Strife 1353 Napisano 31 Maj 2018 Ja bym strasznie psioczył na Zeldę pod względem fabularnym, ale sama eksploracja i spójność świata mi wszystko wynagrodziła. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 31 Maj 2018 Mniej eksploracji, więcej fabuły. Przesadzili z "otwartością". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 31 Maj 2018 Nie ma to jak włączyć zelda po 2 miesięcznej przerwie. Kompletnie nie wiem co się dzieje :-D Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Czerwiec 2018 (edytowane) Dla fanów Wojownika, zerknijta: (swoją drogą bardzo przyjemnie wygląda ) Nintendo Legend Of Zelda Ruck Sack Backpack> -> klik linczor... Edytowane 1 Czerwiec 2018 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Czerwiec 2018 24 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: Dla fanów Wojownika, zerknijta: (swoją drogą bardzo przyjemnie wygląda ) Nintendo Legend Of Zelda Ruck Sack Backpack> -> klik linczor... Jakbym miał żółte papiery albo 28 lat mniej był lyknal Sorki ale takie coś jest baaardzo nerdowsko wsiunskie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Czerwiec 2018 (edytowane) 12 minut temu, zdun napisał: Jakbym miał żółte papiery albo 28 lat mniej był lyknal Sorki ale takie coś jest baaardzo nerdowsko wsiunskie Specjalnie dla Ciebie, masz 2 wersję Nintendo Legend Of Zelda Link Medieval Backpack> Mały offtopem a ręczniczek taki to byś chciał?? Edytowane 1 Czerwiec 2018 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 4 Czerwiec 2018 Skończyłem. 90h + na liczniku. Ganon padł. DLC odhaczone. Liczyłem, że finałowe walki będą bardziej wymagające. Zapomniałem zebrać ostatnie"wspomnienie" na zamku i nie zobaczyłem "true ending"... to znaczy zobaczyłem...na YT :D. Fenomenalny tytuł...ale nie bez wad. Napiszę coś więcej jak trochę ochłonę. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 5 Czerwiec 2018 Ludzie mają wyobraźnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 27 Marzec 2019 (edytowane) Jak NIE grać w BotW. https://www.youtube.com/watch?v=9EvbqxBUG_c Edytowane 27 Marzec 2019 przez Grabeq 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 28 Marzec 2019 https://www.gry-online.pl/newsroom/nowa-zelda-w-produkcji-w-studiu-monolith-soft/z31be65 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Marzec 2019 Poczekam i ogram na Cloudzie, może na PC może na Xboxie... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 28 Marzec 2019 Nowa Zelda od twórców Xeno Poczekajcie aż @Strife o tym przeczyta. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Marzec 2019 Pewnie już leży na oiomie z poważnymi otarciami pewnych elementów 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 29 Marzec 2019 14 godzin temu, Nóżka napisał: Nowa Zelda od twórców Xeno Poczekajcie aż @Strife o tym przeczyta. Zelda mnie nie tyka nawet od Monolitu, czekam na Xeno X, albo nowe Xeno, teraz się spuszczam nad Vesperią więc mi styknie do wakacji , ale miło że o mnie pamiętacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 29 Marzec 2019 6 godzin temu, Strife napisał: Zelda mnie nie tyka nawet od Monolitu, czekam na Xeno X, albo nowe Xeno, teraz się spuszczam nad Vesperią więc mi styknie do wakacji , ale miło że o mnie pamiętacie Ale, ale jak to... Przecież "oddechem dziczy" byłeś/jesteś zachwycony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 29 Marzec 2019 33 minuty temu, Nóżka napisał: Ale, ale jak to... Przecież "oddechem dziczy" byłeś/jesteś zachwycony. Ja? Pisałem wszem i w obec że Chuch dziczy to gra najwyżej na mocną 8 z tego co pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 12 Maj 2019 Wróciłem do Zeldy po dłuższej przerwie bo były inne tytuły do nadrobienia...rany boskie jaka ta gra jest miodna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 12 Maj 2019 (edytowane) Wydębiłbym od koleżanki żony tego wojownika zelde, ale żaden z łaskawych panów waflów mi nie odpisał, jak to jest z wersjami językowymi pisałem w dziale ogólnym :p edit. O tu Ale się głupio wkleiło... Edytowane 12 Maj 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 12 Maj 2019 Wydębiłbym od koleżanki żony tego wojownika zelde, ale żaden z łaskawych panów waflów mi nie odpisał, jak to jest z wersjami językowymi pisałem w dziale ogólnym edit. O tu Ale się głupio wkleiło...Jak mocno dupka piecze to jutro specjalnie dla Ciebie poszukam wersji Jap, wrzucę na kartę i odpale i powiem jaki lingłicz...Przypomnij się na priv ok. 19 jak wcześniej nikt nie odpowie. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 14 Maj 2019 (edytowane) https://nintendosoup.com/chinese-version-legend-zelda-breath-wild-launching-early-2018/amp/ Na forach ludzie piszą, że gra w razie czego wykrywa język konsoli i że nie ma blokad regionów, więc bazowo są wszystkie dostępne języki. W ustawieniach konsoli masz angielski i gra się odpali po angielsku. Edytowane 14 Maj 2019 przez The_Siemek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 14 Maj 2019 Godzinę temu, The_Siemek napisał: Na forach ludzie piszą, że gra w razie czego wykrywa język konsoli i że nie ma blokad regionów, więc bazowo są wszystkie dostępne języki. W ustawieniach konsoli masz angielski i gra się odpali po angielsku. Dzięki. Czyli śmiało można pożyczać, bo sie nie znajo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 14 Maj 2019 Domyślnie każda gra ma jap+eng a chińskie, koreańskie itd. są jako dodatkowe języki - dodawana patchami, więc ja bym brał. Z tego co czytałem po różnych stronach to nigdzie nie było informacji, że jest blokada na jeden tylko język. Chyba, że to faktycznie chiński wojownik Zelda - jak to ich PUBG Oryginalne zbanowali, bo przemoc i krew a chińska wersja śmiga. Żeby było śmieszniej to pod tytułem w stylu "walka dla pokoju" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 19 Maj 2019 Zrobiłem trzecią bestię...gra genialna. Mam czasami problemy z questami bo generalnie niektóre są pisane jak po staropolsku, lekko poetycko...czasami nie wiem co i jak. Zrobiłem wszystkie questy na dodatki co były z season passa i to mi chyba zajęło 2 dni. Chodzenia i szukania tego cholerstwa była masa. Niektóre questy trzeba robić o konkretnej porze, ale najbardziej wkurza mnie trochę fakt, że nie ma nigdzie jakiejś nie wiem...książki kucharskiej w grze, czy książki eliksirów. Chyba, że jest tylko nie wiem gdzie. Jeszcze tylko bestia w górach koło wulkanu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 20 Maj 2019 Ok, na moje potrzeby ten chiński wojownik Zelda jest wystarczająco angielski takze ten... Bedegrau 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 20 Maj 2019 39 minut temu, xavris napisał: Ok, na moje potrzeby ten chiński wojownik Zelda jest wystarczająco angielski takze ten... Bedegrau No to czekamy na spuszczanie się nad tytułem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach