One Post Man 4596 Napisano 14 Listopad 2016 PS PRO? A zeby wam zdechlo. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damccio91x 16 Napisano 14 Listopad 2016 Dlaczego do cholery na yt nie ma żadnych filmików z porównanie fps na pro i zwykłej ? przecież to jest ważniejsze niż grafa, wszyscy mówią jak to na pro płynniej chodzi a porównań żadnych nie ma chyba że ślepy jestem i nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) "MCV UK donosi, że tydzień debiutu na brytyjskim rynku PS4 Pro przełożył się na trzykrotny wzrost sprzedaży łącznej konsoli PS4 " "Dzięki tym wynikom, cała rodzina konsol PS4 sprzedała się lepiej od Xboksa One (wersja One i One S) o 44% " tak jak przewidywalem ale poczekajmy na dane globalne po swietach... Edytowane 14 Listopad 2016 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 14 Listopad 2016 Dlaczego do cholery na yt nie ma żadnych filmików z porównanie fps na pro i zwykłej ? przecież to jest ważniejsze niż grafa, wszyscy mówią jak to na pro płynniej chodzi a porównań żadnych nie ma chyba że ślepy jestem i nie widzę. Patrzales na digital foundry? Od paru dni klepia porownania Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 14 Listopad 2016 DF i tak głównie skupia się na porównaniach czysto graficznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) @Geble jaka gra cie interesuje na przyklad? Edytowane 14 Listopad 2016 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=zXMEeIRAa_g Edytowane 14 Listopad 2016 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 14 Listopad 2016 A tak na marginesie o 2 w nocy dostalem wiadomosc od Amazonu ze PRO jest na stanie. Wiec mysle kupie synowi poki jest troszke tansza (~20£). Wrocilem do domu o 7 z nocki dodaje konsole do koszyka a tu zonk bo partia poszlaaaa. Co jak co ale tyle psioczenia a wyglada na to ze ludzie jednak lykaja PRO. I sytuacja w marketach nie oddaje prawdziwego stanu rzeczy. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 14 Listopad 2016 Bo Polska to nie uk, tam nie wydajesz większej części wyplaty na konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 14 Listopad 2016 "MCV UK donosi, że tydzień debiutu na brytyjskim rynku PS4 Pro przełożył się na trzykrotny wzrost sprzedaży łącznej konsoli PS4 " "Dzięki tym wynikom, cała rodzina konsol PS4 sprzedała się lepiej od Xboksa One (wersja One i One S) o 44% " tak jak przewidywalem ale poczekajmy na dane globalne po swietach... Temat zrobil sie strasznie ciezki do czytania, jak dzieci klocicie sie kto sprzedal wiecej a kto mniej, co lepsze a co gorsze. Zajmijcie sie lepiej graniem a nie pierdoleniem bez sensu. Ktos chce przeczytac cos ciekawego ale od kilkunastu stron po prostu sie nie da. I na sile udawadnianie swoich racji. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka A tak na marginesie o 2 w nocy dostalem wiadomosc od Amazonu ze PRO jest na stanie. Wiec mysle kupie synowi poki jest troszke tansza (~20£). Wrocilem do domu o 7 z nocki dodaje konsole do koszyka a tu zonk bo partia poszlaaaa. Co jak co ale tyle psioczenia a wyglada na to ze ludzie jednak lykaja PRO. I sytuacja w marketach nie oddaje prawdziwego stanu rzeczy. Sent from my iPhone using Tapatalk Moze w Europie ze sprzedaza jest lepiej ale u nas z tego co niektorzy pisali sklepy maja na stanie konsole i jakiegos szalenstwa nie ma. Przyjdzie okres przeswiateczny moze dadza jakies gry do konsol to sie ruszy. Zreszta duza czesc ludzi moze poczeka u nas do przyszlego roku jak juz jakies nowe gry sie pojawia i roznice beda dosc wyrazne. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 14 Listopad 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowal710 9 Napisano 14 Listopad 2016 Na święta kupię ale patrząć na TV 4K HDR to się odechciewa.. portfel boli Polacy biednieją ( Wysłane z satelity Falcon 9 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 14 Listopad 2016 Może to kogoś zaciekawi: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 14 Listopad 2016 dzis dostałem kolejna sztuke na wymianę i co zauwarzyłem to ze obudowa ma mase przebarwien ehhh sony sony dalej poziom wykonania ps4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2016 Okleisz okleiną z drewna i będzie git. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) Ja dzis gralem w dodatek do Nieslawnego, odkrylem gre na nowo. Wyglada bajecznie i bez HDRow i 4k, a konsola cicha. Oby tak zostalo. Jedyny problem jaki byl, to miejscami (ciemne miejscowki) mialem jakis strasznie ciemny kontrast, tak jakby gra miala byc pod HDR. Edytowane 14 Listopad 2016 przez gnom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pereszczako 1 Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) Pytacie mnie czy kupię? Pewnie tak, ale na pewno nie teraz. Poczytałem trochę ten wątek i kilka porównań i jak dla mnie na razie gry na PS4 Amateur za mało odstają od Pro, zwłaszcza że nie mam odbiornika 4K (mam dwuletniego Soniaka FHD jeden z wyższych modeli więc kupno nowego TV nie wchodzi w grę) A kupować teraz drugą konsolę dla kilku detali więcej to na razie przesada. No chyba, że znajdę jelenia na swoją PS4 (bez gier) za jakiś tysiak złociszy, co teraz graniczy z cudem. Edytowane 14 Listopad 2016 przez Pereszczako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 14 Listopad 2016 2 godziny temu, Patricko napisał: Okleisz okleiną z drewna i będzie git. wymienie na kolejna az trafie na dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowal710 9 Napisano 14 Listopad 2016 A jak tam słuźy dobrze Pro z VR? Bo zastanawiam do GTS ( Wysłane z satelity Falcon 9 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 15 Listopad 2016 6 godzin temu, darkowal710 napisał: A jak tam słuźy dobrze Pro z VR? Bo zastanawiam do GTS ( Wysłane z satelity Falcon 9 ) Tak tylko zapytam, ale jestes swiadomy ze w GTS - tylko jeden tryb bedzie w VR a nie full experience? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 15 Listopad 2016 (edytowane) Na pewno będą różne "kolorowe"panele do wymiany skoro cały górny się łatwo zdejmuje. 12 godzin temu, gnom napisał: Ja dzis gralem w dodatek do Nieslawnego, odkrylem gre na nowo. Wyglada bajecznie i bez HDRow i 4k, a konsola cicha. Oby tak zostalo. Jedyny problem jaki byl, to miejscami (ciemne miejscowki) mialem jakis strasznie ciemny kontrast, tak jakby gra miala byc pod HDR. Ja zauważyłem że w konsoli przy włączeniu RGB pełny też ma tak ciemny obraz(BF1) i perfidnie się rozjaśnia jak się ppruszasz natomiast przy automatycznym tego niema. Edytowane 15 Listopad 2016 przez wojcik_dan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragonosi 43 Napisano 15 Listopad 2016 11 godzin temu, darkowal710 napisał: A jak tam słuźy dobrze Pro z VR? Bo zastanawiam do GTS ( Wysłane z satelity Falcon 9 ) z pro jest znacznie lepiej widać to na paru grach które dostały patcha, Łykaj vr śmiało, daje dużo radochy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 15 Listopad 2016 Czy u Was tez konsola wydaje co jakiś czas piski? Na PS4 tak miałem i myślałem że coś jest nie tak, teraz mam Pro i to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragonosi 43 Napisano 15 Listopad 2016 (edytowane) może to wina ustawienia, lub schizofrenia od pisków w konsoli się zaczyna, potem głosy, haluny i pełen odlot, przebudzenie następuje w psychiatryku. Edytowane 15 Listopad 2016 przez dragonosi 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 15 Listopad 2016 3 minuty temu, dragonosi napisał: może to wina ustawienia, lub schizofrenia od pisków w konsoli się zaczyna, potem głosy, haluny i pełen odlot, przebudzenie następuje w psychiatryku. ps4.3gp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach