adick007 872 Napisano 14 Wrzesień 2016 Szukam gry, w której poczuje strach. Może tak obcy-izolacja dostarczy mi odpowiednią dawkę lęku? No bo co innego jeszcze wziąć pod uwagę? Dying Light? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Ja polecam Layers of Fear. Świetna gra, ale na jedno posiedzenie. Max dwa wieczory. Uważam, że jest warta swojej ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 14 Wrzesień 2016 Sprawdzę Obcego ... Oglądam na YT Friday the 13th i strasznie mi się podoba ... Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Wrzesień 2016 Szukam gry, w której poczuje strach. Może tak obcy-izolacja dostarczy mi odpowiednią dawkę lęku? No bo co innego jeszcze wziąć pod uwagę? Dying Light? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Obcego zdecydowanie polecam. Looknij jeszcze na Somę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 18 Wrzesień 2016 Dying Light spoko gra ale tylko chwilami dostarcza strachu. Obcy póki co chyba najbardziej budzi lek na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 19 Wrzesień 2016 Horrory na ps4? Nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Wrzesień 2016 Czemu wszystkie odświeżone wersje capcomu straszą na dzień dobry swoim partactwem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 19 Wrzesień 2016 Horrory - mile zaskoczenie to evil within (dobry japoński przedstawiciel starej szkoly), layers of fear - najlepszy straszaczek spaceraczek (ten nowy gatunek horrorów) na rynku, obcy daje rade tyle na current geny bo reszta to pazdziez moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 19 Wrzesień 2016 Jeden z horrorów, których demo miałem nieprzyjemność ograć to FIFA17. Polecam Layers of Fear. Tylko nie grajcie w porze obiadowej czy podczas imprezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 24 Wrzesień 2016 Ja się miło bawiłem przy Outlast wraz z DLC także polecam tym bardziej że ciągle siedzi na przecenie prawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qntek 0 Napisano 25 Wrzesień 2016 ktoś poleci jakąś ciekawą gre z otwartym światem ? cos ala Wiedźmin/ gothic czy shadow of mordor - uwielbiam gry w tym klimacie, ta boska grafika, wygląd postaci, różnorodność, fantastyka. Od razu wspomne ze Fallout kompletnie nie przypadł mi do gustu. gry ktore wprowadzają w świat dawny, przed setkami lat - ostro mi wchodzą w gust Od 4 miesięcy bylem nieobecny na rynku gier, nie orientuje sie teraz jakie gry mogłyby zajrzeć na moją półkę, więc moze Wy mi pomożecie wybrać cos ekstra ? ubóstwiam tez assassin'a lecz część drugą z dodatkami, reszta to crap. dlatego tez cos w tym klimacie jeśli macie jakis ciekawy pomysł na gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 25 Wrzesień 2016 Jak podobało Wam się Layers to koniecznie zagrajcie w Soma. To jest dopiero klimat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 25 Wrzesień 2016 Godzinę temu, Qntek napisał: ktoś poleci jakąś ciekawą gre z otwartym światem ? cos ala Wiedźmin/ gothic czy shadow of mordor - uwielbiam gry w tym klimacie, ta boska grafika, wygląd postaci, różnorodność, fantastyka. Od razu wspomne ze Fallout kompletnie nie przypadł mi do gustu. gry ktore wprowadzają w świat dawny, przed setkami lat - ostro mi wchodzą w gust Od 4 miesięcy bylem nieobecny na rynku gier, nie orientuje sie teraz jakie gry mogłyby zajrzeć na moją półkę, więc moze Wy mi pomożecie wybrać cos ekstra ? ubóstwiam tez assassin'a lecz część drugą z dodatkami, reszta to crap. dlatego tez cos w tym klimacie jeśli macie jakis ciekawy pomysł na gre Otwarty świat - Watch Dogs kosztuje teraz 40zł jak nie grałeś to spoko gierka. Mad Max też jest fajny. O Metal Gear Soli 5 już nie wspomnę bo ogranie tej gry to mus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Wrzesień 2016 O 9/11/2016 o 21:44, Strife napisał: Ratchet to gra na dwa żeby wbić platynkę, właśnie ostatnio to zrobiłem i ten odgrzewany kotlet smakował wybornie. No akurat tej gry to bym kotletem nie nazywal... przbudowali wiele rzeczy. Ogrywam i jestem bardzo zadowolony. Zeby wiecej gier zaliczalo takie remake czy re-imagine zamiast marnych portow to bylbym zadowolony. 15 godzin temu, Qntek napisał: ktoś poleci jakąś ciekawą gre z otwartym światem ? Jesli gry od UBI (mimo powtarzalnosci i wtornosci) Tobie leza, to za male pieniadze kupoic WD ograc i pogonic dalej. Ryzyko male bo i wydatek maly - gra jest tylko dobra - ale na tyle dobra ze w grze uzyskalem 95% completed a potem bez zalu pogonilem. Pozatym kolega powyzej podrzucil pare tytulow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qntek 0 Napisano 26 Wrzesień 2016 17 godzin temu, Frost Prime napisał: Otwarty świat - Watch Dogs kosztuje teraz 40zł jak nie grałeś to spoko gierka. Mad Max też jest fajny. O Metal Gear Soli 5 już nie wspomnę bo ogranie tej gry to mus. Watch Dogs ograłem, mam platynke, mad maxa tez grałem, wiec został tylko Metal Gear, poszukam cos na necie, moze jakos tanio uda sie kupic. Znajomy mi poleca Darksiders II, ktos grał moze w to i mogłby ocenić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 26 Wrzesień 2016 18 godzin temu, Qntek napisał: ktoś poleci jakąś ciekawą gre z otwartym światem ? cos ala Wiedźmin/ gothic czy shadow of mordor - uwielbiam gry w tym klimacie, ta boska grafika, wygląd postaci, różnorodność, fantastyka. Od razu wspomne ze Fallout kompletnie nie przypadł mi do gustu. gry ktore wprowadzają w świat dawny, przed setkami lat - ostro mi wchodzą w gust Dragon's Dogma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 4 Październik 2016 Czołem. Powoli muszę się zastanawiać nad kupnem kolejnej produkcji. Na celowniku upatrzyłem sobie nowego XCOMA. I tutaj rodzi się moje pytanie: Warto? Bo jakoś cicho o tej grze. Ledwo dowiedziałem się, że ta gra wyszła teraz. Jakoś nie widzę, by ktokolwiek spuszczał się nad tą grą. Ba, nie widzę, żeby ktokolwiek ją ogrywał xDDD (chyba nie jesteście tak aż upośledzeni, że ten tytuł ograliście na PC.... ?xDD) Interesuje mnie ten tytuł zwłaszcza, że jeszcze żadnej części tej serii nie ograłem (jak miałem Ps3, to wersja na "Trójkę" była w kupce wstydu). Teraz najnowszą część chciałbym ograć na Ps4. No, ale czy warto? Gra jest dobra? Warta uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 4 Październik 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Kentucky napisał: Czołem. Powoli muszę się zastanawiać nad kupnem kolejnej produkcji. Na celowniku upatrzyłem sobie nowego XCOMA. I tutaj rodzi się moje pytanie: Warto? Bo jakoś cicho o tej grze. Ledwo dowiedziałem się, że ta gra wyszła teraz. Jakoś nie widzę, by ktokolwiek spuszczał się nad tą grą. Ba, nie widzę, żeby ktokolwiek ją ogrywał xDDD (chyba nie jesteście tak aż upośledzeni, że ten tytuł ograliście na PC.... ?xDD) Interesuje mnie ten tytuł zwłaszcza, że jeszcze żadnej części tej serii nie ograłem (jak miałem Ps3, to wersja na "Trójkę" była w kupce wstydu). Teraz najnowszą część chciałbym ograć na Ps4. No, ale czy warto? Gra jest dobra? Warta uwagi? Powiem szczerze, że w żadnego XComa nie grałem, ale z tego co się orientuje przeglądając strony o grach i filmy na YT to gra zbiera świetne recenzje. Nie sugeruj się tym, że gra nie ma takiego fejmu bo jej budżet w porównaniu do najbardziej przehajpowanej gry (Destiny) jest wielokrotnie mniejszy. Demon's Souls też nie było znane i wydawało się, że pies z kolawą nogą się tą grą nie zainteresuje, a wyszło jak wyszło. XCOM 2 zbiera baaaardzo wysokie noty i jeśli zwracasz uwagę na liczby to noty na poziomie 9/10 czy tam 9,2/10 itp to nie jest przypadek. Edytowane 4 Październik 2016 przez Frost Prime 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Październik 2016 Zajrzyj do wątku o xcomie, wyraziłem tam już swoje zdanie wcześniej:) jeśli lubisz turowki to zakup obowiązkowy. Jeśli nie lubisz, to dla tej gry warto polubić:p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 4 Październik 2016 Dziękuje wszystkim za odpowiedź. Już lecę do wątku XCOM. 5 minut temu, xavris napisał: Zajrzyj do wątku o xcomie, wyraziłem tam już swoje zdanie wcześniej:) jeśli lubisz turowki to zakup obowiązkowy. Jeśli nie lubisz, to dla tej gry warto polubić:p Właśnie nie przepadam za taką szachownicą Lecz tworzenie własnej drużyny wydaje się cholernie intrygujące... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Październik 2016 Weź też pod uwagę, że ta szachownica i tworzenie drużyny to tylko część gry. Do tego masz zarządzanie w skali makro, nad którym też można trochę posiedzieć (aczkolwiek część szachowo-taktyczna zajmuje najwięcej czasu). Na spróbowaniu myślę, ze wiele nie stracisz, bo nówke xcoma można kupić za 180zł, a jak nie podejdzie to bez większego problemu puścisz ją dalej Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 11 Październik 2016 Z takich życiowych osiągnięć to nigdy nie grałem w Final Fantasy. Od której zacząć, którą wciągnie? No chyba, że polecacie innego jrpg na PS4 Tales of Zestiria? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Październik 2016 Teoretycznie każda część Finala była ok. Nawet pierwsze części to klasyka sama w sobie i do dziś wciąga jeśli przymknie się oko na archaiczne wykonanie. Jednak każda część to inna historia, więc wybierz sobie może po prostu remastery, które ostatnio wyszły, żeby się nie męczyć zbytnio. Zaraz będzie XV, a potem remaster VII. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 12 Październik 2016 Zależy ile masz lat i jaka jest Twoja cierpliwość. Jeśli np jesteś młodszym graczem to w tych starych Finalach jest tyle czytania, że wszystkie lektury szkolne razem wzięte to pikuś przy tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 13 Październik 2016 O 11 października 2016 o 23:24, marcinka napisał: Z takich życiowych osiągnięć to nigdy nie grałem w Final Fantasy. Od której zacząć, którą wciągnie? No chyba, że polecacie innego jrpg na PS4 Tales of Zestiria? Na psn jest klasyka nad klasykami czyli ff7. Jeśli poczujesz magię - witam w jrpgowym raju o tej grze mogę pisać I mówić godzinami, jeśli masz ochotę na tatoalny odlot - startuj!!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Październik 2016 Poczekaj na XV, klasyka klasyką, ale dziś dla niektórych może być nie zjadliwa, w sumie trudno polecać coś co jeszcze nie wyszło, ale mam nadzieję że ten Final im się uda i nie będzie padaki w stylu XIII. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach