sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 21 Marzec 2016 Hej powiedzcie czy driveclub w trybie offline ma sens? Nie mam żadnej samochodówki a chciałbym w coś zagrać, jednak online nie ma możliwości ... Wysłane z mojego HTC One_E8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 21 Marzec 2016 (edytowane) Hej powiedzcie czy driveclub w trybie offline ma sens? Nie mam żadnej samochodówki a chciałbym w coś zagrać, jednak online nie ma możliwości ... Wysłane z mojego HTC One_E8 Jasne, że tak. Do tego SP i masa zabawy. No i bikes. Edytowane 21 Marzec 2016 przez mikelsgrom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 21 Marzec 2016 Czyli jakieś dodatki? Dostępne to wszystko na płycie czy będę musiał pobierać? Wysłane z mojego HTC One_E8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 21 Marzec 2016 Season Pass i Bikes osobno jak będziesz chciał oczywiście. Na playstation store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 22 Marzec 2016 Patrzę na te promo i kusi mnie jeszcze cos ciekawego nabyć (juz łyknąłem FFX/FFX-2). Teraz się zastanawiam nad jakaś ciekawą grą w okolicach 50zł. Moze ktoś cos polecić ? Czy taki RL jest spoko? Albo jako osoba która przeczytała Baśnie, Billa Willinghama, spodoba mi się Wolf Among Us? Ciężki wybór :/ Tapnięte dłutem do kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 23 Marzec 2016 Patrzę na te promo i kusi mnie jeszcze cos ciekawego nabyć (juz łyknąłem FFX/FFX-2). Teraz się zastanawiam nad jakaś ciekawą grą w okolicach 50zł. Moze ktoś cos polecić ? Czy taki RL jest spoko? Albo jako osoba która przeczytała Baśnie, Billa Willinghama, spodoba mi się Wolf Among Us? Ciężki wybór :/ Tapnięte dłutem do kamienia Kup sobie całe Telltale. Ja tak zrobiłem już dawno temu i kupiłem za jakieś 130-140zł nie pamiętam. Póki co ograłem tylko Walking Dead, ale jestem na ten moment bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 23 Marzec 2016 Walking Dead już dawno ograłem, podchodziłem też do Borderlands i GameOfThrone od nich, ale po przejściu Life is Strange, twory od telltale są dla mnie za proste, monotonne i nudne. W telltale trzeba liczyć na bardzo dobrą historie, bo po przejściu ich najgłośniejszego tworu(TWD) jedyne co odróżni nową ich grę to historia. Niestety ale w Borderlands i Game of Throne mnie w ogóle nie zaciekawiła. Zastanawiam się konkretnie nad Wolf Among Us, bo przeczytałem komiksy, które są super, i nie wiem czy warto zagrać czy lepiej ograniczyć sobie niesmaku. Tapnięte dłutem do kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tikoshido 0 Napisano 23 Marzec 2016 Witam Mam pytanie dotyczące tej wielkanocnej przeceny a mianowicie, czy kupić tearaway czy tearaway unfolded? Posiadam obie konsole i nie wiem, na którą wersje się zdecydować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 23 Marzec 2016 Potrzebuje pomocy, wlasnie zakupilem kolejna gre singlowa assassin's creed black flag w promo w folii za 60zl, teraz musze sie zaopatrzec w gre z dobrym kanapowym coopem, co polecicie? Patrze bardziej na jakies scigalki, projectcars? Czy jest cos lepszego? Wyryto na telefonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 23 Marzec 2016 TrackMania ma tryb do 4 graczy, prowadzenia w parze jednego bolidu, czy też wszyscy razem ścigacie się na jednym ekranie. Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Marzec 2016 Witam Mam pytanie dotyczące tej wielkanocnej przeceny a mianowicie, czy kupić tearaway czy tearaway unfolded? Posiadam obie konsole i nie wiem, na którą wersje się zdecydować. Poczytaj watki o obu grach, napewno ktos kto wczesniej ogral Tearaway na PSV ogral tez u T.Unfolded na PS4. Ponadto z tego co widze na PSS - obie wersje maja bezplatne dema - wiec mozesz je pobrac i sam ocenic. Ja powiem tak ogralem demo na PS4 i jak tylko pojawila sie okazja wyrwalem Tearaway nowke sztuke za 69pln (PSV nie posiadam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 23 Marzec 2016 TrackMania ma tryb do 4 graczy, prowadzenia w parze jednego bolidu, czy też wszyscy razem ścigacie się na jednym ekranie. Wysłane z X Tetki Cos bardziej realnego preferuje :) Wyryto na telefonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Marzec 2016 Cos bardziej realnego preferuje :) Wyryto na telefonie z tym moze byc problem juz na PS3 split screen odchodzil powoli... a szkoda a szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Marzec 2016 Potrzebuje pomocy, wlasnie zakupilem kolejna gre singlowa assassin's creed black flag w promo w folii za 60zl, teraz musze sie zaopatrzec w gre z dobrym kanapowym coopem, co polecicie? Patrze bardziej na jakies scigalki, projectcars? Czy jest cos lepszego? Wyryto na telefonie Nie ma wyścigów w split screenie. Jeśli chodzi o kanapowy coop to tylko Borderlands albo Diablo 3. Ewentualnie Dead Nation. Lepszego obecnie nic nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 23 Marzec 2016 Chyba że się zdecydujesz na coś mniejszego jak: Rocket League lub Helldivers(szczerze polecam) Tapnięte dłutem do kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Marzec 2016 Z mniejszych to właśnie Dead Nation . Przy Helldivers za dużo męczarni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 23 Marzec 2016 (edytowane) Nie ma dobrych scigalek na splitscreen? :( bo jak lipa to chyba w mortala zainwestuje Wyryto na telefonie Edytowane 23 Marzec 2016 przez Senzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 23 Marzec 2016 Mortal dobry, bierz pan i się nie zastanawiaj :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rinnegan 4 Napisano 24 Marzec 2016 szkoda jednak ze mortal x wciaz trzyma tak wysoka cene, obecnie 120zl w promocji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziajka 3 Napisano 26 Marzec 2016 ProjectCars czy Uncharted Trilogy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 26 Marzec 2016 ProjectCars czy Uncharted Trilogy? Jeśli nie ograłeś przygód Drejka na PS3 to bierz Uncharted Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziajka 3 Napisano 26 Marzec 2016 Ograłam Drake na PS3.... Ale tak przed 4tą cześcią "ciągnie" do przypomnienia sobie historii. Wysłane z mojego LG-D331 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 26 Marzec 2016 Ja bym brał Uncharted. Nie jestem fanem wyścigów w których musisz 277467382 razy powtarzać ten sam tor, by zając 1 miejsce :) Tapnięte dłutem do kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 26 Marzec 2016 Dzięki Pany i może Panie za to, że ile razy nie zapytam czy ktoś inny to jest zainteresowanie i jakiś odzew, wasze zdrowie! :-) Wysłane z mojego HTC One_E8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 26 Marzec 2016 Nigdy nie grałem, ale zapytam bo dużo pozytywnych recenzji poczytałem - Podróż Edycja Kolekcjonerska za 54 zł opłaca się? https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/podr%c3%b3%c5%bc-edycja-kolekcjonerska/cid=EP9000-CUSA02172_00-JOURNEYCOLHD0001 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach