gugsolina 36 Napisano 21 Sierpień 2015 Ja nie mogę. Ty tak na poważnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 22 Sierpień 2015 Zaraz Ciebie piachu z matinxem pojadą. Strzeż się! Nie pisz głupot i nie żal się bo pewnie nie umiesz grać i stąd masz problemy :) Ale, że co? Że niby będę mówił, że czarne jest białe? On ma rację i nic tu umiejętności nie maja do rzeczy - akurat nie w tych kwestiach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 22 Sierpień 2015 To fajnie, że chociaż trochę się zgadzamy. Ciągle przecież piszę o tych dośrodkowaniach, że są zmorą serii ale nie tylko. Setki to też niezła loteria, ile to już meczy miałem, że czułem, że jestem słabszy od rywala, cisnął mnie cały mecz, a ja zrobiłem zaledwie jedną, anemiczną akcje i wygrałem. Szkoda jednak dalej zaśmiecać wątek. Czekam na demko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 22 Sierpień 2015 To PESowcy robią takie kompilacje żeby ich śmieszną grę kupować. I tak cię nikt nie czyta statysto... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 22 Sierpień 2015 Skoro mu odpowiadasz, to Ty go czytasz ;D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 23 Sierpień 2015 Niezupełnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 23 Sierpień 2015 To PESowcy robią takie kompilacje żeby ich śmieszną grę kupować. Ty to widze klapki na oczach masz. Sam pewnie kupie fife do gry WK i UT z kumplami ale jesli chofzi o gameplay i to fifa nie istnieje przy pes jak dla mnie. Mysle ze jak online w pes bedzie poprawiony to pewnie i pes kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 23 Sierpień 2015 Gość już dawno zbanowany a Wy ciągle gościa cytujecie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 23 Sierpień 2015 Widzę, że chłopaki mają problem z rozpoznaniem trolla i spinki walą na całego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 23 Sierpień 2015 (edytowane) i odpowiadaja mu, nie czytajac jego postów. To jest dopiero skill. Ktos pamieta, kiedy wyszlo demo 15? Powoli robie sie niecierpliwy... Edytowane 23 Sierpień 2015 przez matinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 23 Sierpień 2015 Początek września będzie demo, jeśli mnie pamięć nie zawodzi to 4 września Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 23 Sierpień 2015 Z tego co kojarzę to jakoś na początku 2 tygodnia września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 23 Sierpień 2015 A weeb ap jakos wlaczali 2 tygodnie przed premiera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 23 Sierpień 2015 . Ty to widze klapki na oczach masz. Sam pewnie kupie fife do gry WK i UT z kumplami ale jesli chofzi o gameplay i to fifa nie istnieje przy pes jak dla mnie. Mysle ze jak online w pes bedzie poprawiony to pewnie i pes kupie. Wiesz, mam ten sam dylemat. Gamplay widzę jest bardzo modny i jako wierny fan fifa od 8 lat nie wiem co robić. Na psx ps2 wybór był tylko jeden- wiadomo ISS pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 24 Sierpień 2015 (edytowane) Ktos pamieta, kiedy wyszlo demo 15? Powoli robie sie niecierpliwy... Demo Fify 15 pojawiło się 9 września. Demo Fify 16 pojawi się prawdopodobnie 8 września. W ostatnich latach demo wychodzi na 2 tygodnie przed premierą w USA, która zawsze jest we wtorek a w tym roku jest ustalona na 22 września. Edytowane 24 Sierpień 2015 przez Awruk87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 24 Sierpień 2015 (edytowane) Jest juz demo peesa w pss? Edytowane 24 Sierpień 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 24 Sierpień 2015 Tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Sierpień 2015 Jest juz demo peesa w pss? Stary co to za pytanie i to jeszcze w jakim temacie :D zmiłuj się nad nami 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 24 Sierpień 2015 (edytowane) Stary co to za pytanie i to jeszcze w jakim temacie zmiłuj się nad nami Hehe jest moc! Zniszczył system. Jest demko. Ale nie łatwiej i wygodniej by ci było Tadeuszu zadać to pytanie w temacie pesa :) Edytowane 24 Sierpień 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 24 Sierpień 2015 Latwiej i wygodniej ;) ale trza bylo rozluzowac atmosfere bo chlopaki i dziewczyny na cisnieniu lataja po temacie :D wyniose sie jak mnie owa gra pes poruszy do zywego jak to zwykla fifa w sezonach fut heh.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Sierpień 2015 Latwiej i wygodniej ;) ale trza bylo rozluzowac atmosfere bo chlopaki i dziewczyny na cisnieniu lataja po temacie :D wyniose sie jak mnie owa gra pes poruszy do zywego jak to zwykla fifa w sezonach fut heh.. Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 25 Sierpień 2015 Latwiej i wygodniej ;) ale trza bylo rozluzowac atmosfere bo chlopaki i dziewczyny na cisnieniu lataja po temacie wyniose sie jak mnie owa gra pes poruszy do zywego jak to zwykla fifa w sezonach fut heh.. Gameplayem może i poruszy kiedyś... ale Ea zrobiło jeden genialny ruch - FUT. I tym trybem zgarniają wszystko. Konami niestety może sobie co najwyżej mieszać te swoje kulki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 25 Sierpień 2015 Gameplayem może i poruszy kiedyś... ale Ea zrobiło jeden genialny ruch - FUT. I tym trybem zgarniają wszystko. Konami niestety może sobie co najwyżej mieszać te swoje kulki. To zależy co jest dla ciebie ważniejsze gameplay czy tryb. Ja wybieram gameplay ale racją jest że przez FUT fifa nie musi nic robić. To jest też w zasadzie jej przekleństwo albo raczej graczy którzy oczekują zmian w gameplayu bo tacy ludzie tez są. Niestety długo się jeszcze nie doczekają jeśli sprzedaż będzie tak miażdżyć jak dotychczas. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michau24 33 Napisano 25 Sierpień 2015 (edytowane) EA wystarczy, że uaktualni w FUT składy co rok i nałogowcy i tak kupią. Może doczekam czasów jak ten gimbusowy tryb zostanie odłączony od FIFY i wtedy może wreszcie coś ruszy w kwestii gameplayu. Na chwilę obecną EA nie musi nic zmieniać, bo mają nałogowców w garści :) Edytowane 25 Sierpień 2015 przez michau24 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 25 Sierpień 2015 EA wystarczy, że uaktualni w FUT składy co rok i nałogowcy i tak kupią. Może doczekam czasów jak ten gimbusowy tryb zostanie odłączony od FIFY i wtedy może wreszcie coś ruszy w kwestii gameplayu. Na chwilę obecną EA nie musi nic zmieniać, bo mają nałogowców w garści :) Zgodzę się z tobą w 100% co roku gracze dostają to samo. Niby poprawa w defensywie itp. Ale takie coś powinno być zawarte w jakimś dużym patchu. Przeskoczmy na następny numer, oni i tak to kupią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach