Skocz do zawartości
Żywy

PlayStation 4

Rekomendowane odpowiedzi

Please note: Sony has announced that there will be four PlayStation 4 console options available at launch. Customers will be contacted in the order in which they placed their PS4 pre-order and given a choice of the bundles based on availability. Please note, all customers who pre-ordered the console with Amazon.co.uk up to and including August 6 will be given an option to get a console for release day. Customers who pre-ordered from August 7 may receive their consoles after release date, but will get them before Christmas.

swoją drogą bundle1 bardzo atrakcyjny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie - ja też szukam od wczoraj i jedyne co znalazłem to oficjalny bundle z KillZone i rocznym Plusem ale bez ceny.

Albo były przez chwilę przedwcześnie albo to jakaś ściema ;)

Ja zamowilem z killzonem i rocznym plusem 435F

Za ta cene to mialbym jeszcze pada...Jak to byl oficjalny Sony bundle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Singularity, z której strony jest atrakcyjny Bundle 1?

349 konsola + 49 gra = 399 osobno, 389 w Bundle. 10 funtów różnicy to taki świetny interes? ;)

Bundle 5 za to moim zdaniem jest lepszy o wiele jeżeli ktoś chce mieć 2 pady i kamerę bo do bundle 1 dokładając 50 funtów mamy jeszcze drugiego pada i kamerkę czyli Kamerka+ Pad wychodzi taniej niż sam pad osobno ;) i właśnie w ten bundle będę celował jak będzie w Polsce (nie muszę mieć konsoli pierwszego dnia).

Ja zamowilem z killzonem i rocznym plusem 435F

Za ta cene to mialbym jeszcze pada...Jak to byl oficjalny Sony bundle

Są 2 oficjalne bundle już podane przez Sony. Z plusem lub z 2 padem i kamerką.

Plus dla mnie nie jest atrakcyjny bo ostatnio kupiłem za 160zł roczne przedłużenie na Allegro więc mam do połowy 2015 roku ;)

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Chazy_Chaz

Nie żebym się czepiał, ale to jest po prostu post jednego z użytkowników? Nie widzę żadnego potwierdzenia że "Stu" który to napisał, to pracownik Amazon ;) W każdym razie życzę wszystkim którzy złożyli preorder i już się napalili, żeby te bundle były prawdziwe i żeby za 2 miesiące funt nie podskoczył bo cena nie jest zła przy obecnym kursie.

Ja i tak czekam na ten bundle który Sony oficjalnie potwierdziło czyli w tym wypadku Bundle nr. 5.

Widzieliście ceny aktualizacji cyfrowych z PS3 do PS4?

Kupujesz płytę lub cyfrową wersję na PS3 > płacisz i aktualizujesz do cyfrowej wersji na PS4 ;)

http://pl.playstation.com/ps4/

• Assassin's Creed IV Black Flag — 39 zł
  • Watch_Dogs — 39 zł
  • Battlefield 4 — 39 zł
  • NBA 2K14 — 59 zł
  • Call of Duty: Ghosts — 39 zł

...aż jestem ciekaw jak to się będzie miało do cyfrowych wersji z PS3 z aktualizacjami na PS4 kupowanych "na spółkę" :biggrin:

Nas takiego AC4 mógłbym się nawet połakomić :D

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Chazy_Chaz

Nie żebym się czepiał, ale to jest po prostu post jednego z użytkowników? Nie widzę żadnego potwierdzenia że "Stu" który to napisał, to pracownik Amazon ;) W każdym razie życzę wszystkim którzy złożyli preorder i już się napalili, żeby te bundle były prawdziwe i żeby za 2 miesiące funt nie podskoczył bo cena nie jest zła przy obecnym kursie.

Ja i tak czekam na ten bundle który Sony oficjalnie potwierdziło czyli w tym wypadku Bundle nr. 5.

Widzieliście ceny aktualizacji cyfrowych z PS3 do PS4?

Kupujesz płytę lub cyfrową wersję na PS3 > płacisz i aktualizujesz do cyfrowej wersji na PS4 ;)

http://pl.playstation.com/ps4/

• Assassin's Creed IV Black Flag — 39 zł
  • Watch_Dogs — 39 zł
  • Battlefield 4 — 39 zł
  • NBA 2K14 — 59 zł
  • Call of Duty: Ghosts — 39 zł

...aż jestem ciekaw jak to się będzie miało do cyfrowych wersji z PS3 z aktualizacjami na PS4 kupowanych "na spółkę" :biggrin:

Nas takiego AC4 mógłbym się nawet połakomić :biggrin:

Tani sposób na tytuł startowy. 

1) Kupujemy nowe watch dogs na allegro , wykorzystujemy kod kupując cyfrową wersje WD na ps4

2) Sprzedajemy watch dogs na ps3 

3) W ten sposób wydając +/- 59 zł otrzymujemy Watch dogs na ps4 xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że płyta musi być w napędzie żeby wersja cyfrowa działała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że płyta musi być w napędzie żeby wersja cyfrowa działała.

płyte z gra na ps3 bedzie trzeba trzymac w ps4ce, zeby grac? Totalnie popieprzone :O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha. Poważnie miałeś nadzieję,że ot tak pozwolą na takie kombinacje? :D Przecież muszą na tym zarobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha. Poważnie miałeś nadzieję,że ot tak pozwolą na takie kombinacje? :biggrin: Przecież muszą na tym zarobić

dotychczas przy grach cross play umozliwiali robic takie przekrety :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płyte z gra na ps3 bedzie trzeba trzymac w ps4ce, zeby grac? Totalnie popieprzone :O

A jak inaczej mogliby sprawdzić że nie robić tego co właśnie pisałeś ?

Nawet nie przeczytałeś instrukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Singularity, z której strony jest atrakcyjny Bundle 1?

349 konsola + 49 gra = 399 osobno, 389 w Bundle. 10 funtów różnicy to taki świetny interes? ;)

.

Jak to pisałem to myślałem, że tam są 2 DS4- jeden w zestawie + drugi osobno dopiero potem spojrzałem uważniej ale mimo to oszczędność jest a osobiście do niczego dwóch padów nie potrzebuję... i myślę, że wiele osób też nie będzie go potrzebowało bo gier z "kanapowym multi" będzie jak na lekarstwo...  jak się wyładuje to mam 3m kabel usb...

kamerkę to można kupić jak ogłoszą, że cokolwiek z topowych gier jak killzone będzie wspierać move;a bo kupować kamerkę za 200PLN by grać w sports champions full HD (tylko tak dla przykładu podałem) to ja dziękuję...

Interesujący jest też ten Bundle 5: Gamer Pack (Sony PlayStation 4 + Killzone Shadow Fall + 2 x Sony PlayStation DualShock 4 +PS4 camera) - £449.00. Reszta bundli jest IMO nie opłacalna bo zawiera gry, których ceny szybko polecą w dół...

Edytowane przez Singularity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bundle 5 jest oficjalnym bundle które były potwierdzone na blogu Sony.

Ja akurat mam 4 letnią córkę z którą na pewno będziemy grać w nowego "Eye Pet'a", bawić się w PlayRoom itp. itd. więc 2 pady (jak i 2 move) u mnie jak najbardziej są wskazane :D

Z resztą każdy bierze wdług własnych potrzeb i uznania. Ja wiem że na pewno będę korzystał z drugiego pada i kamerki.

Amazon Amazonem a ja czekam na to co będzie już u nas na miejscu.

Liczę na jakies raty 0% bo nie chcę powiększac debetu na koncie żeby sobie konsolę kupić. :P

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto nieche niech nie wierzy , amazon nie pisze na swoim forum dyskusyjnym hehhe :) w kazdym razie są to bundle premierowe , dzis ps4 na amazon uk kosztuje juz ponad 400 funtow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytaniej z innej beczki, mianowicie czy jak kupię ps+ na PS4 to będzie mi się liczyło to na dwa profile? Bo zamierzam grać z bratem i nie chcę odzdzielnie kupować ps+ na każdy profil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS+ będzie przypisane do jednego konta i będzie działać jednocześnie na PS3 , PS4 i PSV.

w takim razie muszę się poważnie zastanowić nad kupnem ps4 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam sobie reke uciac, ze czytalem (zdaje sie na blogu PS), ze PS+ na PS4 jest przypisany do konsoli, a nie pojedynczego konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam sobie reke uciac, ze czytalem (zdaje sie na blogu PS), ze PS+ na PS4 jest przypisany do konsoli, a nie pojedynczego konta.

obyś miał rację!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemożliwe. Przy awarii konsoli nie mógłbyś korzystać z Plusa. Abonament musi być przypisany do konkretnego konta SEN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu ciekawe jak rozwiązali to, że można iść do kogoś ze swoim plusem i pokazać mu swoje gry. Na E3 była to nowinka a jak dla mnie raczej informacja ze plus przypisany na być do kontra i tylko do konta.

Najlepiej jakby nie zmieniali tego ci jest teraz bo może być tylko gorzej a nie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kazikosky, ale teraz możesz mieć na przykład konto przypisane na raz do 2 konsol. Załóżmy że masz jedną swoją, byłeś u kumpla i u niego aktywowałeś, spali ci się konsola i jesteś w dupie bio bez dostępu do konsoli nie dezaktywujesz konta. ... coś musieli zmienić/wykombinować.

Ja czekam na info oficjalne jak to będzie.

Poza tym my tu rozkminiamy Polską wersję czyli dzielenie konta i kupowanie na spółkę a nie standardowe europejskie użytkowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.