olo 3 Napisano 26 Wrzesień 2016 17 minut temu, Malix7 napisał: Pablos co ty mi kod wysyłasz na 1,50zł? He he dzięki za chęci. Właśnie zrobiłem rezerwacje w euro rtv na wersje delux za 233.10 zł wymagania zrobić konto na stronie euro rtv i przy zamówieniu wklepać kod KME225GRY 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 26 Wrzesień 2016 (edytowane) Mi wyskakuje komunikat - Ten kupon promocyjny jest przeznaczony dla innych użytkowników - nie daje Tobie prawa do zniżek. specjalnie nowe konto założyłem Edytowane 26 Wrzesień 2016 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 26 Wrzesień 2016 Dzięki za kod Fifa 25 zł mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 27 Wrzesień 2016 17 godzin temu, olo napisał: Właśnie zrobiłem rezerwacje w euro rtv na wersje delux za 233.10 zł wymagania zrobić konto na stronie euro rtv i przy zamówieniu wklepać kod KME225GRY Nie wiem dlaczego, ale przy moim starym koncie wyskakuje mi to samo co @Malix7 Po wejściu na stronę kodu jaki podałes na euro widnieją tylko gry na ps3, x360 i x1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 27 Wrzesień 2016 @BartexXx20 Mam dwa konta w Euro,specjalnie nowe założyłem wczoraj i tez wkładałem do koszyka wersję na xbox one i też nie działa ten kod, może to jakaś loteria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 27 Wrzesień 2016 Kod działa tylko na wersję deluxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 27 Wrzesień 2016 Dupa u mnie nie działa na żadną wersję. Zamówiłem zwyklą w firmie Robson W-wa bemowo za 219zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Październik 2016 Promocja Batman AK na store Zwykła wersja 59 https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/batman-arkham-knight/cid=EP1018-CUSA00135_00-BAKPREORDER00001 Wersja z DLC 99 https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/batman-arkham-knight-premium-edition/cid=EP1018-CUSA00135_00-BAKPREMIUMED0000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Październik 2016 W tesco od czwartku kupon na -30. Np b1 wyjdzie 203 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 29 Październik 2016 Homefront The Revolution za 89 zł na komputronik.pl Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 31 Październik 2016 W tesco od czwartku kupon na -30. Np b1 wyjdzie 203 Dzięki stary przycebuliłem ze aż miło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Listopad 2016 (edytowane) Nie wiem czy było, ale w gazetce biedronki widziałem dosłownie mini zdjęcie z grami na konsole. Od chyba 14.11 w cenie 99 zł AC Syndicate i Fallout 4 na PS4, fallout też na XBO. Do tego GTA V niestety na PS3 i X360 Nic specjalnego niestety, ale wrzuciłem z poczucia obowiązku Edytowane 10 Listopad 2016 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 10 Listopad 2016 https://www.pepper.pl/promocje/guitar-hero-live-supreme-party-edition-ps4-i-xone-za-ok-210z-amazonfr-30185 Aż się skusiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 10 Listopad 2016 https://www.pepper.pl/promocje/guitar-hero-live-supreme-party-edition-ps4-i-xone-za-ok-210z-amazonfr-30185 Aż się skusiłem. Ostatnio na ultimie taki zestaw był za 180 ale trzeba było 3 tyg czekać Tap Tap z Z3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 11 Listopad 2016 http://allegro.pl/gra-titanfall-2-playstation-4-ps4-i6600001607.html Titanfall 2 za 149zł. Już zamówione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 14 Listopad 2016 Przesiadłem się wreszcie z mojego 8 letniego chlebaka i jestem teraz pro graczem a przy okazji na pss do promo wpadły 2 gry, które mnie interesują. Mianowicie: 1) Wiedźmin 3 GOTY 119,40 zł 2) Call od Duty Black Ops 3 115,60 zł Nie dam się zrobić za bardzo w bambuko jak to kupię? Od razu napiszę, że wersje cyfrowe mi nie przeszkadzają, bo i tak nie odsprzedaję gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 14 Listopad 2016 Jeśli chodzi o Wiedzmina to nie dasz się zrobić w bambuko. Gra cudo plus do tego wszystkie dlc. Natomiast Cod to średniak i jeszcze za taka kasę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 14 Listopad 2016 56 minut temu, kepasagetebese napisał: Przesiadłem się wreszcie z mojego 8 letniego chlebaka i jestem teraz pro graczem a przy okazji na pss do promo wpadły 2 gry, które mnie interesują. Mianowicie: 1) Wiedźmin 3 GOTY 119,40 zł 2) Call od Duty Black Ops 3 115,60 zł Nie dam się zrobić za bardzo w bambuko jak to kupię? Od razu napiszę, że wersje cyfrowe mi nie przeszkadzają, bo i tak nie odsprzedaję gier. Kurde, stary, przecież W3 to jedna z najlepszych gier ever. Goła podstawka to absolutnie minimum 100h grania. Z dodatkami wychodzi jakieś 200h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) 23 minut temu, malpka napisał: Kurde, stary, przecież W3 to jedna z najlepszych gier ever. Goła podstawka to absolutnie minimum 100h grania. Z dodatkami wychodzi jakieś 200h. Miałem bardziej na myśli ich ceny, a nie ich jakość @slepa_kostucha Co do Coda, to kupuję go głównie by pograć z kolegą na split screenie w tryb zombie i online, sporo tak grałem na PS3 w Black Ops 2. W ogóle to muszę sprawdzić czy ta wersja posiada split screena Edytowane 14 Listopad 2016 przez kepasagetebese Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 15 Listopad 2016 Miałem bardziej na myśli ich ceny, a nie ich jakość @slepa_kostucha Co do Coda, to kupuję go głównie by pograć z kolegą na split screenie w tryb zombie i online, sporo tak grałem na PS3 w Black Ops 2. W ogóle to muszę sprawdzić czy ta wersja posiada split screena Posiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 17 Listopad 2016 Ktoś Coś jakieś dobre promocje na Black Friday? Tap Tap z Z3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Listopad 2016 32 minut temu, graqzu napisał: Ktoś Coś jakieś dobre promocje na Black Friday? Tap Tap z Z3 zadnych inside info poki co nie widac. Mysle ze czwartek sie zacznie, zagarnianie klientow. I pewnie jak tylko wybije polnoc zaczna sie promocje. Nic to zobaczymy sie czyms sie uda oblowic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 17 Listopad 2016 (edytowane) Ale taki "prawilny" black friday jest 25.11 zdaje się. Przynajmniej w USA wtedy jest i polskie sieci sklepów tym tropem też chyba idą, przypuszczam że np na PSS też będą w następnym tygodniu, chociaż akurat takie promocje jak u nas dają na storze to... Edytowane 17 Listopad 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 18 Listopad 2016 7 godzin temu, Scooby-Doo napisał: Ale taki "prawilny" black friday jest 25.11 zdaje się. Przynajmniej w USA wtedy jest i polskie sieci sklepów tym tropem też chyba idą, przypuszczam że np na PSS też będą w następnym tygodniu, chociaż akurat takie promocje jak u nas dają na storze to... Na PSS obecne promocje trwają do 25.11. Na inne większe obniżki przed tym terminem nie ma szans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Listopad 2016 Na PSS obecne promocje trwają do 25.11. Na inne większe obniżki przed tym terminem nie ma szans. Hahahahah ale żarcik, te słowa dwa czyli: Większe i Obniżki w przypadku Sony NIGDY nie występują razem... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach