malpka 931 Napisano 28 Listopad 2016 Godzinę temu, Scooby-Doo napisał: Wiem o tej przecenie ale nie wiem gdzie szukać tych doładowań do US store a na wiadomym portalu aukcyjnym 20 dolców kosztuje 90 zł, nie opłaca się bo DD na naszym storze jest za 92 zł, a za 6,5 dolara chyba nic ciekawego na US nie kupie i cały mój plan legł w gruzach Amazon US: https://www.amazon.com/10-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B00GAC1D2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480372231&sr=8-1&keywords=psn10 Karta kredytowa i adres na Stany najlepiej w stanie w którym nie doliczą ci VAT, np: P.O. Box 18979 Irvine, ca 92623 United States Osobiście radzę byś założył konto na Brazylię. Wyjdzie jeszcze taniej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 28 Listopad 2016 (edytowane) Godzinę temu, DigitalMan_PL napisał: Weź stary poszukaj lepiej Salt and Sanctuary Też fajna gierka, w sumie kompletnie o niej zapomniałem już, ale na Darkest Dungeon czaję się już od momentu jak widziałem grę w early access na PC Dzięki malpka za poradę, co prawda wiedziałem już o tym sposobie tylko nie bardzo chciało mi się z tym grzebać ale może nastał czas żeby sobie zrobić działające konto na amerykańskim amazonie. Edytowane 28 Listopad 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 29 Listopad 2016 8 godzin temu, Scooby-Doo napisał: Dzięki malpka za poradę, co prawda wiedziałem już o tym sposobie tylko nie bardzo chciało mi się z tym grzebać ale może nastał czas żeby sobie zrobić działające konto na amerykańskim amazonie. Mam konto na Amazonie: niemieckim, angielskim, francuskim, hiszpańskim i amerykańskim. Cebula we mnie silna jest. Pamiętaj tylko że dolar kanadyjski i real brazylijski mają lepsze kursy niż dolar amerykański. Doładowania do brazylijskiego i kanadyjskiego PSS też kupisz na Amazonie. Minusem jest fakt że minimalne doładowanie do kanadyjskiego sklepu to 20$. Dwa miesiące temu była to równowartość 60zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 29 Listopad 2016 A jak rodzice pod choinkę nie kupio ani tego ani tego to będzie płacz Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nastały takie czasy że narzeczona kupuje mi gry na świata i urodziny Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonieknowy 7 Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) Na Ps store jest promocja na 2 gry w cenie 1 dla PS4 i PS3. Gdy dodacie 2 gry do koszyka, minusuje kwotę o tą tańsza. Edytowane 1 Grudzień 2016 przez bonieknowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Grudzień 2016 Akurat to jest gufno bo tam się nic nie opłaca. ale rusza słynne 12 deals i tu już lepiej Tomb Raider 20 year 124zł (cena zmienia się w koszyku) https://blog.eu.playstation.com/2016/12/01/playstation-stores-12-deals-of-christmas-discounts-start-today/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilejro 0 Napisano 1 Grudzień 2016 A akurat wczoraj dostałem swojego TR'a za 160 zł... no nic, pewnie szybko uda się go odsprzedać Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Grudzień 2016 53 minut temu, pablos_PRO napisał: Akurat to jest gufno bo tam się nic nie opłaca. ale rusza słynne 12 deals i tu już lepiej Tomb Raider 20 year 124zł (cena zmienia się w koszyku) https://blog.eu.playstation.com/2016/12/01/playstation-stores-12-deals-of-christmas-discounts-start-today/ Nie mogli juz jakos normalnie z tymi cenami zrobic? pokazac jakos wczesniej? eh Sony, Sony, Sony.... 42 minut temu, Kamilejro napisał: A akurat wczoraj dostałem swojego TR'a za 160 zł... no nic, pewnie szybko uda się go odsprzedać Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Czym sie przejmujesz - jesli nie kolekcjonujesz pudelek spokojnie przejdziesz i sprzedaz pewnie z niewielka strata i tak ukonczenie gry wyjdzie ciebie mniej nizli owe 124pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) To promo Buy one get one free to niezła próba zrobienia z ludzi jeleni. Drugą grę dostaniesz za darmo ale pierwsza ma cenę równą jej wartości x2 FarCry 4 za 170zł???? To chyba w empiku można taniej wyrwać Edytowane 1 Grudzień 2016 przez sLk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 1 Grudzień 2016 @up Dokładnie, szukają naiwnych. HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 1 Grudzień 2016 W euro sa dość ciekawe promo na gry Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 1 Grudzień 2016 Dokładnie to samo chciałem o tym promo 2za1 napisać . Sony jak zawsze poluje na jeleni, a dla kumatego jak zwykle kibel . Cena x2 a później wielka obniżka o 50% Patrze na ceny tych gier i nie wierze, niektóre z tych gier w pudełku można za 5 dych wyrwać a tam cyfrówka 160 xD 4thefrajers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 1 Grudzień 2016 Sony i tak swoje zarobi na niedzielnych graczach. Wejdzie taki Mietek do Store, zobaczy 2w1 i siorbnie bez zastanowienia, bo rozdają gratis drugą grę. A odnośnie 12 deals for Christmas, to nauczony zeszłoroczną akcją, zaczekam na wyprzedaż świąteczno-noworoczną. Większość z tych dealsów to będzie kibel, rzucili na start RotTR, żeby przykuć uwagę. Pojutrze będzie crap, albo super cena na poziomie 169-189zł, w końcu to i tak pro obniżka z 289 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 1 Grudzień 2016 No teraz jest kolejny zaciąg PRO niedzielniaków Wejdzie taki jełop i łyknie TLOU za 160 choć w pudle za 100 nową można wyrwać . Ale kto bogatemu zabroni . NAjwiększą bekę mam później jak widze konta na allegro gier za 2k i za 300zł nikt nie chce tego konta odkupic, i nie ma co się dziwić . Mysleć jełopy, z płytami nigdy nie ma problemów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 1 Grudzień 2016 a ja nad tym 2 za 1 bym się zastanowił. Korci mnie cyfrowa wersja Wieśka, pudełko bym opchnął za może 80 zł, to za 50 zł miałbym cyfrowego Wiedźmina i coś jeszcze, tylko że te co są tańsze albo ograłem na PS3 albo mnie nie interesuje, jedynie ten Risen 3 by pod pasował ale o ile 1 mi się podobała to 2 już nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 1 Grudzień 2016 Za 119 byla edycja gry roku więc średnio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) 18 minut temu, Rambo8 napisał: Za 119 byla edycja gry roku więc średnio Wiem że cena nie jest najlepsza, ale dodatki już mam więc nic mi z edycji roku. Gdyby tak tego TRa można by dołączyć do tej 2 za 1 promocji. Edytowane 1 Grudzień 2016 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 1 Grudzień 2016 2 minuty temu, AXA napisał: Gdyby tak tego TRa można by dołączyć do tej 2 za 1 promocji. Za rok pewnie będzie można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Grudzień 2016 W sumie dobre jest to że w tej chwili na PSS najnowszy TR w przecenie kosztuje tyle co TR z 2013 roku który załapał się chyba do 2 gier w cenie 1 Obie są po 124 zł, a Definitive Edition co chwilę po 40 zł Jeszcze jest to wyeksponowane w wielkim kafelku, niestety nie dało się zrobić zdjęcia na storze tak żeby oba TR z cenami były widoczne na 1 screenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 2 Grudzień 2016 Oj jakby można było kupić 2 w tej cenie to juz bym brał a tak zastanawiam się czy warto brać nowego TR jako cyfre. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Grudzień 2016 41 minut temu, marcinn06 napisał: Oj jakby można było kupić 2 w tej cenie to juz bym brał a tak zastanawiam się czy warto brać nowego TR jako cyfre. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Uwaga oczywista oczywistosc: Jesli nie sprzedajesz gier, nie optymalizujesz w tej sposob kosztow - to 124pln jest cena OK (nie jest to super deal, ale tez nie plakalbym jakbym tyle zaplacil), niemniej jesli przejdziesz a potem sprzedajesz to lepiej chyba kupic pudelko nawet z drugiej reki i pogonic dalej. Kupilem za 152pln, ukonczylem dosc szybko, sprzedawac bede dopiero na swieta jak bede w PL, nawet jesli cena uzywki spadnie do tego czasu i tak pewnie odzyskam okolo 2/3 tego co zaplacilem. (jak widac preferuje pudelka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 2 Grudzień 2016 A czy RoTR ma jakis tryb multi player pozwalajacy na zabawe z gra po jej przejsciu? Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Grudzień 2016 23 godzin temu, marcinn06 napisał: A czy RoTR ma jakis tryb multi player pozwalajacy na zabawe z gra po jej przejsciu? Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Nie. RoTR ma wyzwania i mozesz chyba wyniki porownywac ze znajomymi. Ma tez w trybie wyzwan misje ktore mozna ukonczyc w coopie i to by bylo na tyle. Szczerze dla mnie TR zawsze stal singlem, ukonczylem gre na 85%, wyzwania mnie nie porwaly, ukonczylem croft mannor - ktore to jest raczej symulatorem chodzenia ze zbieractwem i paroma zagadkami, mamy tez koszmar Lary w posiadlosci croftow ale jakos tez mnie nie porwalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 3 Grudzień 2016 Tak jak mówiłem, zaczął się kibel, cyfrowy Fallout za 99 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 3 Grudzień 2016 Tyle samo plyta w biedronce Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach