shemaforash 881 Napisano 12 Październik 2014 @up Dopóki serwery nie ruszą nie warto, 15h grania i mam singla zrobionego na 100%. Poczekaj spokojnie aż gra będzie w 100% sprawna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Październik 2014 100% singla w sensie że bez gwiazdek z multi dalej nie przejdziesz czy to komplet i więcej tam po prostu nie ma? I czy to 100% = 100% pucharków za singiel? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 13 Październik 2014 Pablo popatrz może i gwiazdki pozaliczał ale nie 100% pucharków za singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Październik 2014 100% singla w sensie że bez gwiazdek z multi dalej nie przejdziesz czy to komplet i więcej tam po prostu nie ma? I czy to 100% = 100% pucharków za singiel? Wszystkie gwiazdki za single, bez multi da się wszystko zdobyć. Dopóki nie ruszy online nie mam już w co grze robić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 13 Październik 2014 Muzyka - mistrzostwo świata, w serii Motorstorm było tak samo :) Nie chcę Cię zmartwić ale muzyka jest z ShareFactory. W grze mam wyłączoną muzykę, wolę słychać brzmienia silników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 13 Październik 2014 Wczoraj wybił dzień zassania i odpalenia pierwszy raz gry. Przez ten czas zanim się zdecydowałem nie ukrywam doszukiwałem się w waszych postach + w tej grze aby skłoniły mnie do zakupu. Po kilku trasach przejechanych stwierdzam Dziękuję wam panowie za podjęcie słusznej decyzji było warto. Wciąga gra niesamowicie :) Jeszcze jak dodadzą zmienne warunki pogodowe to będzie moc. Żeby nie było tak za słodko serwery leżą i ani razu nie udało mi się z nimi połączyć. P. S. Mam pytanie gdybym był online to w swoim profilu mogę zmienić avatara? Czy on mi go zassysa automatycznie z profilu na psn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Październik 2014 Ja nie wiem jak co niektórym udało się wbić do multi... Od dnia premiery sprawdzam codziennie w różnych godzinach i za każdym razem serwery leżą... przypadek ? brak szczęścia ? WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 13 Październik 2014 P. S. Mam pytanie gdybym był online to w swoim profilu mogę zmienić avatara? Czy on mi go zassysa automatycznie z profilu na psn? Avatar będziesz miał taki sam jaki masz przypisany do konta psn. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Szybkie uwagi ode mnie:na plus: - model jazdy, daje masę frajdy chociaż nie jest jakoś szczególnie wymagający - uczucie prędkości, dawno w nie miałem takiego banan na twarzy jadąc 250km/h wąskimi trasami - ciekawe trasy i ogólne design tras - grafika minus: - monotonne wyścigi, 4 rodzaje i wszystko na jedno kopyto - AI przeciwników, powiem tylko że jest bardzo źle - poziom trudności, oprócz kilku czasówek z wyśrubowanymi czasami większość wyścigów padło za pierwszym razem na 3 gwiazdki - bardzo dziwny handicap, przeciwnik na prostych w tym samym aucie co my odjeżdża lub dogania nas bez żadnego powodu - uczucie że dostałem demo do ogrania, w grze jest bardzo mało contentu a dosłownie go nie ma, ~50 prawie identycznych wyścigów i możliwość przemalowania auta... - brak powtórek WTF?? chętnie obejrzałbym kilka swoich co lepszych przejazdów, ale jedyną opcją jest nagranie gry Gra zupełnie nie warta swojej ceny, dostaliśmy jakiś półprodukt i bardzo wątpię że multi coś zmieni. Autorzy powinni skupić się nad dodaniem nowych trybów gry, bo same auta i nowe trasy nic tutaj nie pomogą. Przejście i wymasterowanie gry zajęło mi około 15h, ale jak odjąć nieskończone próby połączenia z multi to będzie dużo mniej. W multi udało mi się zgrać jeden mecz więc powyższa opinie opiera się tylko o singla. Edytowane 13 Październik 2014 przez shemaforash 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 13 Październik 2014 Mnie wciąż masakrycznie kusi ta gra z każdą minutą wstrzymuję się i mówię zaczekam na wersję PS+. Kurcze to jak z moim rzucaniem palenia :D Dodatkowo wczoraj dzięki kuponom allegro zasiliłem sobie portfel kwotą 200 zeta za 133 zł :D I się waham DC czy PS+ na rok. Nie ułatwiacie mi mojej abstynencji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 13 Październik 2014 Mnie wciąż masakrycznie kusi ta gra z każdą minutą wstrzymuję się i mówię zaczekam na wersję PS+. Kurcze to jak z moim rzucaniem palenia :D Dodatkowo wczoraj dzięki kuponom allegro zasiliłem sobie portfel kwotą 200 zeta za 133 zł :D I się waham DC czy PS+ na rok. Nie ułatwiacie mi mojej abstynencji :D ps+ i obadasz sobie demko;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 13 Październik 2014 ps+ i obadasz sobie demko;) bieri PLUSA :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 13 Październik 2014 + jeszcze mam do końca listopada :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) - bardzo dziwny handicap, przeciwnik na prostych w tym samym aucie co my odjeżdża lub dogania nas bez żadnego powoduGrupa aut zawsze będzie jechać szybciej niż samotne auto. Świetnie oddali slipstream. Jak się załapiesz na tyłek liderowi to napewno ci nie odjedzie. Edytowane 13 Październik 2014 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 13 Październik 2014 + jeszcze mam do końca listopada :Dza następne kupony rabatowe przywalisz plusa a teraz zapierdziel DC :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Grupa aut zawsze będzie jechać szybciej niż samotne auto. Świetnie oddali slipstream. Jak się załapiesz na tyłek liderowi to napewno ci nie odjedzie. Tylko tutaj chodzi o sytuacje zupełnie przypadkowe, a nie grupy samochodów. Widać od razu, że jest coś na wzór handicapu, bo dwie te same bryki, a jedna przyspiesza szybciej. Slipstreaming nie ma tu nic do rzeczy, bo takie sytuacje mają miejsce w pojedynkach 1 na 1. No i nie wiem według jakich praw fizyki grupa aut miałaby niby jechać szybciej niż samotne auto, to chyba jakieś pierwsze prawo handicapa :P Co najwyżej grupa pościgowa może mieć prościej utrzymać się na dupie lidereującego w kolumnie, ale na pewno nie jechać szybciej niż auto oddalone od kolumny o np. 30 metrów, bo tam już tego pędu powietrza nie ma, a takie sytuacje mają miejsce w DC. Edytowane 13 Październik 2014 przez Geble Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Panowie słyszałem coś 5/10 że przy zakupie cyfrowego Drivecluba jest zniżka na -50%?! Ktoś potwierdzi? Edytowane 13 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Październik 2014 Miała być w listopadzie 2013. Po tym jak przełożyli premierę odwołali tę zniżkę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Tak czytam, że co chwile kogoś łączy, a mnie nic... :( Edit: Napisałem post i stal się cud:D Edit 2: Cud polowiczny, mimo połączenia z siecią i tak nic nie działa tylko wczytuje w nieskończoność... Edytowane 13 Październik 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Za szybko zdobywa się poziomy po 1:30h mam poziom 7 i co wyścig/2 wskakuje mi następny. Wyjechanie pół metra za asfalt to odliczanie w latach 90 nie było tak ograniczonych tras jak teraz :P Mnie dopiero niedawno połączyło, z ogromnymi problemami założyłem klub. A teraz już łączy normalnie :) Edytowane 13 Październik 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 13 Październik 2014 Spokojnie, w grach MMO na początku EXP też szybko leci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 13 Październik 2014 Spokojnie, w grach MMO na początku EXP też szybko leci :) Mam 33 lvl i uwierz ze juz nic nie leci a raczej nie widać tego na pasku;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buqers 3 Napisano 13 Październik 2014 Mnie też już połączyło :-) multi wygląda nieźle. Najlepiej jechać spokojnie i czekać aż ktoś przestrzeli zakręt, bo potem to już domino haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Październik 2014 Najlepiej przepuścić bydło i jechać spokojnie z tyłu - mniejsza szansa na Destruction Derby i festiwal spychanek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 13 Październik 2014 Panowie mam pytanie od osoby nie grającej w DC w jaki sposób zdobywa się doświadczenie klubu?? Co trzeba zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach