wojcik_dan 332 Napisano 6 Wrzesień 2018 4 minuty temu, malpka napisał: Dam znać. Dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 6 Wrzesień 2018 4 godziny temu, wojcik_dan napisał: Dziękuję. Turecki pająk w pełnej angielskiej wersji językowej. Mi pasuje. Przynajmniej nie muszę zmieniać języka w konsoli. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 6 Wrzesień 2018 Ok. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 6 Wrzesień 2018 Ja jade jutro po kopie, cholera jezzcze dzisiaj widzialem material od Rocka jak był w NY, I mieszal matwrialy gry z realem, powiem wam ze miasto wyglada extra I jest ogromne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygg 2 Napisano 7 Wrzesień 2018 Czekam z rana na kuriera Avans się popisał i wysłali dzień przed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Gram od 1 w nocy z krótką przerwą i jest mega. Te bujanie na linie to istny majstersztyk:D Grafika zajebista! Jak na tak otwarty świat robi to niesamowite wrażenie. Znajdźkki fajne robienie zdjęć kultowym miejscom gites. Walka świetna. Tyle możliwości. Na razie lepiej się bawię niż w GoW. Chociaż SpiderMan to mój ulubieniec razem z Batkiem, więc może dlatego. No klimat niesamowity:D Fakt rozkręca się powoli, jak wspominano w recenzjach, ale bujanie się i inne smaczki robią swoje, że nawet człowiek o tym nie myśli:D Swoją drogą co znaczy dobry zespół i optymalizacja. Żeby na sprzęcie, który już ma swoje latka tak to wszystko wyglądało i chodziło. Aha no i w wersji cyfrowej też mamy tylko do wyboru dubbing i napisy. Trza zmieniać w konsoli język. Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez mikelsgrom1 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 7 Wrzesień 2018 Wjechał spider. 239 z karta Empik. Jako ze uwielbiam pudełka, to nie myślałem nad cebula z Turcji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Wrzesień 2018 1 minutę temu, mpluto napisał: Wjechał spider. 239 z karta Empik. Jako ze uwielbiam pudełka, to nie myślałem nad cebula z Turcji Jednym słowem, masz 17 lat i jarasz się pudełkami Ja mam 17 lat prawie dwa razy i dalej lubie mieć pudełka na półce, oczywiście mówię o grach wartych zatrzymania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 7 Wrzesień 2018 A ja już tylko cyfry kupuje i nie inaczej było że spiderman. Kupiłem tak jak przystało czyli z polskiego PS Store Gierka super ale o to byłem pewny.Mój ulubiony superbohater młodzieńczych lat a wiec zachwyt tym większy.Gierka jest piękna i dla mnie polski dubbing bardzo pasuje - pewnie dlatego, ze wychowany byłem na bajkach o pajączku w polskiej wersji.Myślę, że będzie to GOTY. A na pewno GOTY jeśli chodzi o Exclusive od Sony. Aha i jakby co to przynajmniej mój PROsiak nie wariuje jak to piszą na internetach. P.S.Zobaczcie jak wybornie prezentuje się ten motyw za pre order.Dwa pozostałe screeny to z początku gry 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 7 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, xavris napisał: Jednym słowem, masz 17 lat i jarasz się pudełkami Ja mam 17 lat prawie dwa razy i dalej lubie mieć pudełka na półce, oczywiście mówię o grach wartych zatrzymania. Chciałeś zabłysnąć i troszke fail, bo mam 28 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) 39 minut temu, mpluto napisał: Chciałeś zabłysnąć i troszke fail, bo mam 28 lat. Zajrzyj do wątku o tureckich promocjach, będziesz wiedział o co mi chodzilo. Moja wypowiedź nie była w najmniejszym stopniu żadnym pociskiem. Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Jak teksty w grze? Bardzo leci gimnaznum? Da sir przewijac filmiki?? Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Koledzy który sklep ma fajną cenę za pajaczka. ? Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez keczu78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Wrzesień 2018 21 minut temu, Malakay napisał: Jak teksty w grze? Bardzo leci gimnaznum? Da sir przewijac filmiki?? Humor pierwsza klasa. Teksty i żarty jak w kinowym pająku od Marvela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Wrzesień 2018 Cieszy mnie bardzo, że jest na co czekać, aż pojawi się w drugim albo trzecim obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 7 Wrzesień 2018 No cóż. Po 8h grania już wiem dlaczego gościu z gram.pl dał 6/10........Bo jest debilem. Rozumiem opinia subiektywna, ale bez jaj. Gra miażdży i jeśli RDR2 nie zmiażdży ( ale pewnie to zrobi ) to raczej GOTY. Przynajmniej dla mnie. Spodziewałem się dobrej gry, a nawet hitu, ale nie na taką skalę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 7 Wrzesień 2018 Dobra, to będzie druga gra, której dam szansę z dubbingiem. W serii Uncharted był wyśmienity, mam nadzieję, że tutaj uszy nie będą krwawić mocno. Najwyżej po godzinie rozpocznie się od nowa w ENG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mastachaz 0 Napisano 7 Wrzesień 2018 panowie przestancie chwali bo bede musial isc i wydac prawie 50 funciaków uwielbiam spidera od małego. a tak na powaznie to ma ktos wersje z UK interesuje mnie dubbing mysle ze bedzie pasowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 8 Wrzesień 2018 Mialem nie brac narazie ale tak tu chwala, ze korci mnie isc kupic. Trzeba byc twardym i po urlopie dopiero bo do urlop nie skoncze a nie lubie robic dlugich przerw miedzy graniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 8 Wrzesień 2018 7 godzin temu, Mastachaz napisał: panowie przestancie chwali bo bede musial isc i wydac prawie 50 funciaków uwielbiam spidera od małego. a tak na powaznie to ma ktos wersje z UK interesuje mnie dubbing mysle ze bedzie pasowało. Jest dubbing z wersji UK ale uważam ze jest bardzo słaby... Peter brzmi jak Pazura, reszta gadających ma również głos przez nos, mają kompletnie inne głosy niż w oryginale ... Nie czaje tych żartow kiedy spider o sobie w trzeciaej osobie mówi że jest jakiś psem, generalnie fabuła jest strasznie lekka, przypomina miks SP amazing z homecoming a ja wolałem trylogie Raimiego.... Nie rozumiem dlaczego nie mozna ustawic pl napisow na ang wersji jezykowej? Trzeba wejsc w konsole I przedstawic jezyk na uk, ale wtedy znowu niema napisow pl... No a poza tym gra się kapitalne!! Śmiganie po mieście REWELCJA! I graficznie wow... Miasto zrobione świetnie, mocno zaludnione, korki, I Co mi się spoodbalło że przechodnie komentują spotkanie z pająkiem różnie.. Są I przeciwnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 8 Wrzesień 2018 Dawno nie miałem gry w której tak bardzo chciało mi się robić każdą możliwą aktywność poboczną i czyścić mapkę ze wszystkich znajdziek i challengy. Zanim podchodzę do kolejnej misji fabularnej to zwiedzam Manhattan i robię wszystkie inne dostępne rzeczy w okolicy, które wyświetlą mi się na mapie. To płynne śmiganie na pajęczynie od miejsca do miejsca jest niesamowite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 8 Wrzesień 2018 Mam pytanie do tych co grają na pro, konsola jest bardzo głośna podczas gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 8 Wrzesień 2018 Mam pytanie do tych co grają na pro, konsola jest bardzo głośna podczas gry?Konsola bardzo cicha a gra fantastycznaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 8 Wrzesień 2018 18 godzin temu, keczu78 napisał: Koledzy który sklep ma fajną cenę za pajaczka. ? W Empiku z kartą "Mój Empik" masz za 239,99zł w dniach 7-9 wrzesień. Ja się skusiłem i w jednym z kaliskich Empików musiałem uświadamiać pracowników, że mają takową promocję, a najlepsze było pytanie "A na jaką konsolę?" 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Wrzesień 2018 Pewnie jeszcze nikt nie przeszedł, ale na pytanie mi częściowo i tak powinniście móc odpowiedzieć fabula to jest jakaś względnie przyzwoita i chce się ją poznawać, czy tylko tak jest bo jest i jest tylko zbędnym przerywnikiem w smiganiu na pajęczynie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach