Gregor_TSK 226 Napisano 17 Maj 2018 3 godziny temu, DigitalMan_PL napisał: A proszę: Ale działa to w 4K na XOX czy tylko odpala z X360 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Maj 2018 7 minut temu, Gregor_TSK napisał: Ale działa to w 4K na XOX czy tylko odpala z X360 ? http://n4g.com/news/2150524/gta-iv-receives-mysterious-update-on-xbox-one https://www.gtaboom.com/gta-4-gets-unexplained-update-on-xbox-one/ A hooy wie jakiś patch wjechał na XO niby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 4 Lipiec 2018 (edytowane) https://m.windowscentral.com/assassins-creed-liberation-ghost-recon-advanced-warfighter-join-xbox-backward-compatibility G.R.A.W czyli najlepesza gra we wszechświecie wchodzi do bc , przechodzę co jakiś czas jedyną prawilną wersje z 2006 ( bo na inne sprzęty zwłaszcza na pc to zupełnie inna gra jest ) i jedynie framerate bolał z każdym rokiem bardziej. Jeszce dziś zabieram się za testy edit: a no i już WSZYSTKIE Assasins'y można ograć na Xbox . Edytowane 4 Lipiec 2018 przez Danielski_82 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Lipiec 2018 https://m.windowscentral.com/assassins-creed-liberation-ghost-recon-advanced-warfighter-join-xbox-backward-compatibility G.R.A.W czyli najlepesza gra we wszechświecie wchodzi do bc , przechodzę co jakiś czas jedyną prawilną wersje z 2006 ( bo na inne sprzęty zwłaszcza na pc to zupełnie inna gra jest ) i jedynie framerate bolał z każdym rokiem bardziej. Jeszce dziś zabieram się za testy edit: a no i już WSZYSTKIE Assasins'y można ograć na Xbox .A Ghost Recon Future Soldier?To co nie łaska? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 4 Lipiec 2018 Za duży futuryzm , i nie było mozliwosci samodzielnego rozstawiania druzyny , co niweluje jakikolwiek kontekst taktyczny . Graw razem z R6 Vegas , świetny czas dla squad based szuterków . Co np. gierka przewidziała świetnie to wykorzystanie dronów na polu walki . Dobry też był cały system cover , przypominam że pre była przed Gearsami pierwszymi . Bardziej praca kamery się kojarzyła z RE4 w tamtym czasie . Klimat Mexico City , kolorystyka i pierwszy "hdr" jak w Double Agent https://lubiegrac.pl/news,sapphire-renderowanie-hdr-ciekawostki Po graniu w Full Spectrum Warrior gra zwyczajnie miażdzyła w 2006 , teraz to oczywiscie retro ... ale za 5.90 bo tyle widxialem stoi pudełko , brac i grac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Lipiec 2018 Panicze czy ktoś widzi ten G.R.A.W w Store PL?? Za hooy nie mogę znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 5 Lipiec 2018 Nie ma niestety , jeszcze w takim game pass można pobrać bez problemu gierki zmieniając region jak np Ninja Gaiden. Tak tutaj już tylko apka VPN pomoże , jakas blokada regionalna jest . Może z poziomu 360 jak posiadasz po zmianie regionu ? Pudełko jak coś , choć ta aukcja za 5.90 szybko się skończyła wczoraj hehe . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 4 Październik 2018 Obecnie gram w RDR1 które nie skończyłem ns PS3 i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem co ten emulator zrobił z tej gry. Mam nadzieję, że MS jeszcze wyda w tym emulatorku GTA IV (które również nie skończyłem) oraz Mafię 2 a jak dodadzą BC2 to biere L4 Chcialbym ograc RDR, rozumiem, mialbym kupić płytę z grą czy wersja cyfrowa jest dostępna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 4 Październik 2018 Jest dostępna cyfra za 99zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 4 Październik 2018 a jest możliwość ogrania tego na platformie windows play anywhere? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 4 Październik 2018 7 godzin temu, sebo7w7sebo7w7 napisał: Chcialbym ograc RDR, rozumiem, mialbym kupić płytę z grą czy wersja cyfrowa jest dostępna? Kilka razy widziałem cyfre za ok 30 zł, lub kup na CD (też lata ok 30 zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Październik 2018 6 godzin temu, sebo7w7sebo7w7 napisał: a jest możliwość ogrania tego na platformie windows play anywhere? NIE. PlayAnywhere to raz gry tylko od MS a dwa tylko nowsze pozycje (od momentu ogloszenia uslugi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 4 Październik 2018 No to już wiem co mi potrzebne, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 18 Październik 2018 Half Life 2 w 4K Idealne do czwartkowej nocy bo później to wiadomo . Grę przeszedłem całkiem niedawno tysieczny raz na 360 ( a oryginał na pierwszego Xboxa kupiony na premiere u britonsów ) wiec bedzie jaranko , wiem ze na komputrze od dawna ale to i mody z pc nigdy mnie nie interesowały specjalnie , jestem fanem tych „kompromisowych” wersji podobnie jak np. Doom 3 . https://www.videogamer.com/news/half-life-2-the-orange-box-and-more-valve-titles-now-enhanced-for-xbox-one-x 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 19 Październik 2018 A właśnie jak sprawa z Doom 3? Chciałem kiedyś ogarnąć cyfrę, ale zostałą wycofana ze sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Październik 2018 No jak wczoraj przeczytałem, że będziecie mieć Half-life 2 i Left4Dead odświeżone, to mnie zazdrość i nienawiść ogarnęły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Październik 2018 No jak wczoraj przeczytałem, że będziecie mieć Half-life 2 i Left4Dead odświeżone, to mnie zazdrość i nienawiść ogarnęły I dobrze.Nie ma jak zdrowe, polskie patriotyczne uczucia do somsiada. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 19 Październik 2018 No jak wczoraj przeczytałem, że będziecie mieć Half-life 2 i Left4Dead odświeżone, to mnie zazdrość i nienawiść ogarnęły Odświeżone dla wszystkich czy koks enhanced?A ja przewrotnie napisze miłego grania posiadacze xboxow Wsteczna i dobre tytuły zawsze i wszędzie bede chwalił. (To wynika chyba z mojego pecetowego rodowodu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 19 Październik 2018 Enhanced dla X. Co jak co, ale tego typu gry byle toster uciągnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Październik 2018 Enhanced dla X. Co jak co, ale tego typu gry byle toster uciągnie. Toster nie toster, odpal to na PS4 w 4kej, HDR czy jak tam... A nie czekaj nie ma co?Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 19 Październik 2018 Dali tylko 4k. Nie ma ani HDR, ani 60FPS. Widać koks za słaby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Październik 2018 Dali tylko 4k. Nie ma ani HDR, ani 60FPS. Widać koks za słaby Za to na prosiaku lata jak pojebane! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 31 Październik 2018 Bardzo mnie cieszy Castlevania 2, bo nie miałem okazji jej przejść, a i 1 sobie raz jeszcze przejdę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 31 Październik 2018 Świetne info , ja pamietam na PS3 nie dałem tego rady przejść przez framerate na premierę doprawdy fatalny był a na serię ostatnio mam fazę ( części na dsa wymiatają ) , także na pewno rzucę okiem w swoim czasie . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 14 Listopad 2018 (edytowane) Trylogia „trzynastych” fajnali od dzis w 4k ( w tym podbite cgi ) . Kiedy robiłem backlog 360 rok temu ograłem wszystkie i mimo ze opinie o nich sa dosc spolaryzowane ( a ja to widze tak , za mało hardcorowe dla fanów japońszczyzny a za bardzo dziwaczne dla „prawilnych” ) bawiłem sie swietnie , takie lekkie systemy jakie kiedys robilo hurtowo Square . Niektóre kawałki z tej trylogii do dzis mam na playlistach . Edytowane 14 Listopad 2018 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach