Kolos28 550 Napisano 19 Styczeń 2016 Krótka piłka, czekać na Street Fighter V czy brać Mortal Kombat X? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Styczeń 2016 Czekać na SFV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 20 Styczeń 2016 Lepiej kupić Rainbow Six Siege czy Dying Light Goty? Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 20 Styczeń 2016 DL goty. Chyba że masz ekipę na tego R6. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biernacik94 2 Napisano 23 Styczeń 2016 Szukam gry na 2 pady do grania z dziewczyną, co możecie polecić? Brothers: a Tale of two Sons będzie odpowiednie (widzę, że jest w dobrej promocji na psstore)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) Szukam gry na 2 pady do grania z dziewczyną, co możecie polecić? Brothers: a Tale of two Sons będzie odpowiednie (widzę, że jest w dobrej promocji na psstore)?Bracia to single player coop jak dziwnie to nie brzmi nie wiem czy sa jakieś zmiany w wersji na ps4 ale na ps3 to jedna osoba sterowała obiema postaciami za pomocą analogów. Sam rozglądałem sie za podobnymi grami, z coopowych to np rocket league mnie weszło mojej kobiecie nie, magika 2 ma coop ale gra jest dość specyficzna dla mnie troche za dużo chaosu. Rayman legends ma coop, polecam demko sprawdzić (na ps3 było na 100% na ps4 nie jestem pewny) jest tez little big planet 3 ktore ma coop. Edytowane 23 Styczeń 2016 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 23 Styczeń 2016 LittleBigPlanet 3 na wspólną grę z dziewczyną jest po prostu idealne. Gra jest stosunkowo prosta, jest utrzymana w stylu, który dziewczynom zazwyczaj się podoba i jest mega grywalna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 24 Styczeń 2016 Lepiej kupić Rainbow Six Siege czy Dying Light Goty? Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Z tych dwóch gier wybrałbym Rainbow Six: Siege ;). Chociaż jeśli mocno nie przepadasz za FPSami czy taktycznymi FPSami to można zastanowić się nad inną grą :). Szukam gry na 2 pady do grania z dziewczyną, co możecie polecić? Brothers: a Tale of two Sons będzie odpowiednie (widzę, że jest w dobrej promocji na psstore)? Ja mogę polecić Terraria, Gauntlet, Child of Light, Helldivers, Lara Croft and the Temple of Osiris, Trine 2 :). Chociaż Trine 2 osobiście grałem i tak średnio mi podeszło ;]. Ale reszta tytułów, które napisałem wydaję się dobra na co-op ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uki1897 1 Napisano 26 Styczeń 2016 (edytowane) Witam Szukam gierki typu re-volt czy też ModNation Racers , czyli wyścigów samochodowych z możliwością używania broni z trybem split screen na ps4 Pozdrawiam Edytowane 26 Styczeń 2016 przez Uki1897 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Styczeń 2016 Moja kupka wstydu: Leżą tak od świąt i zbierają kurz... Nie wiem od czego zacząć, ale chyba postawię na GoW bo najkrótsza, a nie ograłem tego na PS3 i chcę się wreszcie od tej prześladowczej myśli uwolnić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Styczeń 2016 Zacznij od GoW - TLoU - MGS - F4 - DSII :D P.S. Nie mart się ja mam większą kupkę wstydu ;) Tapatalk - SGS5 - CM13 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Styczeń 2016 Dałem szansę GodOfWar. Pograłem 2 godziny i utwierdziłem się w przekonaniu, że slashery nie są dla mnie... Powiedziałbym więcej i użył bardziej obrazowych epitetów na temat tego gatunku, jednak netykieta mnie hamuje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ivraas 53 Napisano 26 Styczeń 2016 Aż taka lipa ten GoW? Grałem trochę na PSP w którąś część to szału nie było, ale głównie ze względu na niewygodne sterowanie.Ja bym zaczął od DkSII, niedługo trójeczka, fallouta 4 bym sprzedał, a The Last of Us na przemian z MGS, dłuższa rozgrywka w metalu trochę nuży, dlatego warto przeplatać ją z innymi grami ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 26 Styczeń 2016 Aż taka lipa ten GoW? Grałem trochę na PSP w którąś część to szału nie było, ale głównie ze względu na niewygodne sterowanie. Ja bym zaczął od DkSII, niedługo trójeczka, fallouta 4 bym sprzedał, a The Last of Us na przemian z MGS, dłuższa rozgrywka w metalu trochę nuży, dlatego warto przeplatać ją z innymi grami ;P Nie jestem zagorzalym fanem slasherow ale Gow Remastered na ps4 to kawal dobrej gry. Jak ktos nie gral na ps3 to warto zagrac, gra wyglada i dziala dobrze. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Styczeń 2016 Wygląda i działa super! To fakt. Ale ludzie... gra robi z gracza debila bez mózgu. Nie byłem zwolennikiem, ale przeczytałem jakieś 3-4 recenzje gow3 i wszędzie pełen zachwyt... kupiłem i będzie leżakować w kolekcji. Nuda, nuda, prostota.... kicz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Styczeń 2016 Dlatego poleciłem abyś szybko ograł na początek a potem wziął się za jedną z najlepszych gier czyli TLoU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Styczeń 2016 No slashery sa specyficzne, mnie tez srednio pochodza. Ogrywam teraz TLOU i moze powinnies tez sporowac. Nie jest idealnie, ale bawie sie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Styczeń 2016 GOW wylądował na półce. Nie sprzedam bo mam manie zatrzymywanie gier w kolekcji - tak mam i już :) Jeśli komuś tematyka i system slasher podchodzi to pewnie będzie zachwycony. Jak dla mnie gra jest płytka, uboga i gwałci intelekt gracza analnie. TloU i DSII już ograne na PS3, zakupiłem na PS4 bo ja uwielbiam, Wiedźmin właśnie splatynowany i po świątecznych prezentach pozostał Fallout4 i MGSV. Postawiłem na Metala i już się do niego przygotowałem tworząc checklisty do druku ;) gdyby ktoś chciał, to proszę: Misje główne: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUX0pMVEd2eWljdUE/view?usp=sharing Side Ops: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztUaGJpU1phbnBFLWc/view?usp=sharing Nie będę naprzemiennie grać w Fallouta, bo nie potrafię grać jednocześni8e w dwie gry fabularne :) PES16 i PurePool jako odskocznia. Zawiodłem się tym GodOfWar... właściwie chyba tego się spodziewałem. Ale po przeczytaniu kilku recenzji jeśli nigdy się w to nie grało... wniosek jeden: marsz do sklepu. Jednak niekoniecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 27 Styczeń 2016 GoW to taki odmóżdżacz i ciężko z tym polemizować. Jak zresztą większość slasherów. Jak ktoś się spodziewa głębokiej wielowątkowej fabuły i rozbudowanej rozgrywki to może się rozczarować. Jednak ma to swoje plusy i gry tego typu maja swoje rzesze fanów. Ja GoWa ograłem na Ps3 i grało mi się bardzo przyjemnie. Ale też otrzymałem to czego się spodziewałem, więc nie czułem rozczarowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazuo 12 Napisano 28 Styczeń 2016 GoW to taki odmóżdżacz i ciężko z tym polemizować. Jak zresztą większość slasherów gier wideo. Naprawione. Slashery, bijatyki, strzelaniny, wyścigi, platformery - typowe odmóżdżacze, w które gra się po prostu dla relaksu. Nie rozumiem narzekania, jak ktoś czytał jakąkolwiek recenzje GoW 3 to powinien dokładnie wiedzieć z czym ma do czynienia, tym bardziej, że tak naprawdę niczym ta część nie różni się od poprzednich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 30 Styczeń 2016 Ja tam nie żałowałem god of wara, to tempa klepanka kwadratu z QTE okazjonalnymi i jakimiś tam zagadkami ale i tak był to dla mnie najlepszy slasher od czasu Devil may cry 3 Dantes awakening. Klimat, bezkompromisowa brutalność i epickość ostatniego aktu zemsty Kratosa jest niesamowita. No i po god of war 3 strasznie zabawnie się czyta i ogląda ekspertów którzy twierdzą że GTA jest bardzo brutalną grą ;D Tak poza tym god of warem to chyba tylko DMC4 jest jeszcze w miarę przyzwoite w tym gatunku. W dmc4 drażniący jest fakt że gra stosuje recykling (Grając Nero a potem Dante walczymy z tymi samymi bossami). Najnowszego DMC nie liczę, ograłem na PC jak miał premierę i skasowałem jak tylko Dante i Vergil skończyli mówić swoje. Wciąż czekam na Remake DMC3, trudnej niewybaczającej (cholerny boss w operze! ) i ultrasatysfakcjonujacej odsłony tego cyklu, No i te cutscenki... Warto zobaczyć choćby pierwszy film z gry by zobaczyć jak zarąbisty (popie...przesolony) jest to tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazuo 12 Napisano 30 Styczeń 2016 Z DMC3 się zgadzam, dla mnie do dzisiaj wzór slashera. Zaraz obok jest Metal Gear Rising. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 30 Styczeń 2016 this war is mine czy the wittnes?? Obie zapowiadają się obiecująco ale że mam w planach w tym miesiącu zakupić jeszcze 5 nowych tytułów które będą miały premierę w najbliższe 30 dni czas znajdę na jedną albo wcale :( SŁYSZAŁEM ŻE THE WITNESS MA JAKIEGOŚ POWAŻNEGO BUGA UNIEMOŻLIWIAJĄCEGO SKOŃCZENIE GRY? KTOŚ WIE O CO CHODZI I CZY JUŻ ZOSTAŁO NAPRAWIONE?? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gudlas92 0 Napisano 31 Styczeń 2016 Szukam fajnych gierek. Obecnie posiadam Driveclub i Watchdogs. Kiedyś na PS2 miałem GOW 1/2, Burnout, Tekken 5. Teraz ciut starszy zastanawiam się nad The Last of Us, Mortalem X, Project Cars. Ciekawią mnie również gry z ciekawą fabułą i dobrym multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 31 Styczeń 2016 Szukam fajnych gierek. Obecnie posiadam Driveclub i Watchdogs. Kiedyś na PS2 miałem GOW 1/2, Burnout, Tekken 5. Teraz ciut starszy zastanawiam się nad The Last of Us, Mortalem X, Project Cars. Ciekawią mnie również gry z ciekawą fabułą i dobrym multi. Prosze pana, liste gier mozesz dostac zatrwazajaca. Miales PS3? czy pominales poprzeednia generacje? Jestem graczem glownie singlowym i na siglu skupiac sie bede jesli chodzi o moje propozycje. Project Cars - jesli tylko lubisz symulacje, pomimo iz posiadam kierownice dla mnie prog wejscia i opanowania gry jest dosc wysoki, ale to wina gracza nie gry bo masa osob z tego forum gra i jest zadowolona, choc bylo tez troche osob ktore od tej gry sie odbily. The Last of us - jest pozycja w ktora moim zdaniem trzeba zagrac, moze nie powalila mnie tak jak innych, ale wiem ze z pewnoscia przejde ja raz jeszcze tym razem z ogryginalna sciezka dzwiekowa Heavy Rain - gra z dobra plus fabula, gdzie tworcom udalo sie mnie zwodzic az do samego konca, niedlugo ma miec premiere pudelkowy duet a wiec HR + Beyond Two Souls. BTS podszedl mi zdecydowanie mniej. Polecam poczytac o tych produkcjach bo to bardziej interaktywne doswiadczenia, jesli chodzi o mechanike rozgrywki. Wolfenstein The New Order - singlowa gra, nie jest idealna, ale fun w grze jest przedni, fabua dobra, jest to pierwsza singlowa gra w historii ktora ukonczylem 3 razy pod rzad (co swiadczy o tym jak bardzo mi weszla) Until Dawn - zaskoczenie roku 2015, kolejne interaktywne doswiadczenie, bardzo dobre, mimo iz bazuje na gatunku teen horror fajnie zrealizowane i z pewnoscia warte ogrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach