Skocz do zawartości
Patricko

Tom Clancy's: The Division

Rekomendowane odpowiedzi

Beka bo co?! Bo chce gier, których imersja rozłoży mnie na łopatki?!

Moim marzeniem jest produkcja, w której każda misja zaczyna się dźwiękiem budzika. Potem wiadomo, jakieś siku, jakaś kupa, śniadanie albo nie, bo nie każdy jada z rana. Wybór stroju (będzie tego namiastka w The Division, plus dla nich) i dopiero po upewnieniu się dwa razy, że postać zamknęła drzwi do mieszkania, zaczyna się właściwa misja. Może next gen zapewni nam tego typu przeżycia. 

Doing Gown. Wiadomka, że serio. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taką grę na co dzień i nazywa się życie a od gier wymagam dobrej rozrywki a nie tego czy nie będę miał zatwardzenia.Bez przesady,zainstaluj Simsy i będziesz miał produkcję spełniającą twoje marzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe.. Dobre dobre powiem więcej takie sobie ^^

W razie czego zamówiłem podstawke więc jakby ktoś chciał w to grać to dajcie znak :D

Edytowane przez Edmunt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie nie wyczuliście ironii w poście Grecky'ego?  :blink:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz zagrać w bete to i tak trzeba kupic preorder.. A to czy beta do mnie przemówi czy wręcz przeciwnie to inna sprawa.. Więc o co tyle krzyku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można anulować, ale ja póki co mam w co grać. Poczekam na premierę i na pierwsze opinie ludzi z forum. Wtedy podejmę decyzję czy kupować od razu czy czekać aż grę połatają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co ale filmiki to oni mają fajne ^^

Więcej kasy pakują w marketing, niż w samą grę, dlatego gry od ubi działają, jak działają. Osobiście czekam na betę, żeby ocenić z czym będziemy mieli do czynienia, jednak nie pokładam dużych nadziei w tym tytule. Liczyłem na jakiś survival, a tu masa ammo, w dodatku wystrzeliwuj pół magazynka, albo i więcej w przeciwnika, żeby go zabić. Gra będzie kastratem, jak Destiny, dlatego w moim przypadku, pewnie lepiej będzie poczekać na wersję z wszystkimi dodatkami w miarę normalnej cenie. 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tom Clancy to był pisarz więc myślałem że gra będzie miała związek z którąś z jego książek ale na wiki nie widzę nic odnośnie The Division. Jak to jest z grami Tom Clancy? Ma to jakiś związek z pisarzem czy jakiś dziwny zabieg marketingowy?

D5503@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z książkami nie ma to wiele wspólnego, zresztą tak jak na części książek masz wielkimi literami Tom Clancy a dużo mniejszymi na dole okładki jest faktyczny autor książki ;)

Co do samego The Division zastanawia mnie jedna rzecz, nie wiem czy czegoś nie pochrzaniłem z tym strzelaniem do innych ludzi w Dark Zone. Można zabijać członków własnej grupy czy tylko tych z innych grup? Z jakiegoś powodu wydawało mi się że można wejść w party z randomami a w Dark Zone zabić wszystkich, stać się rogue i ucieć w pojedynkę. Tymczasem jak oglądałem filmiki na YT to miałem wrażenie że nie było friendly fire. Ta kwestia jest jakoś wyjaśniona?

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W swoim party nikogo nie zabijesz, musisz wyjść z party i wtedy możesz zabić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego gra stawia bardzo wyraźnie na grę ze znajomymi. Jak znasz kolesia np. z battlefielda to wiesz, że ci takie numeru nie wytnie a z randomami to nigdy nie wiesz. Będzie z tobą póki będzie mu to na rękę a potem "menu -> wyjdź z grupy -> potwierdzam" i dostajesz kulkę oraz nauczkę..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego bede od razu szukal jakies grupki osob, z ktora wieczorami bedzie mozna pograc i "porobic" randomow. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź, w takim razie przy ewentualnej grze z randomami trzeba będzie bacznie zwracać uwagę na ten prawy dolny róg, czy kogoś nie ubyło. No a najlepiej to będzie mieć swoją ekipę, no ale to jest oczywiste :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha powinna być informacja z odliczaniem 5cio sekundowym że delikwent za chwilę opuści grupę żeby można było sobie wycelować

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, jeszcze pytanie dla reszty grupy czy pozwalają mu wyjść z party... Właśnie na tym to polega, że jest niepewność. Jak gra się w parę osób i wyjdzie jedna to nie zdąży nikogo zabić nawet. Poza tym dostanie oklep od 3 osób i w momencie padnie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie logiczne chyba że się jest w 2 w grupie i jedna osoba ma duzo w plecaku i niechcący się pochwali :D Ile może być max osób w grupach? Orientuje się ktoś czy można przeskoczyć z jednej grupy do drugiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 osoby. A do innego party można dołączyć, jak w każdej innej grze, wystarczy, że przyjmie inva albo sam się doda.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha powinna być informacja z odliczaniem 5cio sekundowym że delikwent za chwilę opuści grupę żeby można było sobie wycelować

Zrobiłbym z tego perk, bo tak to byłoby bez sensu.

Wysłane z X Tetki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś na temat wersji językowych? Beta bedzie pewnie tylko po angielsku ale co z pełnym demem? Że tak powiem ^^

Edytowane przez Edmunt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś na temat wersji językowych? Beta bedzie pewnie tylko po angielsku ale co z pełnym demem? Że tak powiem ^^

Napisy PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć 2 dni przed startem bety ma być już możliwość pre-loadu. Rzekomo ważyć ma 26GB.

No to już widzę jak 26GB zasysam.. Na pc to pewnie z 2 godziny a może i nie. A na PS4 to jak do startu bety zdąże to będzie dobrze..

Edytowane przez Edmunt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi