Kubuhh 44 Napisano 29 Październik 2014 Wiem, że głupie pytanie, ale jeżeli jestem posiadaczem tej wersji z PSS za 169zł to którym kolorem na tym kole jestem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 29 Październik 2014 Święto lasu działają wyzwania . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 29 Październik 2014 (edytowane) Wiem, że głupie pytanie, ale jeżeli jestem posiadaczem tej wersji z PSS za 169zł to którym kolorem na tym kole jestem? Mistrz!! Masz opis na kole: Season Pass Free Updates Ktorego z 4rech slow nie rozumiesz?? Zolty - updates - gra w zalozeniach miala byc rozwijana, patchowana za darmo dla graczy bazujac na ich opiniach - w ramach tychze updateow miala byc np pogoda i photo mode. Niebieski - Free - darmowa zawartosc w formie DLC do pobrania (obie tycza sie Ciebie) Czerwony - Season Pass - Przepustka sezonowa (kosztowala zdaje sie 29,99eur) na wszystkie DLC ktore beda wydane do gry, kazde z DLC mozna bedzie zakupic osobno ale wtedy koszt moze wyniesc 75eur (informacje sprzed premiery) - innymi slowy placisz masz nie placisz nie masz. mam nadzieje ze pomoglem . Edytowane 29 Październik 2014 przez MagEllan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Październik 2014 Wiem, że głupie pytanie, ale jeżeli jestem posiadaczem tej wersji z PSS za 169zł to którym kolorem na tym kole jestem? niebieskim i żółtym, czerwony jest płatny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 29 Październik 2014 Dzięki, wszystkie słowa rozumiem, jednak myślałem, że np wersja z PSS jak się ma Plusa to jest ta najwyższa z season passem od razu, bo różne głupoty latały po twitterach i forach, dlatego też wolałem się upewnić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 30 Październik 2014 Widać, że multi działa, skoro tutaj taka cisza hehe... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Październik 2014 Widać, że multi działa, skoro tutaj taka cisza hehe... :) działa nie działa. wczoraj późnym wieczorem na jakieś 30 minut czekania zagrałem 2 całe razy i raz mnie wywaliło pod koniec wyścigu... PS: weź zmniejsz tą sygnaturę bo pół forum zasłania.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 30 Październik 2014 Coś się dzieje - nowy patch do pobrania, prawie 170 mb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 30 Październik 2014 Jak możesz to szkrobnij coś po instalacji jak gra wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 30 Październik 2014 Coś się dzieje - nowy patch do pobrania, prawie 170 mb. Możesz wrzucić listę zmian ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Możesz wrzucić listę zmian ? Mogę Ci powiedzieć w ciemno co tam jest. Ogólna poprawa stabilności i krople potu ze skroni twórców wydalone podczas ich ciężkiej pracy przy łataniu. Niech lepiej ktoś grę odpali w miarę mozliwości i zerknie czy coś się zmieniło Edytowane 30 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Październik 2014 bla bla blablabla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 30 Październik 2014 Tak jak myślałem, czyli krew/pot/łzy/zgrzytanie zębami a na końcu gorzki śmiech ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Październik 2014 no dobra, odpaliłem i chyba faktycznie poprawili bo od razu byłem online, od razu wbiło do multi, eventy załadowało moment, dołączyłem, synchro z lobby oczywiście trwało (czemu tak jest to nie ogarniam no ale Evidentnie nie ogarniają współczesnego netcode so..), ale i tak krócej niż np wczoraj wieczorem, race się załadował i przejechałem bez problemów, po czym załadował się następny bez wyrzucania ani wychodzenia z lobby. no ale nie ma się co jarać, sprawdzimy wieczorem kiedy zwykle są problemy. filmik z tego procesu się wrzuca na YT.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 30 Październik 2014 cwir, a co z wyzwaniami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Październik 2014 oczywiście że nie ma :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 30 Październik 2014 Po instalacji patcha, zaraz po uruchomieniu wyskakuje błąd CE-34878-0. Mam wersję z PS Store. Ktoś coś wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Październik 2014 Po instalacji patcha, zaraz po uruchomieniu wyskakuje błąd CE-34878-0. Mam wersję z PS Store. Ktoś coś wie? PS4 error CE-34878-0 fix The PlayStation 4 error CE-34878-0 can usually be fixed without having to re-install the PS4 system software. Here’s what you need to do to fix the error: Restart the system and try again. Make sure the latest game patches and PS4 system software has been installed. If the error persists, re-install the game (re-download if its a downloadable title), and try again. If the error still persists, you’ll have to re-install the PS4 system software. Go to Settings, then to Initialization, and choose Initialize PS4. Be sure to back up your data before doing this. As always with games, pay attention to patches and announcements from the developer, as this might give a hint whether it’s the game that’s at fault, or if something went wrong with your PlayStation 4 console. In the vast majority of cases, re-installing the game will fix this issue. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andre3 2 Napisano 30 Październik 2014 Mój klub to zbiór przypadkowych ludzi (jacyś Holendrzy, Anglik i Polak), stworzony gdy to tylko było możliwe. Poziom 17. Aż do wczoraj ani razu nie trafiłem na zalogowanych w tym samym czasie co ja członków klubu, stąd nawet się nie zastanawiałem jak przebiega proces dołączania do wyścigu przez więcej niż jednego klubowicza. Wczoraj, mimo obecności drugiego klubowicza nie udało mi się wziąć udziału razem z nim w żadnym wyścigu. Wynikało to z tego,że coś robiłem źle. Gdy już byliśmy na liście po prawej stronie ekranu, to gdy próbowałem wybrać wyścig, otrzymywałem komunikat, że najpierw muszę się wylogować z sesji, bo nie jestem liderem, czy jakoś tak. Byłem wtedy na drugiej pozycji listy. Poczekałem więc dłuższy czas, licząc że zostanę dobrany do lidera - czyli tego drugiego klubowicza- i wtedy będziemy ścigać się razem. Ale nic takiego nie nastąpiło. Nie wiem czy ja powinienem coś zrobić, czy partner, który jednak tego nie robił, o czym, z oczywistych względów nie wiem. I w ten oto sposób nie pograłem sobie w ramach klubu. I teraz prośba dyletanta. (Nim zaczniecie krytykować mnie to zauważcie, że "wszystko jest trudne nim stanie się proste" - FuIler). Może ktoś z Was wytłumaczy cymbałowi, krok po kroku, co należy robić żeby się zalogować do wyścigu, co należy wcisnąć i kiedy. Jako lider i jako członek klubu. Bo, jako pięćdziesięciolatek, mówiąc językiem moich córek - nie ogarniam tego. I bez aluzji, że dziadki nie powinni grać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 30 Październik 2014 Mój klub to zbiór przypadkowych ludzi (jacyś Holendrzy, Anglik i Polak), stworzony gdy to tylko było możliwe. Poziom 17. Aż do wczoraj ani razu nie trafiłem na zalogowanych w tym samym czasie co ja członków klubu, stąd nawet się nie zastanawiałem jak przebiega proces dołączania do wyścigu przez więcej niż jednego klubowicza. Wczoraj, mimo obecności drugiego klubowicza nie udało mi się wziąć udziału razem z nim w żadnym wyścigu. Wynikało to z tego,że coś robiłem źle. Gdy już byliśmy na liście po prawej stronie ekranu, to gdy próbowałem wybrać wyścig, otrzymywałem komunikat, że najpierw muszę się wylogować z sesji, bo nie jestem liderem, czy jakoś tak. Byłem wtedy na drugiej pozycji listy. Poczekałem więc dłuższy czas, licząc że zostanę dobrany do lidera - czyli tego drugiego klubowicza- i wtedy będziemy ścigać się razem. Ale nic takiego nie nastąpiło. Nie wiem czy ja powinienem coś zrobić, czy partner, który jednak tego nie robił, o czym, z oczywistych względów nie wiem. I w ten oto sposób nie pograłem sobie w ramach klubu. I teraz prośba dyletanta. (Nim zaczniecie krytykować mnie to zauważcie, że "wszystko jest trudne nim stanie się proste" - FuIler). Może ktoś z Was wytłumaczy cymbałowi, krok po kroku, co należy robić żeby się zalogować do wyścigu, co należy wcisnąć i kiedy. Jako lider i jako członek klubu. Bo, jako pięćdziesięciolatek, mówiąc językiem moich córek - nie ogarniam tego. I bez aluzji, że dziadki nie powinni grać. Sesja (po prawej stronie jak wciśniesz trójkąt) ma jednego lidera. Jest zaznaczony ikonką po lewej stronie nicka i jest na samej górze. Liderem jest ten do którego dołączają pozostali. Czyli albo odpowiadają na invite, albo poprzez to menu sesji najadą na nick danej osoby i wybiorą join/dołącz. Lider wybiera event i jak się do niego zarejestruje to pozostałym w sesji wyskoczy powiadomienie że tak się stało i mogą od razu się automatycznie zarejestrować do tego eventu albo jak każdy wejdzie na Multi -> Events to będzie zaznaczony event do którego lider się zarejestrował. Jak już wszyscy (albo kto zdążył) będą zarejestrowani to pozostaje modlić się do wybranego boogie żeby was wszystkich dołączyło do tego samego lobby. Jak wszyscy dotrwacie do wyboru fury to już jest gitara. Po ukończonym wyścigu należy ponownie się modlić żeby do następnego wszyscy klubowicze z sesji dotrwali w lobby :) Żeby zostać liderem sesji musi albo lider wyznaczyć Cię na lidera albo wyjść z obecnej i pozapraszać/poczekać aż dołączą pozostali. TIP: w związku z tym że próby zagrania choćby jednego wyścigu większą ilością osób niż jedna w sesji związane są z dużą ilością czekania i frustracji, zalecana jest komunikacja przez HS, coś do czytania, alkohol ewentualnie :mary: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andre3 2 Napisano 30 Październik 2014 Dzięki, cwir. To jest właśnie konkretna odpowie∂ź na jaką czekałem. Nic dodać, nic ująć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 30 Październik 2014 Nie ma co zacieszać nad nowym patchem , dalej wywala z serwerów podczas jazdy offline i wyzwania nie działają. Wczoraj udało mi się na nie wbić lecz tylko na sekundę. No to co kolejny dzień sprawdzania gry czy działa ... to już taki rytuał Włączam konsolę , odpalam Driveclub czekam 5 minut i wywala z serwerów... i wtedy wkurw i wyłączenie tego badziewia do następnego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Wiadomosc od Yoshiego na FB Message from Shuhei Yoshida - President of World Wide Studios Hi everyone, I wanted to provide you with the latest update on DRIVECLUB. Unfortunately, the road to launch has been a little rocky, and we are truly sorry that so many of you have not been able to enjoy everything that we had hoped DRIVECLUB would deliver. We have been listening to your feedback and realize that patience understandably is running out. Evo is working around the clock to close the gap, and we have deployed additional engineering resources to help resolve the remaining issues as soon as possible. Unfortunately, the time frames required to roll out the fully connected experience will be longer than anticipated and we do not have an exact time frame for when they will be resolved. We will continue to update you on progress and you can find the latest info on the DRIVECLUB Facebook page. We are also very conscious that we have disappointed so many of you who were looking forward to playing the promised PS Plus Edition. Our first priority is to provide you with the best possible experience while playing DRIVECLUB. With the high volume of new players and additional server load the PS Plus Edition is anticipated to bring, we are currently not confident that we can guarantee the best online experience. Until we can ensure that everyone can enjoy the full social connected online experience, we will be postponing the release of the PS Plus Edition until further notice. On behalf of WWS we are enormously grateful for your patience and we thank you for the continued support and encouragement. Again, we sincerely apologize for the delay. We are committed to giving you the best racing experience on PS4 – it’s taking a little longer than we hoped. Thanks,Shu Zrodlo: https://www.facebook.com/driveclubofficial/posts/718571408227222 Edyta: wolne tlumaczenie by MagEllan Yo wszyscy, Najnowszy update. bla bla bla przepraszamy bla badzo przepraszamy ze DC nie zaoferowal wam wszystkiego co mielismy nadzieje ze DC bedzie mial do zaoferowania. bla bla bla wiemy ze brak juz wam cierpliwosci. bla bla i wiecej bla bla nieznamy dokladnej daty kiedy DC bedzie dzialal w pelni - szukajta info na FB. bla bla rozumiemy roczarowanie tych co czekali na edycje PS+ bla bla i jeszcze troche bla - wstrzymujmy ta edycje az do odwolania. bla bla i bla bla dzieks Shu Edytowane 30 Październik 2014 przez MagEllan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Czyli bla, bla, bla, mamy Was w czterech literach, bla, bla, bla... update: Przejechałem parę tras po aktualizacji, i nie widzę jakiś znaczących zmian - wyszukiwarka zawodów, może działa odrobinę szybciej. Tyle. Patałachy z Evolution, chyba będą ten półprodukt naprawiać do gwiazdki - 2015... Edytowane 30 Październik 2014 przez kloose 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 30 Październik 2014 Przez chwilę pomyślałem, że może w nowym patchu deszcz dodali heheszki... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach