freesssbee 188 Napisano 31 Sierpień 2018 Elo elo, za tydzien Was zleje heheheeh 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 31 Sierpień 2018 2 godziny temu, freesssbee napisał: Elo elo, za tydzien Was zleje heheheeh Szykuj buźkę na tibaga 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 31 Sierpień 2018 Że beta od 6 września to już wiemy od dawna. Ale czego nie wiedzieliśmy, to że będzie można pobrać już 3 września, wczesny dostęp do bety (między innymi dla preorderow) od 4 września, a sama beta potrwa prawdopodobnie do 11 września, czyli w sumie chyba całkiem długo. Do sprawdzenia 2 mapy, te które znamy z gameplay'ow - Rotterdam i ta śnieżna w Norwegii. Do ja tam czekam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 31 Sierpień 2018 Ciekawe czy Media Expert będzie rozsyłać kody do bety. Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 31 Sierpień 2018 A to nie ma być czasami open beta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 31 Sierpień 2018 A to nie ma być czasami open beta?Bedzie otwarta beta dla wszystkich. Ci co maja preordery i ea access zagrają już od 4 września. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Wrzesień 2018 Wie ktoś czy po północy będzie od razu do pobrania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk102 2 Napisano 3 Wrzesień 2018 (edytowane) 48 minut temu, One™ napisał: Wie ktoś czy po północy będzie od razu do pobrania? Pobieram w tej chwili, prawie 15gb Edytowane 3 Wrzesień 2018 przez eryk102 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Wrzesień 2018 Pobieram w tej chwili, prawie 15gbW sensie chodzi mi o 6 września, bo ty zapewne masz preordera. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 3 Wrzesień 2018 Też już zassyam, kodzik w zeszłym tygodniu wysłał MediaExpert 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk102 2 Napisano 3 Wrzesień 2018 9 minut temu, One™ napisał: W sensie chodzi mi o 6 września, bo ty zapewne masz preordera. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Nie mam preodera, tylko konto na origin, bez żadnych abonamentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Wrzesień 2018 O, właśnie w store tez juz jest. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 3 Wrzesień 2018 Też już zassyam, kodzik w zeszłym tygodniu wysłał MediaExpert Ja to po staremu.Zamówiłem w Media Expercie specjalną edycję z odbiorem w sklepie. Żadnego kodu nie dostałem, na maile nie odpisują, produkt już nie istnieje w sklepie, a zamówienie dalej jest.Na szybkiego teraz zamówiłem zwykłą edycję. Ciekawe czy wyślą kod na czas. Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 4 Wrzesień 2018 (edytowane) Czy działa Wam beta dla pre-orderów? Też cebulski trick zrobiłem, ale nie mogę w grze nic zrobić. Cały czas komunikat, że nie mam wcześniejszego dostępu. EDIT: nie było pytania. Od 10:00 CET dostęp będzie. Nie wiem gdzie przeczytałem o 6:00... Edytowane 4 Wrzesień 2018 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Wrzesień 2018 Na wydarzeniu na PlayStation było napisane, że 6:00.To wychodzi na to, że skończy się we wtorek o 20:00.Ps: ale chciałbym mieć wolne Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71TrueOne 12 Napisano 4 Wrzesień 2018 Czyli, można już grać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 4 Wrzesień 2018 (edytowane) Tak. Już gram. Jak na razie straszne gówno... Światło to jest dramat. Albo ciemno jak w dupie, albo reflektor w oczy. Buddy revive na tym samym klawiszu co podnoszenie broni XD Brawo! Zgadnijcie ilu ludzi podniosłem a ile razy zabrałem broń. Widoczność i oświetlenie są tragiczne. Grafika też jakaś średnia - etap między PS3 a PS4. Edytowane 4 Wrzesień 2018 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 4 Wrzesień 2018 (edytowane) Jak w życiu, panie. Wchodzisz do piwnicy, ciemno. Patrzysz na słońce, reflektor. To jest realizm drugiej wojny światowej, doceń DICE Edytowane 4 Wrzesień 2018 przez Bartek_Red 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 4 Wrzesień 2018 Wygląda to świetnie na Xbox X muszę przyznać , HDR świeci tekstury ostre wszystko się sypie , mapka nawet mi się kojarzy z tymi Paryskimi z BF3 . Ale jednak czuję ten dyskomfort kurcze jeżeli chodzi o mundury i chyba już nic nie poradzę . Już w wymianach ognia pojawił się u mojego boku typ co miał ewidentnie czapkę pilotkę albo jąkaś maskę ala Jason 1939 , domyślam się że prototypy tych rzeczy były używane jak w BF1 ale po prostu tego nie kupuje , tak samo jak kolimatorów . Fani na pewno będą zadowoleni bo gra technicznie daje radę , na koksie bez bicia jednak zremasterowane Halo dużo większe wrażenie na mnie zrobiło jako całokształt . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 4 Wrzesień 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, The_Siemek napisał: Tak. Już gram. Jak na razie straszne gówno... Światło to jest dramat. Albo ciemno jak w dupie, albo reflektor w oczy. Buddy revive na tym samym klawiszu co podnoszenie broni XD Brawo! Zgadnijcie ilu ludzi podniosłem a ile razy zabrałem broń. Widoczność i oświetlenie są tragiczne. Grafika też jakaś średnia - etap między PS3 a PS4. Wydaje mi się że co do grafiki to przesadzasz, oglądałem stream i niczym nie odbiega od BF1 czyli jest dobrze, jeśli nie bardzo dobrze Oświetlenie też było problemem w BF1, albo to zmienią, albo sam pogrzeb w ustawieniach. Po to jest beta żeby wyłapać problemy i to zmieniać :3 Ja czekam do 06.09. Edytowane 4 Wrzesień 2018 przez riddi_962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 4 Wrzesień 2018 Na zwykłym PS4 wygląda to słabo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 4 Wrzesień 2018 1 minutę temu, The_Siemek napisał: Na zwykłym PS4 wygląda to słabo. No nie wiem, stream też był ze zwykłego PS4. Ja nie widzę różnicy w jakości między BFV a BF1 :L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 4 Wrzesień 2018 No to nie wiem. Serio momentami to wygląda jak PS3,5. @PLasgoogle tak samo ma Operacje są tragicznie nudne. Atakujący nie mają szans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 4 Wrzesień 2018 5 minut temu, The_Siemek napisał: No to nie wiem. Serio momentami to wygląda jak PS3,5. @PLasgoogle tak samo ma Może to przez dynamiczne skalowanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Wrzesień 2018 46 minut temu, The_Siemek napisał: Na zwykłym PS4 wygląda to słabo. Ty chyba za dużo siedzisz przed konsola i nie wiesz jak słońce potrafi razić :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach