adick007 872 Napisano 11 Luty 2016 Duża różnica z 2k15? Bo cenowo to różnica 100zł, a ja względem koszykówki bardzo wymagający nie jestem Warto zapłacić ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 12 Luty 2016 Bierz 2k16, warto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFamous 4 Napisano 13 Luty 2016 Siema, szukam jakiejś gry na dwie osoby. Fife już mam więc odpada. Zastanawiam sie nad UFC. Warte uwagi czy może coś lepszego podrzucicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 13 Luty 2016 Zalezy tez z kim bedziesz gral, jak z ziomkiem to UFC imo jest swietne, tak samo MK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 15 Luty 2016 Warto kupic NFS jest teraz za 100zl ?Chodzi mi glownie o multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 15 Luty 2016 Warto kupic NFS jest teraz za 100zl ?Chodzi mi glownie o multi. W krótkich żołnierskich słowach - Nie warto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isco 0 Napisano 17 Luty 2016 Szukam gry na 2 pady aby pograć w coś z dziewczyną. Mój typ to któraś z tych gier: Rayman, Little Big Planet 3 oraz Knack. Możecie mi doradzić którą warto wybrać ? Chyba, że znacie inne gry które mogą też zainteresować płeć piękną, to piszcie śmiało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 17 Luty 2016 Teraz jest promocja na Trine, sprawdz sobie ten tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 17 Luty 2016 Poratujcie i polećcie jakąś bezstresową gierkę na rozluźnienie po ciężkim dniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 17 Luty 2016 Poratujcie i polećcie jakąś bezstresową gierkę na rozluźnienie po ciężkim dniu. Unravel 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 18 Luty 2016 Poratujcie i polećcie jakąś bezstresową gierkę na rozluźnienie po ciężkim dniu.Demon's Souls ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 18 Luty 2016 Demon's Souls ;-) Bloodborne też może być. Speedrunerzy przechodzą grę w godzinę albo i mniej więc tobie zajmie to ze 3-4h. Banalna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 18 Luty 2016 Poratujcie i polećcie jakąś bezstresową gierkę na rozluźnienie po ciężkim dniu. moze cos z gier z chodzonych... Everybody Gone to the Rapture, Znikniecie Ethana Cartera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 18 Luty 2016 Dying Light 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 18 Luty 2016 Poratujcie i polećcie jakąś bezstresową gierkę na rozluźnienie po ciężkim dniu. Diablo 3. Znakomicie odstresowuje, mozna wlaczyc nawet na pol godziny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 19 Luty 2016 AC: Unity czy Syndicate? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 19 Luty 2016 AC: Unity czy Syndicate? A co za różnica? Bugi...niedoróbki. Szkoda czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 19 Luty 2016 no juz bez przesady z tymi bugami. Co do wyboru gry obie podobne do bolu obie maja sterowanie odmienne niz w poprzedniczkach wiec bez roznicy ktora wezmiesz i tak trzeba sie troche pomeczyc zeby nauczyc sie sterowania ale bez problemu wszystko z czasem staje sie intuicyjne wedlog mnie decyzja zalezy tylko od tego czy bardziej wolisz klimaty rewolucji francuskiej i napoleona czy londyn i jego krolowa no i co do unity masz daromowe dlc z tego co pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 20 Luty 2016 Grał ktoś w Dungeon Defenders 2 i może się wypowiedzieć czy warto kupić? Nie znalazłem wątku na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dionizos 1 Napisano 22 Luty 2016 (edytowane) Który battlefield by lepiej sie grało online i było więcej osób do grania? hardline czy bf4? Edytowane 22 Luty 2016 przez Dionizos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 22 Luty 2016 Więcej osób na pewno było i jest w bf4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Luty 2016 Just Cause 3 warto wziąć? Nigdy nie grałem w 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 25 Luty 2016 Just Cause 3 warto wziąć? Nigdy nie grałem w 2 :) Nie spodziewaj się fabuły w tej grze...ja ograłem drugą część i była świetna. 3 to to samo tylko z ładniejszą grafiką i kilkoma usprawnieniami w mechanice. Rozpieprzanie tego wszystkiego daje wielką frajdę. Jak cieszy Cię rozpierdziel i lubisz wszystko wysadzać i odstawiać jakieś powalone akcje to w czasie grania w Just Cause 3 będziesz wniebowzięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Luty 2016 Mam zamiar kupić 2 gry. Na pewno będzie to Uncharted 4(jak wyjdzie) oraz coś jeszcze. Myślę nad Far Cry Primal, The Devision oraz Street Fighter V. Wiem, że wielu z Was czeka na The Devision. Ja nie ograłem bety bo tak wyszło, że nie miałem czasu. Far Cry Primal fajnie wygląda ale chyba jest to gorszy tytuł od TD. Street Fighter V z czasem stanie się na prawdę świetnym tytułem ale czy warto dla niego poświęcić TD oraz FCP? Tapatalk - S5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Luty 2016 Olej te gry, kup DarkSouls3 :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach