sebo7w7 0 Napisano 21 Kwiecień 2016 Mad Max dla mnie jest bardzo dobrą grą, fakt powtarzalność może męczyć ale gameplay jest extra. Granie w MM porwownalbym do Just Cause( mi akurat nie podeszła ta gra). Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 21 Kwiecień 2016 Widzę że jest promo na cyfrówki i postanowiłem sobie sprawdzić jakiś ciekawy indor. Co wybrac: Kholat vs. Ether One ?:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 22 Kwiecień 2016 Widzę że jest promo na cyfrówki i postanowiłem sobie sprawdzić jakiś ciekawy indor. Co wybrac: Kholat vs. Ether One ? :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A ether one nie miałeś z plusa? Dla mnie ta gra była trochę nudna, ale fabuła w miarę ciekawa (z której większość do wyczytania ze znajdziek). W kholat nie grałem, ale wydaje się całkiem klimatyczną grą. Tak na ślepo z tych dwóch to bym brał raczej właśnie kholat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Kwiecień 2016 Widzę że jest promo na cyfrówki i postanowiłem sobie sprawdzić jakiś ciekawy indor. Co wybrac: Kholat vs. Ether One ? :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ether był w Plusie i na dłuższą metę był strasznie nudny (chociaż fabuła była w miarę ciekawa). Możesz brać Kholata, chociaż on też nie zapowiada się na nic lepszego. Lepiej poczekaj aż Rapture będzie na promo... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 22 Kwiecień 2016 Nie miałem w plusie, gdyż konsole od Sony mamy dopiero od lutego :p Dziękuje za pomoc, właśnie pobieram Kholat, i na doczepkę Goat Simulator :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam wszystkich, odłożyłem moja konsole na jakieś 3-4 msc i w nic nie gralem czy ominęła mnie jakaś gra must have? Albo co polecicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 24 Kwiecień 2016 Radziłbym zaufać własnym gustom i coś wybrać, bo jest w czym. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NEQROX 0 Napisano 25 Kwiecień 2016 (edytowane) Witam mam zapytanie chce kupic project cars, tylko czy brac zwykla czy zaczekac na goty? Bo nie wiem czy w goty bedzie wszystko to co jest na store? W opisie podaja 50 nowych aut to nowe czy te z store? Edytowane 25 Kwiecień 2016 przez NEQROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 26 Kwiecień 2016 Jednak wolalbym otrzymac jakies propozycje bo nawet szczerze mowiac nie wiem co ciekawego wyszlo przez ostatnie 4 miesiace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Kwiecień 2016 Ostanio Ratchet - dobrze oceniana pozycja w dobrej cenie - zajrzyj do stosownego watku. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 27 Kwiecień 2016 Pogral ktos na PC w Assetto Corsa i ProjectCars tak aby moc porownac ktora gra lepiej sie zainteresowac? Chodzi tez o jakis fajny tryb kariery solo.. AC niby premiera w czerwcu, wiec troche mozna poczekac. I drugie pytanko.. znajdzie sie cos lepszego od LBP3 do pogrania z dziewczyna? :) Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 27 Kwiecień 2016 Co do drugiego pytania to Rayman Legends. Do tego stopnia, że zastanawiam się czy mojej dziewczynie nie kupić osobnej konsoli. Gra we dwoje, również uzależnia ;) Macie jakieś jeszcze ciekawe tytuły to dawajcie? Są jakiekolwiek wyścigi na dwóch z podzielonym ekranem oprócz Trackmanii Turbo? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 27 Kwiecień 2016 Z dziewczyną to: Life is Strange, nowy Rachet, Rayman, to z tych które pamietam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Kwiecień 2016 Z dziewczyną to: Life is Strange, nowy Rachet, Rayman, to z tych które pamietam :) Chodzilo o coop - z tych ktore podales to tylko ta ostania ma taka opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 14 Maj 2016 Assassins creed 4 black flag, resident evil remastered czy wath dogs ? Wszystkie do 60 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 14 Maj 2016 Assassins creed 4 black flag, resident evil remastered czy wath dogs ? Wszystkie do 60 zl. Ten asasyn to moim zdaniem druga najlepsza część serii i na prawdę świetnie się przy nim bawiłem. Tak samo dobrze bawiłem się przy watch dogs, wbrew opinii większości ludzi na ziemi :) W residenta remaster nie grałem, ale jeżeli mówisz o części pierwszej, to graliśmy w to z kumplem na psx jakieś dobre 15 lat temu i wtedy było genialne :) Ciężki wybór z tych trzech polecić jedną. Z pary asssasyn - watch dogs mimo wszystko bardziej poleciłbym assassyna. Czy assassyn czy resident to już musisz sam zdecydować, czy chcesz się pobać czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 14 Maj 2016 Wszystkie gry które podałeś są dobre i będziesz się przy nich dobrze bawił. Każda kosztuje stosunkowo niewiele więc ograj jedną sprzedaj i bierz następną. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 15 Maj 2016 Chce kupic jakiegoś assasyna tylko jakiego? Black Flag kiedys ogrywalem, duzo nie zdałem ale pamietam ze irytowało mnie pływanie statkiem. Na unity ludzie narzekali ze złe działa na ps4, a o tym najnowszym nic nie wiem. Poprawili patchami to unity? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 15 Maj 2016 Chce kupic jakiegoś assasyna tylko jakiego? Black Flag kiedys ogrywalem, duzo nie zdałem ale pamietam ze irytowało mnie pływanie statkiem. Na unity ludzie narzekali ze złe działa na ps4, a o tym najnowszym nic nie wiem. Poprawili patchami to unity? Unity działa bardzo dobrze na ps4, niedawno ogrywałem i grało się ekstra, nie miałem żadnego błędu - jedynie można zauważyć spadek ramek do 25 klatek, ale to już chyba norma Bardziej mnie wciągnął Unity niż Black Flag, ale to już kwestia gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 15 Maj 2016 Jeżeli w Bf irytowały cie statki to nie wracaj do tej gry, ponieważ ona w dużej mierze polega na pływaniu statkami. Unity zostało w większości połatane, natomiast nadal występują problemy z płynnością czy jakieś mniejsze glitche. Syndicate to dobra gra, dwójka bohaterów i w miarę ciekawa fabuła. Technicznie też jest na wyższym poziomie =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 18 Maj 2016 (edytowane) Batman Arkham Knight czy AC Syndicate? z innych klimatów kusi też lords of the fallen ale to kandydat do plusa więc trochę szkoda floty:) Edytowane 18 Maj 2016 przez simonldz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 18 Maj 2016 Batman Arkham Knight jest grą dobrą i to raczej pewne. Z assassinami bywa różnie, w Syndicate nie grałem, ale z przeróżnych opinii raczej wygląda na to, że najlepszą częścią jest Black Flag na którą się właśnie skusiłem. No i pytanie co od gry oczekujesz i ile masz czasu hehe. Batmana ograsz zapewne raz dwa, w assassinie jest co robić na dłuższą mete :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 18 Maj 2016 Gra nie musi być długa tylko dobra :) no właśnie w kierunku batmana coś bardziej mnie ciągnie tylko, że nie grałem w poprzednie części i może to jakoś wpłynąć na odbiór? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 18 Maj 2016 Ktoś się orientuje czy wiedźmin z ebay uk będzie w pełni spolszczony? Znalazłem dobra oferte ale nie wiem czy brać czy jednak lepiej w polskich sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 18 Maj 2016 Wiedźmin bedzie po polsku . Ja kupowałem w asdzie na premierę (angielska biedronka) i miałem w pełni pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach