Gregor_TSK 226 Napisano 25 Listopad 2016 Jest tf2 tylko już wyprzedany Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Listopad 2016 8 minut temu, Kolos28 napisał: Gdzie Ty to widzisz? Pytam tylko z ciekawości bo już mam TF2 kupionego w promocji Karen na allegro za 126zł HTC 10 http://www.komputronik.pl/product/325186/titanfall-2-ps4-.html + trzeba wpisać kod BFSALE100 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 25 Listopad 2016 Z dostępnością tej gry jest cienko w komputroniku ale dla tych co jeszcze nie mają gry i mogą poczekać na dostawę to jak najbardziej, jest to dobra okazja HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 25 Listopad 2016 nie gra ale moze kogos zainteresuje. Na aimcontrollers rabat na zamowienia. Przykladowo konfikurowany dualshock4 z lopatkami i wymiennymi stickami za 300zl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boomstick1983 5 Napisano 25 Listopad 2016 W dniu dzisiejszym black friday wyprzedaże kilku tytułów w RTV AGD, warto zobaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 25 Listopad 2016 U nas to jest popierdółka a nie black friday. Black friday to powinien wyglądać jak na fotach poniżej , a u nas albo jakiś badziew poprzeceniany albo promocja taka, że jej nawet nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 25 Listopad 2016 Potwierdzam. Takie promocje to popierdółka chociaż w Anglii też nie lepiej. Fajnie się patrzy jak ciapate durnie ładują telewizory z hd ready 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 25 Listopad 2016 Całe szczęście, że u nas daleko od takich promocji 😆 HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 25 Listopad 2016 Moze cos jeszcze rzuca na cyber monday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Listopad 2016 Indykowe flesh sale https://blog.eu.playstation.com/2016/11/28/playstation-stores-digital-flash-discounts-start-today/ #bedziewplusie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 28 Listopad 2016 26 minut temu, pablos_PRO napisał: Indykowe flesh sale https://blog.eu.playstation.com/2016/11/28/playstation-stores-digital-flash-discounts-start-today/ #bedziewplusie Cyber Monday by Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 28 Listopad 2016 Nie ma Darkest Dungeon, lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 28 Listopad 2016 Są na PSS noworoczne wyprzedaże? Bo zastanawiam się czy na święta chcieć grę czy doładowanie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 28 Listopad 2016 Szukam dobrej ceny na pudełko Rise of the Tomb Raider. Jak ktoś coś to dajcie znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 28 Listopad 2016 3 minuty temu, Rambo8 napisał: Szukam dobrej ceny na pudełko Rise of the Tomb Raider. Jak ktoś coś to dajcie znać Przejrzalem ceny w PL i bez szalu. Mysle ze lepsza cena to tylko z drugiej reki - a w takim wypadku to pewnie wiesz gdzie szukac. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 28 Listopad 2016 wczoraj ktoś pisał na grupie na fb ze trafil nowke w ME w Bydgoszczy za 139zł wiec cena super - tylko ciekawe czy to była jakas promocja tylko tam czy w calej PL (na stronie 199zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Listopad 2016 Warto brać tego NFSa za 59zł? Wiem, że gra nie jest idealna, ale może nie jest aż tak źle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 28 Listopad 2016 11 minut temu, Bartek_Red napisał: Warto brać tego NFSa za 59zł? Wiem, że gra nie jest idealna, ale może nie jest aż tak źle? Nie. Jest mocno średni jeśli nie słaby. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 28 Listopad 2016 Po profilu na PSN widzę, że masz nie ogranego Driveclub'a, więc na Twoim miejscu darowałbym sobie irytującego NFSa i pograł w Driveclub'a, który jest dużo lepszy, dłuższy i bardziej satysfakcjonujący co chodzi o stricte zręcznościowe ściganie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Listopad 2016 Są na PSS noworoczne wyprzedaże? Bo zastanawiam się czy na święta chcieć grę czy doładowanie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka A jak rodzice pod choinkę nie kupio ani tego ani tego to będzie płacz Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 28 Listopad 2016 3 godziny temu, Bartek_Red napisał: Warto brać tego NFSa za 59zł? Wiem, że gra nie jest idealna, ale może nie jest aż tak źle? za tą cenę można zagrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 28 Listopad 2016 55 minut temu, mateuszchm napisał: za tą cenę można zagrać za pudełko tak, nie spodoba się do sprzedajesz ale cyfrówkę już mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 28 Listopad 2016 10 godzin temu, Scooby-Doo napisał: Nie ma Darkest Dungeon, lipa. Na amerykańskim Ps Store jest przecena z 25 na 15 dolków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 28 Listopad 2016 (edytowane) Godzinę temu, Karaluch69 napisał: Na amerykańskim Ps Store jest przecena z 25 na 15 dolków. Wiem o tej przecenie ale nie wiem gdzie szukać tych doładowań do US store a na wiadomym portalu aukcyjnym 20 dolców kosztuje 90 zł, nie opłaca się bo DD na naszym storze jest za 92 zł, a za 6,5 dolara chyba nic ciekawego na US nie kupie i cały mój plan legł w gruzach Edytowane 28 Listopad 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Listopad 2016 20 minut temu, Scooby-Doo napisał: Wiem o tej przecenie ale nie wiem gdzie szukać tych doładowań do US store a na wiadomym portalu aukcyjnym 20 dolców kosztuje 90 zł, nie opłaca się bo DD na naszym storze jest za 92 zł, a za 6,5 dolara chyba nic ciekawego na US nie kupie i cały mój plan legł w gruzach Weź stary poszukaj lepiej Salt and Sanctuary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach