Rambo8 362 Napisano 13 Listopad 2016 Panowie czy miał ktoś problem z grzaniem się Pro? Kupiłem wczoraj, w tomb raiderze 2 zwiechy w ciągu 5 minut, a dzisiaj się grzeje nawet w menu po 5 minutach Nic takiego nie zauważyłem. A grałem po kilka godzin w różne tytuły 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 13 Listopad 2016 17 godzin temu, czeskimaster napisał: Sony i tak wyprzedziło ms, nie mam pojęcia (oprócz parcia na dolary), why wydawali pro... Ps4 i tak się lepiej sprzedaje niż xone, dali nam jeszcze ps4 slim i jeszce VR... Od czterech miesięcy X0 sprzedaje się lepiej niz PS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 13 Listopad 2016 2 minuty temu, malpka napisał: Od czterech miesięcy X0 sprzedaje się lepiej niz PS4. Gdzie to sprawdziles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 13 Listopad 2016 4 minuty temu, princ18 napisał: Gdzie to sprawdziles? Wygooglaj sobie. To nie jest takie trudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 13 Listopad 2016 Skoro juz Ci sie chcialo odpisywac to mogłeś wrzuci linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 13 Listopad 2016 25 minut temu, Carlito87PL napisał: Panowie czy miał ktoś problem z grzaniem się Pro? Kupiłem wczoraj, w tomb raiderze 2 zwiechy w ciągu 5 minut, a dzisiaj się grzeje nawet w menu po 5 minutach Ehhh przysłowiowy "miód na me serce" cudnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szparagu 54 Napisano 13 Listopad 2016 6 minut temu, Rambo8 napisał: Nic takiego nie zauważyłem. A grałem po kilka godzin w różne tytuły Moje ma temperaturę pokojową po 6h grania w Rise of the Tomb Raider w 4K. Może trafiłeś na wadliwy egzemplarz i warto byłoby pójść do sklepu wymienić. Swoją drogą polecam na Prosiaku rozdzielczość 4K nawet na TV 1080p, bo supersampling jest GENIALNY - czystość i ostrość obrazu nawet z bliska jak w CGI - czego nie można powiedzieć o wzbogaconym trybie 1080p w przypadku TR. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragonosi 43 Napisano 13 Listopad 2016 (edytowane) 47 minut temu, Carlito87PL napisał: Panowie czy miał ktoś problem z grzaniem się Pro? Kupiłem wczoraj, w tomb raiderze 2 zwiechy w ciągu 5 minut, a dzisiaj się grzeje nawet w menu po 5 minutach może masz konsole pod tv na małej półce i może nie ma wentylacji, pochodzi 5 min i wysiada bo nie ma czym oddychać. albo wadliwa sztuka. jak sie powtórzy idź oddaj masz 7 dni muszą przyjąć i weź nową, jak się powtórzy, może wina gry. Albo odinstaluj tomb raidera i zainstaluj jeszcze raz. Apropo sprzedaży tu ankieta na ppe,kto planuje lub zakupił lub nie kupi pro http://www.ppe.pl/blog/259/7489/3-grosze-ps4-pro-bezposredni-kontakt-z-potworem.html Edytowane 13 Listopad 2016 przez dragonosi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 13 Listopad 2016 19 minut temu, princ18 napisał: Skoro juz Ci sie chcialo odpisywac to mogłeś wrzuci linka Wybacz, spędzam niedzielę w pracy stąd taka oschłość. Oto link: http://polygamia.pl/xbox-one-odbija-sie-od-dna-sukcesy-sprzedazowe-microsoftu-po-wprowadzeniu-wersji-s-konsoli/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragonosi 43 Napisano 13 Listopad 2016 (edytowane) trzeba oddać MS że odrobił prace domowa, i chwała mu za to konkurencja dobrze wpływa na rynek. Czasami warto stracić pozycje lidera tylko po to aby się postarać aby ją odzyskać, co może odbić się pozytywnie na konsumentach. Mimo że wole plejaka jeśli mnie scorpio przekona do siebie grami to czemu nie, miejsce pod tv się znajdzie. Zresztą miałem xone, ograłem exlusiwy i sprzedałem. Wkurzało mnie meni x. Edytowane 13 Listopad 2016 przez dragonosi 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 13 Listopad 2016 może masz konsole pod tv na małej półce i może nie ma wentylacji, pochodzi 5 min i wysiada bo nie ma czym oddychać. albo wadliwa sztuka. jak sie powtórzy idź oddaj masz 7 dni muszą przyjąć i weź nową, jak się powtórzy, może wina gry. Albo odinstaluj tomb raidera i zainstaluj jeszcze raz. Apropo sprzedaży tu ankieta na ppe,kto planuje lub zakupił lub nie kupi pro http://www.ppe.pl/blog/259/7489/3-grosze-ps4-pro-bezposredni-kontakt-z-potworem.html Poproszę podstawę prawną do oddania towaru w terminie 7 dni, oczywiście zakupionego w sklepie stacjonarnym. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 13 Listopad 2016 Czyli mając tv full HD mogę ustawić 4k i bede miał lepsza jakość obrazu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 13 Listopad 2016 13 godzin temu, gnom napisał: PS4 Pro jest zajebista, tak wlasnie powinna wyladac ps4 od poczatku a MS zostalby w polowie nowej generacji Multiplatformy muszą być w zasadzie identyczne na obu sprzętach, więc oprócz lepszej grafiki Sony niewiele by zyskało, no i w sumie niewiele zyska. W dalszym ciągu te same durne AI, nudne misje i ogólna sztuczność bijąca z każdej tekstury. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amra Lew 17 Napisano 13 Listopad 2016 43 minut temu, malpka napisał: Wybacz, spędzam niedzielę w pracy stąd taka oschłość. Oto link: http://polygamia.pl/xbox-one-odbija-sie-od-dna-sukcesy-sprzedazowe-microsoftu-po-wprowadzeniu-wersji-s-konsoli/ Szkoda tylko,że ta sprzedaż odnosi się do rynku USA,w Europie to PS4 wygrywa a o Japonii nawet nie ma co wspominać i w rezultacie globalnie nadal ps4 sprzedaję się lepiej. http://www.vgchartz.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 13 Listopad 2016 2 minuty temu, Amra Lew napisał: Szkoda tylko,że ta sprzedaż odnosi się do rynku USA,w Europie to PS4 wygrywa a o Japonii nawet nie ma co wspominać i w rezultacie globalnie nadal ps4 sprzedaję się lepiej. http://www.vgchartz.com Na Wyspach też się lepiej sprzedaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amra Lew 17 Napisano 13 Listopad 2016 Mnie jedynie ciekawi jak to będzie po premierze Pro ale patrząc na ilość wpisów na forach i filmów umieszczonych na YouTube to sprzedaję się dobrze.Czyli ludzie płaczą,narzekają i płacą ;-) Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 13 Listopad 2016 7 minut temu, Amra Lew napisał: Szkoda tylko,że ta sprzedaż odnosi się do rynku USA,w Europie to PS4 wygrywa a o Japonii nawet nie ma co wspominać i w rezultacie globalnie nadal ps4 sprzedaję się lepiej. http://www.vgchartz.com Nie tylko usa ale w uk i australia tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 13 Listopad 2016 Ponawiam pytanie ktoś tu pisał że na tv full HD można ustawić 4k rozdzialkę i obraz bedzie lepszy bo będzie downscaling czy coś takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 13 Listopad 2016 I gdzie to pytanie @Banan91PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 13 Listopad 2016 To prawda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 13 Listopad 2016 Nie. Nie ma takiej opcji, bo konsola nie rzuci Ci na ekran rozdzialki nie wyswietlanej przez TV, to chodzi o proces samej konsoli. Konsola podbija ja do rozdzialki planowej na 4k, ale ostatecznie robi downscaling do rozdzirlczosci wyswietlanej na TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 13 Listopad 2016 Jeżeli gra, sama w sobie ma opcje zmiany na 4K (TR), to tak. W innym wypadku odpalisz 1080, bo wyższa rozdzielczość jest blokowana przez konsole (nieobsługiwana). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 13 Listopad 2016 @Banan91PL dokładnie tak jak foxter napisal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Listopad 2016 56 minut temu, Amra Lew napisał: Szkoda tylko,że ta sprzedaż odnosi się do rynku USA,w Europie to PS4 wygrywa a o Japonii nawet nie ma co wspominać i w rezultacie globalnie nadal ps4 sprzedaję się lepiej. http://www.vgchartz.com 47 minut temu, princ18 napisał: Nie tylko usa ale w uk i australia tez Ech. http://www.vgchartz.com/article/266486/xbox-one-outsells-ps4-in-october-in-the-us-uk-and-australia/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szparagu 54 Napisano 13 Listopad 2016 (edytowane) 40 minut temu, gnom napisał: Nie. Nie ma takiej opcji, bo konsola nie rzuci Ci na ekran rozdzialki nie wyswietlanej przez TV, to chodzi o proces samej konsoli. Konsola podbija ja do rozdzialki planowej na 4k, ale ostatecznie robi downscaling do rozdzirlczosci wyswietlanej na TV. W niektórych grach można wybrać tryb renderowania. W Rise of the Tomb Raider można wybrać Rozdzielczość 4K i wtedy gra jest renderowana w natywnej rozdzielczości zbliżonej do 4K, a następnie skalowana w dół do 1080p przez co jakość obrazu jest znacznie lepsza niż przy natywnym 1080p. Oczywiście nie poprawia to geometrii czy innych detali ale obraz jest niezwykle gładki i wyrazisty przez co widać dokładnie takie pierdoły jak faktura kurtki itd.. Edytowane 13 Listopad 2016 przez szparagu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach