNKMBBM/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 1 Sierpień 2015 (edytowane) Nie do końca PS4 ale okazja niezła, sam walczę ze sobą czy nie kupić PS TV za 89 pln http://allegro.pl/konsola-sony-playstation-tv-ps4-3-gry-super-cena-i5578189874.html Edytowane 1 Sierpień 2015 przez zyga101 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Sierpień 2015 (edytowane) Nie do końca PS4 ale okazja niezła, sam walczę ze sobą czy nie kupić PS TV za 89 pln http://allegro.pl/konsola-sony-playstation-tv-ps4-3-gry-super-cena-i5578189874.html Nienawidzę Cię!! :-P Neo 24 znam i się nie boję od nich brać. Klikłem. Edytowane 1 Sierpień 2015 przez SephiroT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 1 Sierpień 2015 Nienawidzę Cię!! :-P Neo 24 znam i się nutę boję od nich brać. Klikłem. Nie bój, to jest Neonet, ale pewnie wiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Sierpień 2015 Słownik mnie poprawił - tam miało być "nie boję". Kupowałem już od nich rzeczy nie raz i stacjonarnie i wysyłkowo. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Sierpień 2015 (edytowane) Nie bój, to jest Neonet, ale pewnie wiesz. Kurcze wszyscy tak biorą chyba też wciągnę :P Na szczęście jak mam za 1 zł i to nie z Neo Edytowane 1 Sierpień 2015 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 1 Sierpień 2015 Słownik mnie poprawił - tam miało być "nie boję". Kupowałem już od nich rzeczy nie raz i stacjonarnie i wysyłkowo. ;) Twój słownik nie uznaje odmowy :D Sorki za offtop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 1 Sierpień 2015 No i doopa... też kupiłem...., na czymś trzeba ogrywać te indory na vite z ps+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach